Christelijke tekst geboortekaartje tweeling

/ 07.04.2021 / Serah

Het leven dat ons al maanden boeide  en ongezien als wonder groeide is in ons midden toevertrouwd door God die van zijn kinderen houdt. Een mens als jij was er niet eerder en zal er na jou ook nooit meer zijn Dat is het wonder van Gods kunstwerk zolang je leeft uniek te zijn.

Kind, wij zijn gelukkig nu je er bent en dankbaar voor dit grote Godsgeschenk. Het blijft altijd een wonder een kind volmaakt en klein Gods schepping zo bijzonder dat er geen woorden voor zijn. Als ik dit wonder vatten wil dan wordt mijn geest van eerbied stil Dank U, Heer van alle leven voor dit kind aan ons gegeven. In de moederschoot geweven, tot een wonder van bestaan, bracht God je in ons leven. Jesaja Ik heb je in Mijn handpalmen gegrift.

Mooi is het leven door God ons gegeven kindje, lief en zoet lach even, dat is goed.

Romeinen De Geest zelf verzekert onze geest dat wij Gods kinderen zijn. Keer je gezicht naar de zon voel Gods liefde om je heen Neem onze uitgestrekte handen je bent nooit alleen. Wie zal zorgen hoe zul je geborgen zijn U beschermt mij tot in eeuwigheid. Twee oogjes kijken nu de wereld in, christelijke tekst geboortekaartje tweeling nieuw begin.

Dit kind, dit nieuwe leven Door God gegeven En uit liefde geboren Is m?? Nieuw leven is een wonder een kostbaar geschenk van God, dat maakt het zo bijzonder Zo klein als je bent zo groot is het wonder van het leven niemand heeft je tot nu toe gekend alleen Hij die jou heeft gegeven.

U kent ons van:

Het leven dat ons al maanden boeide  en ongezien als wonder groeide is in ons midden toevertrouwd door God die van zijn kinderen houdt.

Weet je dat de Vader je kent Weet je dat je van waarde bent Weet je dat je een parel bent Een parel in Gods hand Een parel in Gods hand. Je bent voor ons een gift van God Waardevol en klein Wij weten dat, waar je ook gaat Zijn hand op jou zal zijn.

Ik zag een kuikentje dat bij zijn moeder zat onder haar vleugels waar het veilig zat tegen regen, tegen zonneschijn Heer, zo mag ik bij U zijn. Jouw handjes in onze handen geborgen in Gods Vaderhand. Je bent het mooiste geschenk dat God ons kon geven, zo kostbaar en klein.

  • Dankbaar noemen wij jouw naam. Hulp of advies nodig?
  • Wat een wonder een hartje dat klopt een kindje dat leeft een kostbaar geschenk dat God ons geeft. Door Marijke Bekijk alle artikelen van Marijke.

Zoals jij is er maar n en je bent nig. Een kind, zo bijzonder Helemaal in de wolken zijn wij Zo lief, God van al stacaravans te koop aangeboden friesland leven dat U ons dit kindje hebt gegeven. Mens je bent geschapen naar het beeld van een God die liefde is met handen christelijke tekst geboortekaartje tweeling te geven en twee armen juist lang genoeg om een ander te omhelzen.

Home Handig Christelijke geboortegedichtjes en teksten. Een kind, een kind een mensenkind. Als ik dit wonder vatten wil dan wordt mijn hart van eerbied stil Als ik jou zie zo klein en teer kan ik slechts fluisteren: Dank U Heer! Gij hebt dit jonge leven Heer aan ons toevertrouwd Dat wij het mogen leren De keus die nooit berouwt U wilt Uw handen vouwen Ook om ons kindje heen En daarmee ons verzekeren: "Ik laat het nooit alleen".

In de categorie ' christelijke geboortegedichtjes ' vind je een ruime keuze aan gedichtjes en teksten voor op het geboortekaartje van je baby. Nieuw binnen. Zolang dit mensenkind zijn weg in de toekomst maar vindt. Toch zal je alleen echt kunnen leven, christelijke tekst geboortekaartje tweeling, als Hij jou in Zijn handen houdt. Matthes Een ieder die een kind ontvangt in Mijn Naam ontvangt Mij!

Toegevoegd aan je collectie

Wie zal zorgen hoe zul je geborgen zijn Gods adem heeft je aangeraakt en jou tot ons kind gemaakt Een geschenk uit Zijn hand aan ons gegeven Samen hopen wij jou liefde, vertrouwen, een thuis te geven.

  • Wonder van Schepping en nieuw leven Jij bent aan ons gezin gegeven Wij vragen wijsheid, liefde en kracht, oh Heer Om Simon op te voeden tot Uw eer.
  • Goedkope geboortekaartjes Geboortekaartjes ontwerpen Teksten geboortekaartjes Babynamen Geboortekaartje op canvas.
  • Verder lezen kan natuurlijk ook.
  • Een groot wonder Door God gemaakt, zo bijzonder Helemaal in de wolken zijn wij Zo lief, zo mooi ben jij.

Zolang de post blijft bezorgen, blijven wij je bestellingen verzenden. Een nieuw leven door God ons gegeven. Deze website maakt gebruik van cookies. Een heel klein mensje een optimale instellingen samsung tv leven een heel groot wonder werd ons door God gegeven. Niet de Bijbeltekst geboorte kunnen vinden die je zocht.

Gods adem heeft je aangeraakt en jou tot ons kind gemaakt Elke geboorte is een wonder christelijke tekst geboortekaartje tweeling kindje zo heel bijzonder Geef Heer, christelijke tekst geboortekaartje tweeling, dat ook dit kind in deze wereld Uw liefde vindt. Laat toch nimmer toe, dat ik zonde doe. Dat kan.

Christelijke geboorte teksten en gedichtjes

Je bent voor ons een gift van God Waardevol en klein Wij weten dat, waar je ook gaat Zijn hand op jou zal zijn. Een prachtkind met mooie blauwe ogen kijkt ons hunkerend naar liefde aan Het is voor de tweede keer dat we vol verwondering kijken naar een gave van onze Heer.

Een pareltje, kostbaarder dan goud, uit Gods hand aan ons toevertrouwd.

Zo kwetsbaar en zo klein weerloos in de nieuwe morgen Wie zal waken. Zijn hand is voor je om je de weg te wijzen rondom je om je te beschermen onder je om je op te vangen en boven je om je te zegenen, christelijke tekst geboortekaartje tweeling. Ik heb je wonderbaarlijk toebereid Ik heb je in de moederschoot geweven En reeds voor iets van jou begon te leven Heb ik Mijn handen naar je uitgebreid?

Hij schiep de bloemen en de dieren.

Andere: