Temperatuur zuid portugal februari

/ 08.06.2021 / Anne-Mieke

Er valt in september op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Algarve. Het seizoensminimum is 13°C.

Albufeira in februari. De zeetemperatuur ligt rond de 19°C. Geschiktheid als winterzonbestemming De weergegeven geschiktheid als winterzonbestemming is gebaseerd op gemiddelde klimatologische omstandigheden. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Gemiddeld is het maximaal 17°C in april in Lagos en minimaal rond de 14°C. Je bent van plan omeen bezoek te brengen aan Faro Algarve in Portugal in februari : bekijk de weers- en seizoensnormen op deze pagina.

Gemiddelde temperatuur Algarve:. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden? Met millimeter neerslag is december dan ook de natste maand van het jaar. Praktische reisinfo De weergegeven praktische informatie is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Klimaat Lagos per maand.

Klimaat Lagos Lagos heeft een mediterraan klimaat.

Klimaat Lagos

Weer in Portugal in februari Bekijk prijzen. Het is 87 dagen droog in de zomer. Home Klimaat en temperatuur in Portugal - Wat is de beste reistijd? Last minute.

  • Zoals je in de klimaatstatistieken kunt zien is de Algarve een prima strandbestemming tijdens het zomerseizoen. Lagos in het kort Plaats in Portugal Vliegtijd ¹ 3 u.
  • Weer in maart in Portugal.

Maar dit is behoorlijk gematigd en het zijn slechts tijdelijke buien. Gemiddeld is het maximaal 22C in oktober in Algarve en minimaal rond de 18C, temperatuur zuid portugal februari. De bergen beschermen de zuidelijke kuststrook temperatuur zuid portugal februari tegen de koele en regenachtige noordenwind. Door de lager temperaturen karlsson van het dak de Algarve net de rest van Portugal niet een typische winterzonbestemming en er zijn in deze periode maar erg weinig dagen die geschikt zijn om op strand te liggen en van de zon te genieten.

Uitstekend Goed Matig Slecht.

Klimaatcijfers

Het weer voor Lagos in Portugal wordt de komende 14 dagen rond de 22°C met een paar dagen kans op lichte regenbuien. Weer in maart in Portugal. Het is 68 dagen droog in de herfst.

Klimaat Algarve september Gemiddeld is het maximaal 25C in september in Algarve en minimaal rond de 20C. Gemiddeld is het maximaal 25C in augustus in Lagos en minimaal rond de 20C. Met 54mm gedurende 6 dagen, temperatuur zuid portugal februari, zult u wat buien krijgen tijdens uw vakanties. Aljezur in februari. Wanneer je op vakantie gaat naar Portugal, dan wil je natuurlijk graag weten of het lekker weer wordt.

Beste reistijd Algarve, Portugal

Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap. Zo zijn er vele prachtige golfbanen te vinden en is het ene strand nog mooier en spectaculairder dan het ander. Er valt in februari op 3 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Algarve.

Prijsklasse p. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Er valt the bold gemist tvblik september op 3 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 27 Dagen droog temperatuur zuid portugal februari Lagos. De zon komt op om en gaat onder om Dan is er meestal zo goed als geen neerslag. Ben je in Algarve geweest.

Aantal sterren. Arcozelo in februari.

ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VAN MONTE GORDO

Lagos in februari. Spreekt men Nederlands? De zeetemperatuur ligt rond de 18°C.

Faro Algarve in februari: gemiddeld weer en klimaat Je bent van plan omeen bezoek te brengen aan Faro Algarve in Portugal in februari : bekijk de weers- en seizoensnormen op deze pagina. In de maand februari, maximumtemperatuur is 15C en minimumtemperatuur is 10C bij een gemiddelde temperatuur van 12C.

Maand Gem, temperatuur zuid portugal februari.

Andere: