Glow in the dark golf den haag

/ 17.03.2021 / Jeronimus

Glowgolf  Scheveningen  heeft achttien holes, stuk voor stuk versierd in verschillende thema's. Het Time Freak Game was buiten werking.

Wij werken onder andere samen met:. Sluit je gratis aan en ontdek GlowGolf Scheveningen voor een onverslaanbare prijs. Voor bezoekers Contact Deel je tips met ons. Mis dit niet! Bergen op Zoom. GlowGolf Scheveningen.

Het was lekker rustig bij midgetgolf.

En natuurlijk perfect voor een kinderfeestje. We ontvangen je graag met open armen. The Hague Highlight Bike Tour. Voeg toe. Kies een andere datum.

De kinderen vonden het allemaal even mooi en de wisseling van activiteiten zorgden voor een fijne afwisseling. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie. Direct mailen naar Glowgolf Scheveningen Jouw bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.

Openingstijden

Lees dan snel verder hoe u onze baan kunt reserveren. Deel deze tip:. Ik verbreed mijn horizon. Duur van het kinderfeestje is ongeveer 3 uur. Zonder gedoe reserveren én direct gebruiken Is je oog op een leuk arrangement gevallen? Nederland Achterhoek Achterhoek. Kruimelpad Home Zien en doen Sport en Outdoor.

  • Maak een wedstrijdje van glow in the dark minigolf en strijd om wie er in de minste slagen de achttien holes kan halen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 9.
  • De kinderen vonden het allemaal even mooi en de wisseling van activiteiten zorgden voor een fijne afwisseling.

Ook het Spiegel doolhof was fantastisch, echt een hele leuke ervaring? Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Activiteit Prijs   Aantal    product. Schrijf je vandaag nog in. Helemaal leuk als je het combineert met het bakken van je eigen pizza in restaurant La Galleria op de boulevard van Scheveningen. Highlightstour Den Haag Met Marokkaans consulaat amsterdam.

Herfst! 19x leuke dingen om te doen met kinderen

Angela heeft een beoordeling geschreven mrt. Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk? Zowel de Glowgolf, als het tijd-knoppen spel, als het spiegeldoolhof waren een succes.

Tot slot zijn wij het doolhof in geweest.

Sluit je gratis aan en glow in the dark golf den haag GlowGolf Scheveningen voor een onverslaanbare prijs. Glow in the dark midgetgolf is een unieke ervaring voor al uw zintuigen Alle ruimtes zijn zo ingedeeld dat u zich waant in de wereld van echte actiehelden of de ijstijd? De beste deals Ontdek jouw stad voor een onverslaanbare prijs Ga verder.

Deel deze tip:. Vandaag weer heerlijk geglowgolfd op reservering ook in coronatijd nog steeds erg leuk. Super, en zeker een aanrader om daar een kinderfeest te vieren.

Glow in the dark midgetgolf is een unieke ervaring voor al uw zintuigen

Datum van activiteit: maart Arrangementen Glowgolf Scheveningen heeft zelf, en in samenwerking met andere bedrijven, arrangementen voor zowel kinderen als volwassenen. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring. Dat kan natuurlijk ook. Kempen Kempen.

  • Probeer samen met familie of vrienden een topscore te behalen en verken de stad.
  • Je ontvangt iedere dag of wekelijks gratis een e-mail met leuke bedrijven om kennis mee te maken voor een onverslaanbare prijs.
  • Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk?
  • Fietstour Den Haag Highlights.

Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen? Reserveer via onze website, maar dan net anders. Midgetgolfen, of neem contact op via  - Hierdoor voel jij je toerist in eigen stad. Wilnis, Nederland bijdragen 26 nuttige stemmen. Wij hebben alle 3 de activiteiten gedaan. Laan van NOI 71 min? Nuttig Delen.

Wat is Social Deal

We ontvangen je graag met open armen. Gewoon leuk! Je kent ons wellicht van:.

Glowgolf Scheveningen in de Palace Promenade is een indoor m idgetgolfbaan die alleen wordt  verlicht met blacklight. Ook dat kan? Hierdoor komen de handgeschilderde muurtekeningen van piraten, zeemeerminnen en octopussen tot leven. Gebruik mijn locatie.

Andere: