Blonde plukjes in bruin geverfd haar

/ 04.04.2021 / Fahim

Kan je het niet ontkleuren en dan verven bij de kapper dat je na 1 kappers beurt weer blond bent? Niet met de tips die wij je in deze blog geven. Wat kan ik doen?

Van daar uit kan je kijken wat er moet gebeuren. One Ping Pingback: Dé beste haartrends — voor vrouwen en dames welk kapsel past bij jou? Die kost het al genoeg moeite om de kleur tebereiken die je wilt. Om te bepalen met welke kleur je moet corrigeren is veel te lastig om zelf te doen.

Is dit mogelijk bij jou in dr salon? Vandaar dat ik van blauwzwart naar wit zilver ben gegaan, maar dit lukt niet altijd perfect.

Mocht je haar dan iets te grauw worden. Bevestig eerst je inschrijvinghet werd meestal ruim binnen de werkingstijd witblond bij de kapper. Voorheen heb ik mijn - korte - haar geblondeerd, dan komt de printable eraan, blonde plukjes in bruin geverfd haar. Me haar is sindsdien grandioos aan het afbreken. Ik zit er nu aan te denken om mijn hare op te lichten. Natuurlijk zwart kan ook. Het geblondeerde stuk is toen asblond geverfd voor het resultaat.

Maar ik geloof dat als iemand het kan, jij dat wel zal zijn. Ik zou graag weer wat lichter willen, een koele tint.
  • Van zwart naar lichter geeft bijna altijd een warme oranje kleur.
  • Nu zie je vooral strepen door mijn haar en ik zou graag meer het effect willen dat het net lijkt alsof heel je haar licht is wel gewoon nog met mijn eigen haarkleur er doorheen zeg maar maar niet dat je alleen strepen ziet zeg maar. Weet je misschien waar je die shampoo kan kopen?

Dat betekent een uitgebreid intake gesprek , een kleurtype analyse, haaranalyse en uitgebreid de mogelijkheden bespreken. Bang om groen te worden?

Ik heb een vraagje. Is dit mogelijk bij jou in dr salon? Heb nu zwarte uitgroei en grauwe hijghlights. Mijn haar is zo donkerbruin dat het gewoon zwart lijkt. Heel erg bedankt alvast voor je reactie!

  • We schreven een blog over welke haarkleuren het mooiste staan wanneer je grijs wordt.
  • Wel moet je de kleurcrème dan niet gemengd hebben met de activator. Afhankelijk van de ondertoon van je haarkleur waar je je op dat moment niet bewust van bent , komt er een bepaalde tint piepen.

Het is heel goed mogelijk om je eigen haarkleur terug te krijgen door het te verven. Hoi Naomi, Marjolein Reageren. Goedemoren Edwin, Bedankt voor je reactie. Over ons. Bedankt alvast, Probeer in etappes te ontkleuren eerst in de lengtes en later doe evt gewoon twee keer ontkleuren wanneer de kleur te rood is corrigeren met een semikleuring! Met stip op nummer n: de kleur valt te donker uit.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Haarkleur 6. Om het witblond te krijgen, moet ik dan het zwarte stuk ontkleuren? Mijn vraag is, hoe gaan we naar blond haar zonder teveel beschadigingen? Bruin kleuren kan wel, laat je wel goed adviseren.

Hoi Didi, jij kunt de warme n koele kleuren uit het kleurenspecrum heel goed hebben, wees alsjeblieft voorzicht, blonde plukjes in bruin geverfd haar. En je haar frist zo weer wat op en krijgt een mooie glans. Anders helaas weer ontkleuren en wel gelijk de goede kleur maken. Gefeliciteerd. Deze zorgt ervoor dat je blonde kleur niet geel of koper wordt!

Weet jij het antwoord?

Ik heb donkerblond haar van mezelf met een heel licht rossige ondertoon. We hebben ons haar ontkleurd maar het rode zit er nog goed in. Welke haarkleur past bij jouw huid , geeft veel tips hoe je de juiste kleur kunt kiezen. Ester Reageren.

Haren wijsheden over leven en dood ongeveer 10 naar geleden. Ik heb echt geen idee hoe je het goed weg kunt laten halen. Ga naar een kleurspecialist die dit wel kan. Hoi Nhi, om met een beetje geluk een mooie lichter bruintint te krijgen zijn er 3 opties. En je haar frist zo weer wat op en krijgt een mooie glans! Mijn uitgroei is nummer 5 en de rest van mijn haar is kleur 7, blonde plukjes in bruin geverfd haar.

Hoi Sha, Vanzwart naar bruin is een van de moeilijkste kleuren die er bestaat.

Maar wat kan er dan fout gaan?

Nu zat ik er aan te denken om zelf een keer highlights te gaan zetten. Om het blonde haar extra op te vullen gebruik dan een natuurtint met een kopertint en gebruik geen activator maar warm water. Het is meer aan de oranje kant nu en dat vind ik niet mooi. Het ligt op de keukenvloer.

Ditvwas de eerste keer dat ik mijn haar geverfd heb. Mocht je haar dan iets te grauw worden. Wat kan ik doen, omdat ik toch meer een donker type.

De lanza treatment welke producten moet ik hier van bestellen.

Andere: