Buffetrestaurant de warrel westerbork

/ 25.03.2021 / Yasmien

Bierkaart wel weinig verrassend. De bediening is vlot en vriendelijk.

Lees hier beoordelingen van eerdere feesten bij Buffetrestaurant De Warrel, een bekende locatie voor ons. Met kerst hier geweest en het viel ons tegen! Deel deze pagina. Maar goed te doen met de kinderen. Op zondagavond lekker wezen smikkelen en smullen bij de Warrel.

Type reiziger.

Maar goed te doen met de kinderen. Verder alles perfect, maar door de vreselijke buffetrestaurant de warrel westerbork kom ik er helaas niet weer.

Vorig weekend heerlijk uit eten geweest bij de warrel. De kwaliteit van het voedsel was prima, maar ook verrassend. Prijs en met name kwaliteit dik in orde. Wij waren als laatste in het bedrijf maar het personeel gaf ons het gevoel dat wij alle tijd hadden!

Hoe was jouw ervaring?

Prima sfeer, lekker gegeten. Turfsteker en Meursinge. Samen met nog een paar andere groepen. Ruud en Silvia 7 punten. Op de placemats stond de indeling van het buffet weergegeven. Eten was vers en de salades goed gekoeld. Diggels Restaurant.

De Warrel. We komen snel weer een keer eten bij De Warrel. Geen vreetschuur. Goed verzorgd buffet, warme items oa kroket en saucijzenbroodje. Dit kan toch ikea levertijd keukens niet.

Mensen van de Warrel ga zo door.

Beoordelingen

Datum van bezoek: juni Springer 25 punten. Diggels Restaurant.

Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. De desserts waren ok, buffetrestaurant de warrel westerbork. Vanavond gegeten bij De Warrel. De jongeman bleef glimlachen ook al vermoedde hij dat we niet zo blij waren. Mooie locatie, warme items oa kroket en saucijzenbroodje? Goed verzorgd buffet, zowel binnen als buiten leuk zitten.

En voldoende keus voor iedereen. Erg sfeervol Buffetrestaurant met heel veel keuze! Stel rogerwiltinge een vraag over De Warrel.

  • J pietens.
  • Turfsteker en Meursinge.
  • Erg sfeervol Buffetrestaurant met heel veel keuze!
  • Nederlands

Zie foto kortom we hebben een duur bittergarnituur gehad. Jans en Alien. Alles was prima klaar gemaakt. Stuur je een mail 24 mei 's morgens om 10 uur en krijg je 's avonds om Maar wij hebben een andere mening hierbij Land: Nederland Nederland Belgi. Lijst wordt bijgewerkt Kinderstoelen aanwezig. Ook prima geschikt voor kinderen, want patat. Wendy Odding, buffetrestaurant de warrel westerbork.

Waarderingen en beoordelingen

Goede bediening en heel erg snel met tafel opruimen. Verse bereiding en regelmatige bijvulling. De Warrel 8,9.

Schrijf een beoordeling Beoordelingen John and friends. Leuke zaak.

Andere: