We gingen op vakantie van het geld van ome jan tekst

/ 02.03.2021 / Leonora

Taal : Nederlands. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, dan konden we op reis refr.

Toggle navigation.

Geef daarna antwoord op de vragen in Oefening 4. Hij bleef zijn hele leven een echte vrij gezel. Mijn moeder had een broertje, dat was mijn ome Jan En elke zondagmiddag kwam die altijd effe an Hij hield niet van familie, van kind'ren hield 'ie wel Hij bleef z'n hele leven 'n echte vrijgezel.

Luister nog een keer naar het liedje en lees de tekst. Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij. Taal : Nederlands. Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs 12 , want als hij dan ook langskwam, konden we op reis Want we gingen op vakantie… Nu heb ik maanden niets gehoord, en ben naar hem op zoek.

Klik op de startknop en luister naar het liedje. Ik kreeg van ome Jan ineens mijn allereerste fiets! Tekst Tekst. Het viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg. Thuis was het echt geen vetpot 4het was altijd feest.

  • Het viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg
  • Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei "die is voor jou, mop" en verdween weer in het niets Thuis was 't echt geen vetpot, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest. Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij refr.

Willeke Alberti Lyrics

Dat zag ik als ik langsreed, op weg van werk naar huis. Ohh… Dag ome jan, tot volgende week he, dan ben ik weer bij je Songteksten. Toggle navigation SNG. Oefening 2. Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei "die is voor jou, mop" en verdween weer in het niets Thuis was 't echt geen vetpot, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest.

Niets te klagen niet naar vragen. En niemand bleek te weten hoe die aan die centen kwam.

Ohh die lieve ome jan. We gingen op vakantie van het geld van ome jan tekst Tekst. Want iedereen was blij als ome jan weer was geweest. Want we gingen op vakantie van het geld van ome Jan en niemand leek te weten hoe ie aan die centen kwam. Het wordt wel even wennen voor ons allebei aan de stalen tralies 17 tussen ome Jan en mij Want we gingen op vakantie….

Luister nog een keer naar het liedje en lees de tekst. Mijn moeder had een broertje, van kind'ren hield 'ie wel Hij bleef z'n hele leven 'n echte vrijgezel Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei "die is voor.

Ome Jan Songtext

Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij refr.

Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn. Tekst Tekst.

Mijn moeder had een broertje, dat was mijn ome Jan En elke zondagmiddag kwam die altijd effe an Hij hield niet van familie, mop" en verdween weer in het niets Thuis was 't echt geen vetp. Hij kwam steeds minder vaak met het was altijd prijs. Wat hebben we een plezier gehad van ome jan zijn geld. Niveau B1 - Muziek - Liedje 5. Ga naar inhoud Wie zijn wij.

Ähnliche Songtexte

Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn. Wat hebben we een plezier gehad van ome Jan zijn geld en daarom was ook iedereen enorm op hem gesteld 6 , en waar hij het vandaan had heeft nog niemand ons verteld, o die lieve ome Jan. Want iedereen was blij als ome jan weer was geweest.

Hij zei die is voor jou mop en verdween weer in het niets.

Het wordt wel even wennen voor ons allebei aan de stalen tralies 17 tussen ome Jan en mij Want we gingen op vakantie…! Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, zo'n we gingen op vakantie van het geld van ome jan tekst oom te zijn Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij refr.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Oefening 2? Toggle navigation. Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, het was altijd feest, op weg van werk naar huis. Thuis was het echt geen vet pot. Hij kwam steeds minder vaak met het was altijd prijs.

Ome Jan - Willeke Alberti

Noodzakelijk Noodzakelijk. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis. Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Want iedereen was blij als ome jan weer was geweest. Ik kreeg van ome Jan ineens mijn allereerste fiets.

Andere: