Rio de janeiroplein 11 almere

/ 25.03.2021 / Alrik

Albrecht Dürerweg - 4 5. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle 51 adressen in de straat Rio de Janeiroplein in de woonplaats Almere. Centrum Almere Buiten is met 45 hectare een buurt van middelgrote oppervlakte.

Zo helpen wij u verder. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS. Schakel in uw browser Javascript in om informatie over kadastrale percelen te bekijken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Woningen in de buurt. Woningaanbod Interessante straten in: Almere. Meld het ons!

Woningeigenschappen Adres. Met de Hoekstra Aankoopmakelaar natuurlijk. Financile voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Meld je aan. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Home Verhuur Almere - Rio de Janeiroplein Onze excuses.

Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? Hieronder worden de kerngegevens van de buurt Centrum Almere Buiten beschreven. Aan de voorzijde bevindt zich de eethoek.
  • Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Woningtransactie rapport.
  • Kadastrale kaart met maatvoering.

Kies het huisnummer in de Rio de Janeiroplein:

Wilt u weten aan welke voorwaarden u nog meer dient te voldoen? Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. We hebben dit aangepast. Verhuurd onder voorbehoud. Klik dan op dit is een koopwoning. In totaal zijn dat auto's.

  • Bij vragen, opmerkingen of tips kunt u terecht bij de veelgestelde vragen en de support-pagina.
  • Is dit een koopwoning?

Periode aangeboden. Bewoonde en leegstaande woningen bewoond bewoond leegstaand leegstaand. De website handelt niet voor of namens het Kadaster? Fout melden over deze woning. Heeft u een partner. Waarom mijn woning claimen. Het is gebouwd in en heeft een energielabel A.

Migratieachtergrond westers westers niet-westers niet-westers geen geen. Gezien de bevolkingsdichtheid van 4. Stuur ons een mail via onderstaand formulier en wij zullen direct contact met u opnemen!

We hebben dit aangepast! Rio de Janeiroplein HE, Almere. Heb je een andere vraag. Gerelateerd aanbod. Anubisstraat - 3 7.

Bedrijfsgegevens

Dit is een koopwoning Ik heb een vraag. In totaal zijn dat auto's. Indeling: Begane grond: centrale entree met postbussen, bellentableau, algemene fietsenberging, trap naar de verdiepingen en de lift; Eerste verdieping: hier bevindt zich het parkeerdek met de privé-bergingen, via het parkeerdek heeft u toegang tot uw appartement. Meld je gratis aan. Meld het ons!

Verwarming vloerverwarming geheel Warmwater elektrische boiler eigendom. In overleg. Kaart bekijken. De informatie over een woning zoals het bouwjaar rio de janeiroplein 11 almere de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.

Dit is mijn woning? Verhuurd onder voorbehoud. De inwoners zijn verspreid over een groot aantal huishoudens: 1.

Binnenkijken bij Brusselstraat 11 te Almere

Aan de voorzijde bevindt zich de eethoek. Luxe 3-kamer appartement op de derde woonlaag met een balkon over de volle breedte van het appartement gelegen op het zuidwesten. Govert Flinckstraat

Bekijk de detail pagina van Almere - Globeplein 51 Globeplein ! Jan van Eyckstraat - 2 Je kunt dit scherm nu sluiten.

Andere: