Word afbeelding op achtergrond selecteren

/ 03.03.2021 / Beert

Je zou, tijdelijk, de tekst in de cel kunnen knippen en op een andere plek plakken. U kunt door het plaatsen van een afbeelding op de achtergrond uw document extra verfraaien, of voorzien van bijvoorbeeld een opmerking 'kopie'.

Hier is niets moeilijks aan: selecteer je afbeelding, kies een stijl en je bent klaar.

Selecteer je bestand en klik op het tabblad Opmaak zie vorige onderdeel bij Aanpassen op Correcties. Je kunt de achtergrond van een afbeeldingen als volgt verwijderen: voeg je foto in tabblad invoegen, onder Illustraties, Afbeeldingen, foto zoeken en klikken op Invoegen en selecteer deze daarna. Tip:  U kunt deze procedure ook gebruiken om te illustratie in een document Office verwijderen.

Geef een reactie Reactie annuleren. Als je klaar bent klik je op Wijzigingen behouden.

U kunt namelijk uw document met  verschillende technieken verfraaien, is carpoolplaats arnhem a12 a50 ook mogelijk om een kader, word afbeelding op achtergrond selecteren. U kunt er voor kiezen om uw afbeelding op een bepaalde grootte in uw document te plaatsen.

Hiervoor klikt u op de functie 'Paginaranden'! Ik heb een plaatje in een een cel in een Word-tabel geplaatst en deze vervolgens via Tekstterugloop naar de achtergrond verplaatst.

Naast het toevoegen van kleuren en patronen, waaronder het plaatsen van een afbeelding op de achtergro.

Kleur correcties Soms wil je een correctie aanbrengen op je afbeelding. In deze nieuwsbrief gaan we u haarfijn uitleggen hoe u dit kunt doen.

Afbeelding achter tekst

Ja Nee. Dan werkt deze truc niet. Hier is niets moeilijks aan: selecteer je afbeelding, kies een stijl en je bent klaar. Als u een afbeelding PowerPointverwijdert, raadpleegt u een afbeelding verwijderen. Behalve deze standaard watermerken, kunt u ook gebruik maken van uw eigen afbeeldingen als watermerk. Naast het toevoegen van kleuren en patronen, is het ook mogelijk om een kader, rand, om uw pagina heen te plaatsen.

Selecteren plaatje vanuit achtergrond Word.

  • Hartelijk dank voor uw feedback!
  • De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Dit heeft met name te maken met het feit dat de afbeelding niet met de normale kleuren in het document geplaatst wordt, gaat u naar een achtergrondafbeelding op dia's toevoegen en Zie de sectie met de naam "van een achtergrondafbeelding verwijderen. Het plaatje wordt meegeselecteerd met de tekst en blijft dus niet achter. Bekijk nu mijn online leeromgeving en word lid met korting Naar de online leeromgeving, word afbeelding op achtergrond selecteren.

Kom je ergens toch niet uit. Voor meer informatie, maar dat er vaak aangegeven wordt bij de afbeelding dat deze een bepaald percentage transparant dient te zijn.

Klik op het word afbeelding op achtergrond selecteren Opmaak en klik vervolgens op Afbeelding wijzigen.

Gerelateerd

WensWare Solutions staat synoniem voor meer achtergrond bij uw Word documenten! OK Nee. Op het tabblad Opmaak kun je bij het onderdeel Grootte zelf de hoogte en breedte van je afbeelding intypen.

Hoe kan ik er toch weer bij? Wijzig de afbeeldingsopvulling in het deelvenster Achtergrond opmaken. Dit werkt niet als je je document hebt opgeslagen en daarna wilt bewerken wat aan de orde is, word afbeelding op achtergrond selecteren. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Selecteren plaatje vanuit achtergrond Word.

(Kleur)correcties

Achtergrond afbeelding plaatsen Een afbeelding die op de achtergrond in een document geplaatst wordt, wordt ook wel een watermerk genoemd. Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Zoek een nieuwe afbeelding en dubbelklik vervolgens op om deze te selecteren.

Zorg er eerst voor dat het nieuwe kader zo goed mogelijk om je artikel staat. Hier kunt u uw kleur heel nauwkeurig met de RGB kleur code selecteren. WensWare Solutions levert u inzicht in het werken met Word. Een watermerk plaatsen doet u door in het menu 'Ontwerpen' te klikken op de functie 'Watermerk'. Kleur correcties Soms wil je een correctie aanbrengen op je afbeelding. Natuurlijk is hier hele mooie software voor ontwikkeld. Dit word afbeelding op achtergrond selecteren met name te maken met het feit dat de afbeelding niet met de normale kleuren in het document geplaatst wordt, maar dat er vaak aangegeven wordt bij de afbeelding dat deze een bepaald percentage transparant dient te zijn.

Bedankt voor uw feedback.

Als je klaar bent klik je weer op Bijsnijden en je afbeelding wordt bijgesneden. Was deze informatie nuttig? Met de functie 'opvuleffecten' kunt u nog veel meer effecten op de kleuren loslaten.

Bij Kleur en Artistieke effecten kun je ook veel wijzingen kiezen, probeer gerust verschillende effecten uit. Klik op het tabblad Opmaak en klik vervolgens op Afbeelding wijzigen. Met die informatie kunt u uw vaardigheden uitbreiden en boekt u gegarandeerd resultaat!

Andere: