Da pietro – elburg

/ 05.04.2021 / Silke

Hotels in de buurt ». Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

De garnalen waren meer dan prima, het vegetarische gerecht had wel iets pittiger gemogen. Aan de pasta zat erg weinig smaak, en weer waren 3 flessen olijfolie gebruikt.

Top restaurant! We gaan vast nog een keer terug! Steven Pleiter op 5 december Zwart 7 punten.

Wij hebben genoten. Dat bleek hier een fout advies. Gemiddeld Wij willen graag brunchen op zondag 3 februari met 8 personen. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Is er nog een tafel vrij? Een streling voor je tong.
  • Prima eten alleen kan er niet voor zorgen dat we hier snel weer komen. Erg laat.
  • Graag tot ziens!

Reserveren

De pizza's idem. In de race om Italiaans restaurant van het jaar te worden van het blad Italië Magazine. Haar hele leven woont ze al in deze prachtige Hanzestad waar altijd iets te doen is. Maar helaas weer te veel olie! De ossenhaas was heerlijk mals.

Poel op 26 september Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Beoordeeld op 8 augustus via mobiele applicatie Verrassing op Zondag. Leni Broekroelofs 5 punten. Ja Nee Weet ik niet zeker. Verzenden Annuleren. Waardering van reizigers. Smaakvolle gerechten; een sfeervolle gelegenheid; met een klein team dat laat merken dat je cht welkom bent. Werkelijk heerlijk gegeten.

Corona informatie

Het voorgerecht van de chef is een aanrader stuk of 7 kleine gerechtjes. Jonge bediening doen hun best; als je er Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Wat een gezellige en smaakvolle avond had moeten worden De bijpassende wijnen maken de avond compleet. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Het voelt al meteen fijn aan als je binnenkomt, inrichting is heel knus en warm en het klopt. U kunt beter het restaurant even bellen. Vriendelijk personeel en een enthousiaste en bevlogen gastheer, da pietro – elburg.

Hoe was jouw ervaring?

Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. Hartelijke ontvangst, heerlijk eten van de chef die uit Napels komt. De nagerechten waren een plaatje op zich. Chapeau :! Meer beoordelingen bekijken.

Serveert dit restaurant Sardinische gerechten. Prima restaurant waar in een ongedwongen sfeer de verschillend gangen worden geserveerd, da pietro – elburg. Vlees- en visgerechten 26 euro. Ook richting de kinderen wordt er leuk gereageerd, ontdek je vanzelf.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven? Auto huren in zweden ervaringen je dan voorgeschoteld krijgt, zonder dat er opeens allerlei zoete praatjes uitgekraamd worden Mixed feelings Diner met z'n 2-en.

Ontmoet bij Talamini

We zaten in een overkapte serre, met golfplaten, achter het restaurant. Goede kwaliteit - prijs verhouding. Verder komt alles — van de Parmezaanse kaas tot de honderd wijnen — rechtstreeks uit Italië. Annelynn Kooistra Annelynn mag je wel een blauwvinger in hart en nieren noemen.

Echt een aanrader! De bediening is top en vlot. Vier het leven.

Andere: