Abn amro betalen met mobiel

/ 08.04.2021 / Angelien

Johan 28 november, Onzinnige beslissing van de ABN. Het lijkt mij allemaal een move van de bank om klanten naar Apple te dirigeren en dat is waarschijnlijk de organisatie die er garen bij spint. Wel blijven we de markt op dit gebied volgen.

Je betaalt door je betaalpas dicht bij de betaalautomaat te houden, zonder op een toets te drukken. Een goed alternatief is er niet. Wat een zielig gedoe. Deze bank is echt zó volledig de weg kwijt… Juist in deze tijd hiermee stoppen?

Dubbele afboeking bij pinbetaling. Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren. Ik begrijp het ook niet, want volgens mij is het bij veel mensen nog niet echt bekend.

Betalen met je mobiel  Abn amro betalen met mobiel de meeste banken kun je contactloos betalen met je mobiele telefoon en soms ook met een wearable. Ongelezen bericht door renewouters 23 nov Met pinpassen hebben ze nooit anders gedaan: die zijn immers ontwikkeld door derden en ingevoerd door de banken. Zelf gebruik ik NFC telefoon betalen juist steeds vaker omdat ik bijvoorbeeld een pincode al vooraf kan intoetsen. Online 10 apr .

Als reden voor het stoppen met de Android wallet voert ABN AMRO het volgende aan: "De reden dat wij de ondersteuning hiervoor staken is het feit dat er relatief gezien erg weinig klanten gebruik van maakten.

Er geldt geen eigen risico als iemand anders contactloos betaalt. Dat maar vijf procent van de klanten de app gebruiken is inderdaad relatief weinig al zijn het toch een kwart miljoen , maar ik weet ook vrij zeker dat het aantal gebruikers in een sterke groei zat toen ABN dit besluit had genomen. Ik lees iets over de technische achtergrond van het probleem en over alternatieven maar andere banken hebben blijkbaar wel een oplossing.

MichielFRL vindt dit leuk. Betalen met een Android-telefoon werkt grotendeels hetzelfde als contactloos betalen met je betaalpas. ING-klanten kunnen de betaallimiet voor Apple Pay niet aanpassen.

  • Heel stom dit. Online » 10 apr Helemaal mee eens.
  • Ik snap er dus werkelijk niets van dat de grootste speler op de smartwatch-markt helemaal buiten spel staat. Wat doet nu ABNAMRO zij komt nu met een andere oplossing van van contactloos betalen nl van sleutelhanger, ringen, armbanden en zelfs horloges die je bij de bank kan bestellen.

Onbegrijpelijke beslissing van ABN. Dan kan ik gelijk de overstapservice eens uitproberen. Contant geld. Vaak heb je dan al direct betaald. Ik vond het juist een prettige mogelijkheid om zonder losse pas te betalen. Veelgestelde vragen opnieuw identificeren bij creditcarduitgever ICS.

Contactloos betalen met betaalpas

Ontzettend egoïstisch om winst boven klantvriendelijkheid te zetten. Goed, pasje dus om te betalen. Alle artikelen.

Spelen ze onder een hoedje wellicht. Je kunt dus met een emulator ApplePay gebruiken, pasje dus om te betalen. Goed, al zal dat weinig praktisch zijn zonder account. Deze bank is echt z volledig de weg kwijt… Juist in deze tijd hiermee stoppen. Geld overboeken Spoedoverboekingen. Doorgaan naar inhoud. Alle artikelen.

Hoe werkt contactloos betalen?

Zelfs dat was kennelijk te veel gevraagd. Ontzettend egoïstisch om winst boven klantvriendelijkheid te zetten. Bizarre ontwikkeling dit. Maar er zijn nu ook apps waarbij dat niet nodig is.

Hier tegenover stonden de hoge kosten update tomtom one europe gratis het onderhoud van deze app met zich mee brachten, abn amro betalen met mobiel. Je moet wel een geschikte telefoon hebben. Te weinig klanten maken er gebruik van: vijf procent!

Ongelezen bericht door Ron 23 nov Gisteren ontving ik in mijn bankmail van de ABN Amro een bericht dat zij m. En dat terwijl ze juist reclame maken voor betalen met je iPhone. Ongelezen bericht door Revoked 26 nov De limieten voor betalen met je mobiel zijn meestal ook hetzelfde. U doelt vast op NFC de near bfield chip. Ron 25 abn amro betalen met mobiel, Dan maar allemaal naar ing ofzo.

Update: 26 november 2019

De limieten voor Apple Pay zijn meestal dezelfde als voor gewoon betalen met je betaalpas. Volgens ABN zelf appeltje eitje…. De paar tienduizenden klantend die dit doen, hebben twee maanden om weer te gaan wennen aan hun bankpasje. De tijd dat een bank nog kon pochen over hoe belangrijk en onderscheidend hij is, ligt ver achter ons.

Ongelezen bericht door renewouters 23 nov Privacy Gebruikersvoorwaarden. Spelen ze onder een hoedje wellicht.

Andere: