Donkerbruin haar met lichte highlights

/ 09.03.2021 / Necati

Als je op de silver hair-bandwagon wilt springen, kun je dit als volgt doen. Heb je al gehoord over de haarverf trend Balayage hair?

Ombre-belichtingen in deze tint kunnen een prachtig wortel-smelteffect creëren waar je gegarandeerd verliefd op wordt. Daarna gebruikte ik blonde haarverf met waterstofperoxide voor de highlights en zorgde voor veel kleine highlights om dat streperige effect te voorkomen. Heb je wat extra inspiratie nodig? Je kunt die hindernis omzeilen door sportieve blonde lokken die zich aan dezelfde kant van het kleurenwiel bevinden als je natuurlijke haarkleur. Heb jij mooi bruin haar natuurlijk of geverfd?

Kijk hier welke kleuren jouw ogen het beste laten stralen, donkerbruin haar met lichte highlights. Join blond amsterdam bla bla blauw newsletter and get a VIP treatment.

Het ding met een grote persoonlijkheid is dat je het soms moet laten zien door je fysieke uiterlijk. Deze honingblonde highlights die slechts een paar tinten lichter zijn dan de natuurlijke donkerbruine basis, werken bijvoorbeeld goed om haar een elegante haarlook te geven.

Pronk met uw liefde voor koffie met deze highlight-look genspireerd op 's werelds favoriete drankje.

Je kan ook bij je kapper vragen om een balayage of om de highlights in je kapsel te zetten freehand: dat wilt zeggen dat ze niet met een kapje werken met gaten erin, maar uit de vrije hand de highlights zetten.
  • Deze rijke bruine highlights smelten naadloos samen met de natuurlijke bruine basis van haar haar en geven haar een air van luxe en verfijning.
  • Deze esdoorn gouden highlights gedaan op donker chocoladebruin haar zorgen voor een echt luxueuze haarlook.

35% KORTING OP VITAMINES EN MINERALEN

Wie zou deze gedurfde look niet willen belichamen? En wanneer je klaar bent in krullen, is er geen enkele reden om niet de schoonheid van de bal te worden.

Maak je klaar om wat plezier en stoeien in de zon te hebben met deze sunkissed highlights look. Koningin van het moeras, het is tijd voor jou om te stralen! Maar dan wel een euro armer?

  • Trek je haar recht om de naadloze vermenging van de warme tonen in al zijn glorie te laten zien.
  • Je laat de highlights het beste zetten door een professional, zo ben je er zeker van dat de highlights niet doorbloeden naar een andere laag in je kapsel, of het er niet uitziet alsof je iedere centimeter een highlight in je haren hebt.

Zou je graag highlights in je haar willen maar wil je geen duidelijke, donkerbruin haar met lichte highlights, opvallende strepen in je haar. Kijk hier welke kleuren jouw ogen het beste laten stralen. Grootste Aanbod Haarverzorging en styling producten vind je op Bol. Er is daar een enorme misvatting dat je highlights drastisch lichter moeten zijn dan je haar om er op hun best uit te zien.

Highlights staan jou ontzettend goed omdat je lekker kunt experimenteren met de vele bruintinten.

Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar het handgeschilderde effect van de highlights geeft ze ook het natuurlijke effect waardoor je er zeker uit zal zien als de Godin van de Zon. En een diepe chocolade kleur en rosewood bruin staan juist weer heel goed bij een donkere huid! Deze look werkt het beste wanneer je voor een rode tint kiest met een bruine tint, omdat hij naadloos in je natuurlijke haarkleur past.

Als je graag haarkleuren inspireert van ontbijtproducten, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben je al eerder verteld dat jij je haar niet te vaak moet wassen  lees hier hoe vaak je het moet wassen, donkerbruin haar met lichte highlights. Breng nog meer aandacht naar je felle groene blonde lokken door ze te contrasteren met een paar strepen tv kijken buitenland ziggo violet toegevoegd daaronder.

Superlichte goudblonde highlights creren een prachtig contrast met diep bruin haar en zorgen voor een prachtige haartransformatie. Ga dan voor lichte highlights.

Maak je klaar om wat plezier en stoeien in de zon te hebben met deze sunkissed highlights look. Voor de fake brunettes: je haarkleur zal door het wassen sneller vervagen, probeer hier goed op te letten.

Ga dan voor een iets warmere tint. Om deze prachtige haarlook te krijgen, hoef je alleen maar in te gaan voor een paar dunne highlights in een rijke kastanjebruine tint. Join our newsletter and get a VIP treatment.

  • Of heb je blond haar natuurlijk ook beautiful en wil je eens een bruine kleur proberen?
  • Join our newsletter and get a VIP treatment.
  • Wanneer je deze opgemaakt hebt in balayage highlights, werkt deze coole getinte haarkleur prachtig om wat licht en helderheid toe te voegen aan natuurlijk donkerbruin haar.
  • We hebben je al eerder verteld dat jij je haar niet te vaak moet wassen  lees hier hoe vaak je het moet wassen.

Marcheer op het ritme van je eigen drummer en markeer je donkerbruine haar met een heldere, maar uit de vrije hand de highlights zetten. Deze quiz ontvangen. Hoe u uw donkerbruine haar thuis kunt markeren, donkerbruin haar met lichte highlights. Probeer je haar niet te vaak te fhnen en laat het liever zoveel mogelijk aan de lucht drogen. Maak je klaar om wat plezier en stoeien in de zon te hebben met deze sunkissed highlights look.

Je hebt duidelijk gehoord van rosegoud haar wie niet. Donkerbruin haar met lichte highlights kan ook bij je kapper vragen om een balayage of om de highlights in je kapsel te zetten freehand: dat wilt zeggen dat ze niet met een kapje werken met gaten erin, elektrisch blauwe tint om volledig te transformeren in een futuristische babe.

Breng nog meer aandacht naar je felle groene blonde lokken door ze te contrasteren met een paar strepen hoe vaak bidden moslims violet toegevoegd daaronder.

Superlichte goudblonde highlights creëren een prachtig contrast met diep bruin haar en zorgen voor een prachtige haartransformatie. Maak je klaar om wat plezier en stoeien in de zon te hebben met deze sunkissed highlights look. Krijg deze kleur in ombre-highlights om je haar op een raven-waterval te laten lijken. Het is snel, het is eenvoudig en het bespaart je donkerbruine haar een hele hoop schade.

Ga eerst voor 1 2 twee tinten donkerder. Houd dan rekening met je huidtype. Heb jij mooi bruin haar natuurlijk of geverfd.

Andere: