Mms berichten inschakelen iphone xs

/ 10.06.2021 / Korstiaan

Lees dit artikel voor gedetailleerde instructies rond het herstellen van je iPhone. Over appletips. Gebruikersnaam invoeren.

Stap 13 van 14 Versturen en ontvangen van mms'jes inschakelen Druk op de indicator naast "Mms-berichten" om de functie in te schakelen. Gefixt voor nix! Gerelateerde artikelen. Als u de melding 'Wachten op activering' krijgt, leest u hier wat u moet doen. Bericht niet afgeleverd. Neem contact op met je provider.

APN-naam invoeren. Wesley Fabry 14 oktober om jan willem toch is het vrij eenvoudig dit te herkennen. Klik hier voor meer informatie over het onderscheid tussen deze twee weergaves? Dank je wel huistijger, helpt Ook niet. Dit is echt iets in de telefoons van nu of mms berichten inschakelen iphone xs staat op de sims iets niet goed. IP-adres intoetsen?

Mms-server intoetsen. Als u een rood uitroepteken ziet Als u een bericht probeert te versturen en u ziet met de melding 'Niet afgeleverd', volgt u deze stappen: Controleer de netwerkverbinding.

Configuratie in een Orange-shop

Dit doe je bij de iPhone 6 door de home ronde toets tegelijk met de uitknop indrukken en ingedrukt te houden tot het appeltje verschijnt. Gelukkig is dit eenvoudig te verhelpen met onderstaande tips.

Is de naam en stuurknop blauw. Is de hele mensheid dan echt het gezonde verstand kwijt?? Blij met een antwoord? Blijf gezond en help elkaar een beetje.

Stap 11 van 14 8. Stap 14 van 14 Terugkeren naar het startscherm Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Stap 11 van 14 Versturen en ontvangen van mms'jes inschakelen Druk op Instellingen. Ga naar " Mobieledatanetwerk " Druk op Instellingen. Probeer om een MMS-bericht tweedehands mini leasen prive versturen of te ontvangen. Veeg naar links over het gesprek, mms berichten inschakelen iphone xs. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Wij helpen je graag

Tik op de schuifknop om de optie te activeren. Zet mobiele data aan. Ja Nee. Als u op de iPhone geen optie ziet om mms-berichten of groepsberichten in te schakelen, kan het zijn dat uw aanbieder deze functie niet ondersteunt.

Apart dat je die melding krijgt. Als u op de iPhone geen optie ziet om mms-berichten of groepsberichten in te schakelen, kan het zijn dat uw aanbieder deze functie niet ondersteunt! Een blauwe verstuur-knop en tekstballon staat gelijk aan iMessage. Cookies maken wikiHow beter. Mms-server intoetsen.

Meld je aan

Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om terug te keren naar het startscherm. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Is de naam en stuurknop blauw.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Betere integratie van wachtwoorden in Safari. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store.

Vroeger was het mogelijk om via mms foto's en kleine gifjes te versturen, mms berichten inschakelen iphone xs, helaas resulteert dit in hoge kosten!

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen gele zweetvlekken uit witte kleding halen aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Met dank aan Apple voor de onduidelijke bewoording. Zoek uw probleem hieronder om te zien wat u moet doen als u nog steeds hulp nodig hebt.

Schakel de mms-optie in zijn geheel uit

Eerder hebben sommige iOS 10 gebruikers al gemeld dat het versturen van deze berichten extra geld kost. Informatie over Stap 12 van 14 8. Je omzeilt zo dit probleem en bovendien werken deze services op alle platformen.

Controleer of je apparaat en abonnement MMS ondersteunen! Apps en media. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow.

Andere: