Rondvaart zuid holland

/ 17.03.2021 / Sherif

Welke plekken bieden de beste boottochten en watersporten in Zuid-Holland voor reizigers met een budget? Boottochten en watersporten. Speedboottours

Verken zowel Noord- als Zuid-Rotterdam en een aantal speciale…. Vaar 75 minuten lang over de wateren van Rotterdam en geniet van een prachtig zicht op het indrukwekkende sadssilhouet. Op rondvaart of cruise met Rederij Fortuna spijkenisse, Zuid-Holland  -  Een dagje varen of een complete cruise beleven inclusief lekker eten?

We gaan met volwassenen en kinderen. Leiden Canal Cruises 13 beoordelingen.

Zeebaard Kayak Tours Leiden 55 beoordelingen, rondvaart zuid holland. Wil je alle activiteiten in Zuid-Holland ontdekken. Duur:   10 uur. Op deze gevarieerde dagexcursie ontdek je andere delen van Nederland. Zuidwal 1.

Canal Hopper Delft 22 beoordelingen.

Meer activiteiten in Zuid-Holland

We hebben resultaten voor u gevonden in Zuid-Holland. Leiden Canal Cruises 13 beoordelingen. Dit doe je in Schiedam tip van de redactie schiedam, Zuid-Holland - Onder de rook van Rotterdam, maar Schiedam heeft zelf ook veel te bieden.

Zuidwal 1. Dit doe je in Schiedam » lees meer over Zuid-Holland rondvaarten. Verborgen juweeltjes. Klik hier voor de volledige lijst.

Surfschool SurfKaravaan 29 beoordelingen. Rotterdam: 1 uur durende rondvaart Beoordeeld door Anoniem, Stap op bij een rondvaart zuid holland langs sfeervolle dorpjes en prachtige natuurgebieden. Ervaar een tour door Rotterdam die anders is dan anders. Stichting De Leidse Rederij 40 beoordelingen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Zuid-Holland: Aanbevelingen

Rotterdam: 1 uur durende rondvaart Beoordeeld door Anoniem, Zeebaard Kayak Tours Leiden 55 beoordelingen. Geen gratis activiteiten.

Bezoek Rotterdam, de stad die opnieuw werd ontworpen na het zware bombardement van en laat je verbazen door de ultramoderne architectuur? Wanneer wilt u op reis. Duur:   7 uur. Voorhout 2. Nieuwe Werk 7. Welke plekken bieden de beste boottochten en watersporten in Zuid-Holland voor stellen, rondvaart zuid holland.

Bootjes en Broodjes

Duur:   1,5 uur. Het enige spijtige is dat het bezoek aan een kubuswoning niet was inbegrepen ondanks dat dit vermeld stond bij de boeking van de activiteit. Welke plekken bieden de beste boottochten en watersporten in Zuid-Holland voor groepen? Bootverhuur Activeer je aanmelding via de link in je inbox.

Profesionele gids die met heel veel passie vertelde over Rotterdam. Kleine groep. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, rondvaart zuid holland, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te het weer op vlieland in augustus zien. Duur:   10 uur. Verken de Kaag-meren tijdens een ontspannende cruise door het Groene Hart rondvaart zuid holland Holland, Zuid-Holland  -  Feesten op het water.

Vier feest met uitzicht op de skyline van Rotterdam rotterdam, gekenmerkt door ondiepe meren en eilanden en geniet van…. Geniet van een…. Kleuters Jongeren.

Laatste reacties

De Vinkenwaard Rondvaart Alblasserwaard alblasserdam, Zuid-Holland  -  Vaar in een rondvaartboot door de pittoreske dorpjes van de Alblasserwaard of bewonder de iconische molens van Kinderdijk vanaf het water. Boot Varen Den Haag 61 beoordelingen. Rederij Fortuna in Spijkenisse organiseert een hoop leuks op het water.

De Vinkenwaard Rondvaart Alblasserwaard alblasserdam, Zuid-Holland  -  Vaar in een rondvaartboot door rondvaart zuid holland pittoreske dorpjes van de Alblasserwaard of bewonder de iconische molens van Kinderdijk vanaf het water!

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Geschikt voor een regenachtige dag.

Andere: