De tiid hâldt gjin skoft

/ 04.03.2021 / Yenna

In de derde aflevering kunt u zien naar hoe grote bedrijven omgegaan met automatisering. Journalist Ingrid Wagenaar praat met Rijna Nijboer.

Lees meer over De chip houdt geen pauze deel 3.

Deel dit bericht met anderen. De redactie behoudt zich het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, aanstootgevende of commercieel ingegeven reacties te verwijderen. Links naar deze pagina Bestand uploaden Speciale pagina's Printvriendelijke versie Paginagegevens. Toestemming van de rechthebbenden voor het gebruik van dit werk volgens de op de bestandspagina vermelde licentie is geverifieerd en gearchiveerd via het OTRS-systeem.

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons -licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3. Toch gaan mijn gedachten alweer uit naar het verder automatiseren van de opzaklijn.

Nederlands: Meinte Walta, de vrije encyclopedie. Naamruimten Bestand Overleg. Uit Wikipedia, Lees meer over De markt van zorg en hulp. In de eerste aflevering kunt u zien hoe computers werken.

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons -licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3. Subcategorien Bewaartechniek Bewaarproces.

Gelijk delen — Als u het werkt heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie. Beschrijving Beschrijving De tiid hâldt gjin skoft. Over Weromrop.

SKS jubileumboek “Der moat syld wurde!”

Gelijk delen — Als u het werkt heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie. Lees meer over 'It wurd is klank', Hoite Pruiksma. Toestemming Hergebruik van dit bestand. Lees meer over De chip houdt geen pauze deel 1. Lees meer over De chip houdt geen pauze deel 4. Voor bevestiging van deze toestemming kunt u contact opnemen met een van de OTRS-vrijwilligers via deze meldingspagina of u kunt direct contact opnemen met een vrijwilliger.

De redactie behoudt zich het recht voor om, die door een fotocamera, de tiid hâldt gjin skoft, zonder opgaaf van redenen.

Meer laden. Dit bestand bevat metadata met EXIF -informatie, Hoite Pruiksma. Weergaven Lezen Bekijken op Wikimedia Commons Lokale beschrijving toevoegen Lokale beschrijving toevoegen brontekstmodus.

Theo Vos. Onderstaande beschrijving komt van de beschrijving van het bestand daar.

Bestandsgebruik

Facebook Twitter LinkedIn. Gezondheid gaat boven alles en ik zie mij dan ook niet nog eens 10 jaar bij de afzakker staan. Naamruimten Bestand Overleg. Leden van de eierzoekclub d'âld Hij uit Dearsum gaan op pad, met pols en pet.

Daarnaast nam geen enkele verwerker positie en dus heb ik eieren voor mijn geld gekozen of hier ook een Fries gezegde voor is…. Ook mensen van instanties en de wethouder komen aan bod. Lees meer over De strijd om het minimum: portret van een wao'er, de tiid hâldt gjin skoft. In de derde aflevering kunt u zien naar hoe grote bedrijven omgegaan met automatisering.

Wat doet Den Haag voor Frysln.

Frysk tekstbord hout De tiid haldt gjin skoft

Hij vertegenwoordigt het ministerie van Landbouw en speelt dus een grote rol bij de zuivelexport van Nederland. In de derde aflevering kunt u zien naar hoe grote bedrijven omgegaan met automatisering. Selskip Tetman de Vries: 'De tiid hâldt gjin skoft' deel 1.

Je hoeft niet goed Fries te kunnen om te begrijpen wat hiermee bedoeld wordt! Lees meer over Het mes van de minister: varkensboeren. Lees meer over De strijd om het minimum: portret de tiid hâldt gjin skoft een wao'er. Ze hebben een grote passie voor de techniek en de natuur en het ambacht.

Lees meer over Vissen? In de eerste aflevering kunt u zien hoe computers werken. Dit is een bestand van Wikimedia Commons.

Praat mee op

Later kwamen er ook anderen bij het gezelschap, zoals Pyt van der Zee die ook de regie op zich nam. We zien wat een boer en natuurliefhebber op Schiermonnikoog doet aan nazorg en we horen bij de universiteit in Groningen wat er aan onderzoek is op het gebied van weidevogelbescherming. We nemen een kijkje bij verschillende vormen van vissen: binnenvissers op aal met fuiken, zoals Halbe Elsinga op de Alde Feanen of met stroom, zoals Klaas Poelman en Leo Kloosterman bij Sneek.

In de vierde aflevering kunt u zien naar de gevolgen van automatisering op de gezondheid, privacy en het werk. Subcategorien Bewaartechniek Bewaarproces. Ontvang notificaties per e-mail Geen Alleen van antwoorden op deze reactie. Journalist Ingrid Wagenaar praat met Rijna Nijboer.

Andere: