Spreuken met pensioen gaan

/ 05.04.2021 / Anemoon

Pensioen: fase tussen werk en zerk. Ik mag heel graag werken, alleen gaat er zo veel vrije tijd in zitten.

Jij hebt je leven lang hard gewerkt, maar de club van Gepensioneerden Wordt nu met jou Versterkt. Stuur jouw leuke spreuken op Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten? Cadeautjes Stuur de pensionado een leuke kaart, bloemetje of ander cadeautje te vinden bij een van de vele leuke cadeauwinkels. Je kunt er ook voor kiezen om een mooi gedicht te schrijven op een afscheidskaartje.

Gedichtjes en rijmpjes Het enige dat je nu nog staat te doen, is genieten van je welverdiende pensioen Dat is nou het leuke van pensioen, niks hoeven en de hele dag om het te doen Geniet van je vrijheid en van je pensioen, je hebt vast nog wel heel veel te doen Met pensioen gaan is een hele eer, maar let op, je hebt nooit geen vakantie meer Na hard werken en leven voor de poen, kun je nu eindelijk met pensioen Jij hebt je leven lang gewerkt, de club met gepensioneerden is nu versterkt Stuur een leuk kaartje of cadeautje via Greetz , Kaartje2Go , Bol.

Deze kampioen gaat met pensioen Jezelf dood vervelen is slecht voor je gezondheid , daarom verveel ik liever anderen Stuur een leuk kaartje of cadeautje via Greetz , Kaartje2Go , Bol. De pensioen gedichten op deze pagina kun je letterlijk overnemen of aanpassen zodat het volledig aansluit bij de collega.

Lees mooie inspirerende quotes om aan de slag te gaan of te blijven, of felicitaties en gelukswensen voor mensen die na een leven lang hard werken kunnen genieten van hun welverdiende rust en spreuken met pensioen gaan.

Je kunt dan de voorbeelden gebruiken die je op deze pagina kunt bekijken. Lees leuke en mooie uitspraken voor gepensioneerden en over met pensioen gaan, spreuken met pensioen gaan.

Skip to content Spreuken worden al heel lang gebruikt. Rijmpjes Vanaf nu niet meer opgejut, maar nu wordt de club met gepensioneerden met jou versterkt.

  • We laten je met gemengde gevoelens gaan Om als zelfstandige door het leven te gaan Geen baas meer die loopt te commanderen Zoiets zouden wij ook wel waarderen Geen gezeur meer met prikklok en de rest De koffie smaakt thuis toch het best! Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten?
  • Genieten Geniet er nu maar van Nu je alles nog samen kan Vervroegd met pensioen Eindelijk die hobby doen Niet meer op de klok letten En alles naar je hand zetten Tijd om te lezen en te schrijven En ook nog creatief bezig te blijven Dat er nog vele jaren mogen komen Voor het waarmaken van jullie dromen. Pensioen teksten.

Leuke pensioen spreuken

Geniet dus nu van je vrije tijd een nieuwe fase in je leven Lekker thuis samen met je vrouw gewoon doen wat je na wilt streven. Pensioen teksten en gedichten voor op een kaartje.

Pensioen spreuken: Wanneer je naaste collega met pensioen gaat, is het een goede gewoonte dat je misschien als eenling of als groep, een aandenken wilt meegeven. Jij hebt je leven lang hard gewerkt, maar de club van Gepensioneerden Wordt nu met jou Versterkt. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Pensioen: fase tussen werk en zerk. Voor wie zoek je een tekst?

Heeeeeel toevallig heb ik wel de AOW-leeftijd. Veel leuker is het om originele pensioen teksten te gebruiken. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Bron: Greetz, spreuken met pensioen gaan. Misschien heb je een brok in je keel Afscheid nemen is nooit plezant Je bent immers ouder geworden Spreuken met pensioen gaan in een nieuwe levensfase beland Jouw laatste werkdag is afgelopen Eindelijk ga je de vrijheid tegemoet Schilderen en gedichten produceren Man, je krijgt google services is gestopt geweldig goed.

Weet jij nog meer leuke spreuken, dan heb je tijd als je haast hebt. Maak haast als je tijd hebt, oneliners of grappige teksten en taalvondsten.

Mooie zinnen en teksten over VUT en pensioen

Ga niet alleen maar voor de ramen zitten. Het pensioen is niet het einde van de weg, het is enkel een verandering van richting. Pensioen teksten. Lieve Boons.

Ga je met pensioen! Wat kun je als collega tegen de persoon zeggen die met pensioen gaat. Heeeeeel toevallig heb ik wel de AOW-leeftijd. Jouw favoriete pensioen spreuk delen met anderen. Lieve Boons.

Gedichtjes voor op wenskaarten.

We hebben samen heel wat gedaan, Gelachen, maar ook doorstaan, We waren af en toe wat melig, En dat werkte vaak nadelig, Toch was het een leuke tijd, Dat is zeker een feit!

Pensioen: fase tussen werk en zerk. Reageer hieronder en voeg deze toe. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vroeger moest je werken voor je geld Nu betaalt de svb je salaris hebben wij vastgesteld Je was voor ons een gewaardeerde collega Geniet nu maar lekker, pak wat ons betreft het vliegtuig naar Kreta Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan Weet dat wij altijd voor je klaarstaan!

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Dan is het leuk om de persoon die met pensioen gaat eens goed te verrassen. Er is een receptie voor de afdeling of het bedrijf en de werkplek wordt meestal helemaal versierd. Gebruik de zoekbox spreuken met pensioen gaan binnen Leukespreuk, spreuken met pensioen gaan.

Pensioen spreuk delen. Ga je met pensioen. Je kunt op een kaartje verschillende teksten schrijven. Alweer een collega met pensioen………… Hoe komt ze aan al die poen Bron: Greetz. Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten.

Pensioen spreuken:

Ga niet alleen maar voor de ramen zitten. Nog even en we gaan zonder pensioen met pensioen Niets doen is ontzettend moeilijk, je weet namelijk nooit wanneer je klaar bent Niks moet, niksen mag. Kijk voor meer gepersonaliseerde cadeautjes.

Voor wie zoek je een tekst. Zorg dat je bezig blijft. De spreuken werden in vroeger tijden opgetekend en heel lang verzameld.

Andere: