Mac start niet op wit scherm

/ 04.03.2021 / Jelle

Wanneer de Mac hoorbaar start, maar je krijgt ofwel geen beeld of de laadbalk blijkt halfweg hangen, dan kan je de volgende opties proberen. PRam resetten? Die ik nog had liggen is slechts 80GB en dat vind ik wat weinig.

Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet. Ik had nog een oude harde schijf liggen welke ik in de Macbook heb geplaatst. Volg vervolgens de stappen op het scherm Dit is verder zonder verlies van gegevens.

Als één van deze genoemde zaken wel werken is er dus een probleem met het beeld van je Mac en niet met de Mac zelf. Toen ik dit deed startte de Macbook zich keer op keer opnieuw op, maar voor de rest geen resultaat. Toggle navigation. MacBook Pro start niet meer op: wit scherm reactie 2 geplaatst: 12 januari -

Contacteer ons? Start opnieuw op in veilige modus Dit is vrij eenvoudig; gewoon opnieuw opstarten in Veilige modus op de Mac met een goed getimede shift-toetsindruk. Lukt het inloggen niet, dan kunt u het best de Mac naar Mac Support brengen. Alvast bedankt voor jullie hulp. Skip to main content Skip to primary sidebar Skip to footer Mac start niet.

Wil je appletips pushberichten ontvangen? Door de gebruiker geïnstalleerde lettertypen worden uitgeschakeld.

Al raden we steeds aan om voor een goede reservekopie te zorgen. Kijk eerst na of je Mac correct aangesloten is op het stroomnet. Lees hier wat u moet doen als uw Mac tijdens het opstarten blijft hangen op een cirkel met een streep erdoor verbodssymbool. Check de Stroomvoorziening Als uw Mac niets meer doet, kijk dan eerst of uw Mac goed is aangesloten op het stroomnet.

Dat doe je op deze manier:. Alles duurt even, als alle contrôles zijn uitgevoerd, afsluiten en opnieuw opstarten.

Probleem melden. Wanneer uw Mac niet start kan dit een ernstig probleem zijn. Wanneer bovenstaande geen oplossing biedt moet je helaas je Mac laten controleren op problemen. Lukt het inloggen niet, dan kunt u het best de Mac naar Mac Support brengen. Deze verandert mogelijk in de door u gekozen bureaubladafbeelding wanneer u uw account selecteert.

Wij hebben de e-mail met succes verzonden! Als de andere benaderingen falen, moet u mogelijk Mac OS-systeemsoftware opnieuw installeren. Goedenavond, ineens verschijnt na opstarten een wit scherm en verder niets.

Ury 4 juni om Alles mooi en duidelijkmaar in het laadscherm komt de balk niet eens halverwege en dan gaat de MacBook uit, wat is: Bikini met cupmaat en single User mode. Shift toets indrukken bij het opstart geluid en pas loslaten als het Apple logo en de voortgangsbalk verschijnt.

Nieuw iOS 13 macOS Wanneer dat niet lukt, dan is de kans groot dat de harde schijf of SSD stuk is. Ik heb toen netjes voor herstarten gekozen, mac start niet op wit scherm, lees dan verder mac start niet op wit scherm het oplossen van problemen en ontdek hoe je dit probleem kunt oplossen.

Als je merkt dat je Mac vastloopt op een wit scherm tijdens het opstarten en niet wordt ingeschakeld zoals verwacht.

Sluit problemen met stroomvoorziening uit

U ziet nu een voortgangsindicator op uw beeldscherm. Reactie imac. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Wil je appletips pushberichten ontvangen?

  • Onze excuses voor dit ongemak.
  • Editor'S Choice -
  • Bal zegt:.
  • Is je Mac tijdens het opstarten ooit vastgelopen op een wit scherm?

Laat het ons weten in de comments. Bewerkt door Postvoordennis omgeplaatst door: Postvoordennis jtk 1, maar in het laadscherm komt de balk niet eens halverwege en dan gaat de MacBook uit!

Contacteer ons. Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn. Volg een opleiding. Ik heb toen netjes voor herstarten gekozen.

Google Reviews

Wanneer er zich problemen voordeden met het filesystem dan zijn deze naar alle waarschijnlijkheid verholpen en zal uw Mac weer als vanouds opstarten. Is je Mac tijdens het opstarten ooit vastgelopen op een wit scherm? Als u een macbook heeft ga dan na of de batterij voldoende opgeladen is en kijk of het lichtje op de oplaadconnector Magsafe brandt. Lukt dat niet er raak je hier niet voorbij, dan kan je best de Mac even binnen brengen.

Adverteren op appletips. De Mac start niet meer op sinds mac start niet op wit scherm een update wilde installeren, maar hier niet genoeg ruimte voor bleek.

Wanneer uw Mac niet start kan dit een ernstig probleem zijn. In zeldzame gevallen kan het gebeuren dat een Mac niet opstart en vast komt te zitten op een wit scherm, omdat hij anders niet kan worden ingeschakeld zoals verwacht.

Andere: