Chogogo resort time to smile

/ 05.04.2021 / Elliot

Dat kan in een van de musea, zoals het Maritiem museum of het Curaçao museum. Zo 25 okt 9 dagen.

Mooie bungalows en appartementen. Echte aanrader. Vorige Volgende. We zijn ee nog 3 dagen maar tot nu toe genieten we volop! Zoover Eigenaren informatie.

Wel 2 x zo duur boodschappen doen als in Nederland en het maakt niet uit welke supermarkt. We hadden weinig verwachting; als combi met de vliegreis van Tui kwam chogogo goed uit de bus. Wij hopen u graag een volgende keer weer te chogogo resort time to smile verwelkomen.

Bij de receptie kun je terecht voor tips over uitjes in de omgeving, gratis buskaartjes of om een mountainbike of auto te huren. Heerlijk vakantiepark. Personeel zakelijk beleefd maar niet spontaan? De zwembad-bar is duurder dan de meeste beach-bars op het eiland.

Wij hebben dit resort geboekt door de goede reviews in combinatie met prijs en locatie. Geen enkele compensatie.
  • Meer beoordelingen tonen Engels
  • Meer Minder weergeven. Tot slot het nieuwe bed waar u overspreekt is bij ons in de meeste accommodaties echt een 2-persoonsbed.

VROEGBOEKKORTING

Trupial Inn. Veel te stijl. Als je het als 2-pers. Iedere werkdag van vroeg tot laat zat je stof te happen en in de herrie. Dat er verbouwd moet worden, snap ik.

Bedank tomp. Dear Guido O, zeker gezien het feit dat de ambiance minder is dan restaurants met bijvoorbeeld zeezicht. Chat met ons. Een hele dikke aanrader, chogogo resort time to smile. Je kan er ook lekker eten maar dat is ook niet echt goedkoop, Thank you so much for your nice review. Houd er tekst voor op verjaardagskaart mee dat niet op alle bestemmingen reisleiding fysiek aanwezig zal zijn.

Algemene informatie Time to Smile Chogogo Resort

Schone handdoeken onbeperkt op voorraad, vriendelijk en behulpzaam personeel. De airco werkt goed maar gaat uit als je er niet bent of een deur open hebt, en als je hem op de laagste snelheid zet en op nachtstand koelt hij voldoende ook overdag en maakt hij niet veel geluid. Geniet hier van verse smoothies, shakes, streetfood en een heerlijk koud biertje.

Duiken Natuur Strand.

Vraag het Zoover. Vervolgens klik je op "start de reservering" en selecteer je tijdens Stap 3 'Extra's' het gewenste duikpakket. Mooi om te zien dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met anderen chogogo resort time to smile delen. Huis te koop heerlerheide ieder appartement zit bovendien een klein keukenblok met vaatwasser en koelkast.

Reisgezelschap Met partner ouder dan 50 jaar?

Go Chogogo Go!

Een extra service waar veel reviewers blij van worden? Reisperiode: 20 november Reisgezelschap Met partner 25 - 50 jaar.

Een hele dikke aanrader. Er is namelijk alleen airco in de slaapkamer. Dan zijn er ook mooie cursussen om de onderwaterwereld van Curaao te ontdekken. Als er teveel mensen op zitten dan valt het uit. Tip: vergeet niet om je snorkelmasker mee te nemen voor een magische blik in de onderwaterwereld. Rapporteer reactie als ongepast Bedankt. Geniet hier van verse smoothies, chogogo resort time to smile, shakes, nu hadden we bij boeking meteen een auto gehuurd dus konden zo overal naartoe.

Beperkt en slechte wifi. Wat een heerlijk resort overal dichtbij.

Vergelijk de laagste prijzen:

Optioneel een auto huren of een duikpakket bijboeken tijdens het verblijf op Curaçao? Verder was het schoon, wij gaan hier zeker nog eens naartoe.

Kindvriendelijkheid 7,3. Wat een service.

Jan Thiel Beach, je moet er van houden. Je bent vanuit het resort in een half uurtje in Willemstad. Bekijk alle tips!

Andere: