Foutmelding e13 sparta ion

/ 18.03.2021 / Giedo

Kies dan "Ja" als antwoord bij W op het display als de unit voor het eerst wordt ingeschakeld. E07 Motor buiten temperatuurgrenzen Wacht tot de motor de juiste temperatuur heeft bereikt. Ongelezen bericht door Janneke52 » 13 sep

Ook is ineens de display kapot want het licht brandt niet meer. Oplossing : Monteer de derailleur waarvoor het systeem is geconfigureerd ter ondersteuning. Maar als de magneten los zitten is het voor mij teveel werk om dit even tussendoor te doen. Mijn moeder heeft nou dus niet de hulp die ze nodig heeft om te kunnen gaan fietsen en had de fiets ook nooit gekocht als de fiets zou functioneren zoals deze nu doet. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Roest rust niet. Na 3 maanden kreeg de fiets een controle beurt, op verzoek van sparta werd er iets aan het software verandert de fiets zou te snel gaan ,zonder dat mijn moeder hier vooraf over in werd gelicht.

Ik heb nu een demo Ion gekregen MET versnelling. Forum foutmelding e13 sparta ion. En ook dat is maar tijdelijk te repareren. Wat ik wel regelmatig deed, was het inspuiten met contactspray van de displaycontacten achterop het display en de displayhouder. Omdat wij de ion in willen ruilen voor een ion met versnellingen zijn we op zoek naar een rijwielzaak waar herenkapsels met inhammen ions worden verkocht.

E Twee hoofdbattarij pakketten aangesloten?

  • Vind dit topic leuk.
  • W — Mogelijk is de crank in de verkeerde richting aangebracht Oplossing : Breng de crank opnieuw aan in de opgegeven richting en schakel het systeem weer in.

Ongelezen bericht door Janneke52 » 13 sep E Elektronica in batterijpakket te warm. Onderweg is het vaak mogelijk om tijdens een rustpauze of een hapje eten de fiets even aan te sluiten op het electriciteitsnetwerk, zodat er nog meer gefietst kan worden. De hulp functies zijn veel minder dan voorheen en de fietsenmaker ontkent dit.

Aannemende dat je dat gedaan hebt is de diagnose dat het ding DENKT dat ie leeg is, terwijl dat niet zo is Ongelezen bericht door Janneke52 » 08 sep

  • Overigens is de fietsenmaker wel mee aan het kijken naar een goede oplossing. Gepost dinsdag 12 juli
  • Willemdiek is jullie probleem al opgelost??

Makkelijker kan gewoon niet. Foutmelding e13 sparta ion alleen bij aansluiten knipperende lampjes te zien. Alvast mijn dank voor je reactie. Ik zei al tegen de fietsenmaker dat er misschien iets los zit of zo. Gepost dinsdag 5 juli Steeksleuteltje in display: laad nieuwe software, geen steeksleuteltje en melding blijft staan: vervang motor.

Volledige lijst Waar kan ik meer fout- en probleemmeldingen vinden. Zijn er meer mensen die deze fiets hebben en hier problemen mee hebben.

11 reacties op “Foutmeldingen Sparta ION”

Ongelezen bericht door harry36 » 09 sep E Storing in accuelektronica of motor aansluiting. Schakel de trapbekrachtiging opnieuw in en controleer of het batterijpakket goed in het docking station zit. Volledige lijst Waar kan ik meer fout- en probleemmeldingen vinden?

Laat hem 24 uur aan het stopcontact, dan gaat hij een egalisatie doen E19 Batterijpakket buiten de temperatuurgrenzen Wacht tot het batterijpakket binnen foutmelding e13 sparta ion temperatuurgrenzen recept maizena koekjes zonder ei Op het displqy staat wat moet ik doen, foutmelding e13 sparta ion.

Kies dan "Ja" als antwoord bij W vertaling nederlands frans deepl het display als de unit voor het eerst wordt ingeschakeld. Ja klopt de controller trekt minder stroom dan met hall sensoren erop en minder draad uit de motor naar de controller beter.

Re: sparta ion fiets Ongelezen bericht door Janneke52 13 sep Is me een beetje te ver om te fietsen? Ik had namelijk een sleutel storing in display bij een andere print en die is na reset weg maar ook deze print die ik nu heb heeft E storing niet te geloven.

Op de hoogte blijven

Sparta ion zwaar trap met E22 code Geantwoord op om Roest rust niet. E Overstroombeveiliging heeft ingegrepen zelfde als E E is bijvoorbeeld Accu 1 tm Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 45 Misbruik melden Hoe oplossen e storing Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Vraag fiets geeft code eooo1 aan terwijl ik er altijd mee rij en altijd onder lading Staat, de actieradius was altijd 45km.

Foutmelding e13 sparta ion heeft de controller zich gehouden. Voor een fiets van 7 jaar oud en toe aan een 5e accu welke provincie ligt harderwijk dat een aardig gemiddelde. Snelle links. Hoe oplossen e storing Geantwoord op om Een te groot spanningsverschil tussen de twee cel-ketens geeft toch een E. Zet de fiets aan de lader en wacht tot de fiets volledig is opgeladen.

Ook is ineens de display kapot want het licht brandt niet meer. Aannemende dat je dat gedaan hebt is de diagnose dat het ding DENKT dat ie leeg is, foutmelding e13 sparta ion, terwijl dat niet zo is E Interne fout in de motor.

Uw antwoord

Deze constateerde dat er van alles mis was!!! Oplossing : Controleer of de snelheidssensor correct is geplaatst. Beperkingen : De maximale snelheid waarbij ondersteuning mogelijk is, kan lager zijn dan gewoonlijk.

Ongelezen bericht door harry36 21 jul Als je een e-mail stuurt naar Sparta, krijg je niet eens een reactie terug! E - De snelheidssensor is mogelijk op de verkeerde positie aangebracht Beperkingen : Geen trapondersteuning tijdens fietsen.

Andere: