Mini australian shepherd pups te koop belgie

/ 09.06.2021 / Dano

Alle testen zullen worden uitgevoerd en de pups zullen opgroeien in ons gezin, zullen onze poezen leren kennen, kennismaken met paarden, autorijden, buiten spelen, huishoudelijke taken enzo.

Kijk voor alle info op onze website www.

Rasinformatie Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel.

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het karakter van de ouderdieren. Onze voornaamste doelstelling is om een goede gezonde, gezellige, leuke, vriendelijke Australische Herder te fokken die een toevoeging is aan uw gezin en daar zijn of haar plaats zal in nemen als vriend voor zijn of haar leven! Pups groeien op in de huiskamer en ik doe mijn best ze zo goed mogelijk te socialiseren. Tristan is onze eerste hond een Australian Shepherd, het is een werkhond maar tevens ook gezinshond.

Kleinschalige hobbyfokker van de Australian Shepherd waarbij gezondheid en karakter voorop staan. Voor meer informatie kijk onze website.

Beide honden Bekijk de fokker vermelding van Jarnick's Aussieshome. Ze zullen je graag gelukkig maken en een spannend middelpunt van het gezin zijn. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het karakter van de ouderdieren. Een knuffel en werkhond bij elkaar, een super gezinshond waar je wel mee moet werken.

Via die paardensport in ben ik in aanraking gekomen met de Australian Shepherd  of  Australische Herder zoals ze ook wel genoemd worden, ik leerde ze kennen als ranch hond en heb toen 2 pups gekocht waar ik jarenlang veel plezier en leuke avonturen mee heb beleefd.
  • De laatste dagen heeft onze baas ons in de auto meegenomen naar kerstmarkten en winkels zodat Meer Asiels in Belgie.
  • Dwz dat ze ofwel 2 bi kleuren hebben ofwel 3 tri kleuren. Voor meer info over dit geweldige ras en hun mooie karakter mag je altijd mailen of eens langskomen voor een bezoekje.

Over de Australische Herder

E-mail: franciscapierinoaussies gmail. Hoe kies ik een goede fokker? Uw e-mailadres:. Bekijk de fokker vermelding van bigfood. Welkom op de website van de Australian Shepherd Club België.

  • De pups zullen volgens de richtlijnen van Raad van Beheer gefokt worden. Mijn doel is om lieve, sociale, gezonde en werklustige Aussies te fokken.
  • Bekijk de fokker vermelding van Quadrupes. Wij zijn een gezin welk sporadisch een nestje Australian Sheperds fokken.

Wij plannen met ons australisch herder teefje een nestje pups eind augustus. Dat betekend dat ze aussies moeten hebben gefokt die vele rode vlek op tong keelpijn hebben behaald of nakomelingen hebben gegeven die vele titels hebben behaald.

Hallo, met een dochter en een zoontje, mini australian shepherd pups te koop belgie, het ontstaan ervan en de roots opgez. We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. Hondenpenningen van Puppyplaats. Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder.

Australische Herder pups te koop

Ik verwacht eind mijn eerste nest. Deze 'Aussie Kennels' hebben zich in de loop der jaren al bewezen met hun superieure bloedlijnen en hun kampioenen. Ze is ontzettend goed met onze kids, waakt ook fel over hen en kan perfect onder 1 dak leven met onze andere dieren.

Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen.

Kleinschalige Australian Shepherd Kennel. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. In fokken we weer een nestje, als alles goed gaat.

Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. Australian Shepherd kennel Diamondgloss fokt heel af en toe een nestje pups uit goede, mooie.

Voor alles en iedereen is hij lief, hij geeft onze kat kusjes, hij wast max onze border nog iedere ochtend, bij kinderen is hij voorzichtig maar de kinderen krijgen soms wel een kusje.

Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Voor de meeste informatie over de Aussie kunt u kijken bij  'Over Aussies'.

Lid worden Devenir membre. Deel deze pagina. True to the Bone. Heeft u nog vragen dan zullen we deze graag beantwoorden via mail of telefonisch tussen  We fok doel is het fokken van leuke en lieve? En werklust wil ik graag gecombineerd zien met een mooie hond. HK n. Beide honden. Voor meer informatie kijk onze website.

Meer suggesties

Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden. Bekijk de fokker vermelding van of Rosies Dream. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel.

Hij kan eigenwijs zijn, maar hij staat altijd voor je klaar als mini australian shepherd pups te koop belgie nodig is. De honden waarmee wij fokken moeten voldoen aan ras standaard en zijn vrij van eventueel voorkomende erfelijke afwijkingen.

Kleine rassen Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabanonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop, mini australian shepherd pups te koop belgie.

Andere: