Groene afscheiding na zwangerschap

/ 17.03.2021 / Ché

Ook is het normaal als deze wat zurig ruikt. Bovendien kan je baarmoeder niet goed samentrekken als je blaas vol is. Dit hangt samen met je menstruatiecyclus, het gebruik van de pil, eventuele seksuele opwinding, zwangerschap en overgang.

Daarnaast is de geur nog een duidelijke graadmeter. Gynaecologie 56 04 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8. Soms dunner dan normaal, maar altijd een beetje slijmerig. Normaliter is de afscheiding geurloos, maar het kan ook een beetje zuur aandoen. Trichomonas is niet ernstig en is goed te behandelen. Ook niet met condoom en ook niet met handen of mond. Het kan lastig zijn om te herkennen of je te maken hebt met vruchtwater of afscheiding.

Dat weet u zelf vaak als geen ander. Je kan ook pijn bij het plassen en tijdens de seks hebben. Doe groene afscheiding na zwangerschap liever niet, zoete geur.

Deze afscheiding is dun, kan de behandeling worden aangepast, het gaat broeden en hiermee zorg je voor een perfecte bron van infecties. Zodra de uitslag van de kweek bekend is.

Geur Heeft een zoete geur. Gaat het breken van je Lees meer. Je baby knuffelen of laten huilen Gratis: vraag de blije doos aan. Deze kliertjes bevinden zich in het laatste deel van de plasbuis bij mannen en maken slijm aan. Een bijzonder nuttig goedje dus.

Wees voorzichtig met wassen. Andere symptomen hiervan zijn jeuk en een brandende pijn rond je vagina. Ziet u ertegenop om uw partner s zelf te waarschuwen.

Soms met witte vlokken erin.

Meest gezocht:

Met hulp van een spreider eendenbek bekijkt hij de vagina. Als je vaginale afscheiding bruin of roze van kleur is, heb je mogelijk te maken met een kleine hoeveelheid bloed door bijvoorbeeld een innestelingsbloeding.

Lees ook 13 oorzaken van vaginale jeuk Bacteriële vaginose 8 vragen over vaginale schimmelinfecties Vaginale afscheiding De menstruatiecyclus: verschillende fasen. Dit is heel natuurlijk.

Vaginale jeuk en een witte, brokkelige afscheiding zijn de meest kenmerkende klachten van een vaginale schimmelinfectie candida vaginalis of candidiasis? Uw eileiders kunnen beschadigd worden en door littekenweefsel afgesloten raken. Week 2. Ben je zwanger. Wat kun je zelf doen.

Symptomen groene afscheiding

Geef akkoord. Bij een tweede kindje heb je vaak meer last van naweeën dan de eerste keer. Nieuwsbrief Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Buiten de zwangerschap gebeurt dit vaak rond de menstruatie. Doordat de hoeveelheid glycogeen van je vagina verandert tijdens de zwangerschap kunnen de bacteriën, die normaal in je baarmoeder leven, minder goed hun werk doen, hierdoor wordt de zuurgraad van de vagina lager.

Share on Email. Ook wanneer je de eerste week na de bevalling koorts van 38C of meer hebt, raadpleeg je best een arts. Gebruik liever geen zeep! De verloskundige kan er dan voor kiezen om alvast een hechting te verwijderen.

Bronnen www. Veel vrouwen hebben na de bevalling een instabiel groene afscheiding na zwangerschap in hun bekken. Maand 4.

Header menu

Deze kan onderzoeken of dit zo is en je behandelen als dat nodig is. Het is normaal dat witte vloed licht ruikt. Elke vrouw heeft vaginale afscheiding. De meeste vrouwen met chlamydia merken daar niets van.

Aan het einde van je zwangerschap kan je redelijk veel afscheiding verliezen waardoor je je misschien afvraagt of het geen vruchtwater is, groene afscheiding na zwangerschap. Als je vaginale afscheiding bruin of roze van kleur is, heb je mogelijk te maken met een kleine hoeveelheid bloed door bijvoorbeeld een innestelingsbloeding.

Zwangere vrouwen krijgen meestal Ceftriaxon.

Andere: