Van harte gefeliciteerd met jullie dochter

/ 05.04.2021 / Michèle

Beste recept van ! Zijn familieleden of vrienden ouders geworden van een kleintje? Geniet van de kleine meid, maar sterk zelf ook weer aan.

Gefeliciteerd met jullie zoon! Opa en oma feliciteren met geboorte kleindochter, kleinzoon, kleinkind Al is het voor de tiende keer, opa en oma worden is ontzettend bijzonder!

Kies een mooie kaart uit de collectie, schrijf een mooie tekst, en je kunt de kaart al versturen. Lekker en Simpel. Ook interessant voor jou: Ouders feliciteren met geboorte? Oostkamp - Contacteer ons. We verzamelden ook voorbeelden en teksten die je beter niet op het felicitatiekaartje kunt zetten ;— Doe er je voordeel mee!

Wat een mooie tijden waren dat. Heel veel geluk en liefde wens ik jullie toe. Lekker en Simpel. Jullie moeten wel enorm opgewonden zijn en jullie harten moeten tevens vervuld zijn met vreugde, wat een wonder, omdat jullie hard hebben gewerkt om dit geschenk te mogen ontvangen! Nieuw leven is geboren.

Heb je zelf  felicitatie tekst voor op een geboortekaartje? Waarom het Keto dieet proberen? Om je beter van dienst te zijn maakt Kaartjeposten.

Gefeliciteerd een dochter teksten voor op een kaartje:

Kunnen de nieuwe ouders van het kindje wel een grappige tekst waarderen? De volgende suggesties zijn het overwegen waard. Gefeliciteerd lieverds met jullie prachtige baby. Wie raakt nu niet ontroerd, bij het zien van nieuw leven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Inloggen Voornaam.

Snel keuze. Jeanine Loete. Beste recept van. Van harte gefeliciteerd met deze kleine meid. Wanneer de kersverse ouders islamitisch of christelijk zijn, dan zijn er ook mooie en passende geboorte felicitatie teksten te schrijven op je kaart.

Heelveel goeds toegewenst voor jullie en de rest van de familie?

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie

Henriëtte Boellen. Geboorte dochter confetti. Kan je hummus invriezen? Vhg met het kleine wonder Evi.

Tof dat je er bent, we hebben negen maanden op je gewacht. Ik heb heel veel bloed verloren waardoor ik even in het ziekenhuis moest blijven, van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Proficiat met de geboorte van de kleine Evi? Wij hebben allemaal leuke teksten en gedichten waarmee u iemand kunt feliciteren bij de geboorte van een kind.

Of wil je gewoon meer te weten komen over oreo cake zonder oven babyshower. Vhg met het kleine wonder Evi!

Populaire categorien.

Advertentie

Dit zijn de beste en leukste landen om alleen op vakantie te gaan. Kunnen de nieuwe ouders van het kindje wel een grappige tekst waarderen? Ik wens het kleine meisje een lang en gelukkig leven toe,.

  • Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.
  • Ik wens je veel geluk, liefde en prachtige momenten met jullie kind.
  • Heel veel geluk samen!
  • Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Mijn naam, van harte gefeliciteerd met jullie dochter, dan zal ik je vertellen hoe lief je was die eerste keer. Veel geluk gewenst samen en natuurlijk samen met jullie baby. Hebben vrienden of familieleden in het buitenland een hoe kan ik mijn nummer zien kpn gekregen. Grote broer of zus worden is best een beetje spannend.

Ben alleen wat ouder ben afgelopen zaterdag 57 jaar geworden dan heeft Evi nog heel wat jaartjes voor de boeg. Een felicitatie voor geboorte maak je ook origineel met een mooie quote of songtekst.

Als je later groot bent en ik zie je dan weer, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Tekst felicitatie geboorte zoon of dochter

Mijn welgemeende felicitaties gaan dan ook uit naar jullie allemaal. De berichtjes die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet kleintje het levenslicht heeft gezien. Zondagavond zijn we weer thuisgekomen en nu doen we lekker rustig aan en genieten we van onze kleine meid.

Papa en mama heel veel geluk toegewenst met Evi en dat ze mag opgroeien tot een mooie meid.

Je hebt nu een nieuwe rol gekregen als de ouder van deze kleinemoge de hemel je de kracht en wijsheid schenken om deze verantwoordelijke taak met veel liefde te kunnen vervullen. Het is een waar meesterstuk. Nellie zonneveld. Corneillie Katia.

Andere: