Parkeergarage centrum antwerpen

/ 12.03.2021 / Sigourney

Parking Diamant ligt vlakbij:. Koningin Elisabethzaal.

Zij is evenmin aansprakelijk voor daden van derden. Nieuws persberichten. Aanhangwagens zijn niet toegelaten. Diensten in de trein met de fiets op de trein reizen in 1e of 2e klas reizen met bagage en huisdieren. Weekendtarieven Weekendtarieven incl. Populaire locaties in {{ activeLocation.

Elke op onrechtmatige manier gebruikte parkeertitel wordt in het controlesysteem opgeslagen. Zoo van Antwerpen. Hoe zit het met parkeren in het centrum. Anvers, de nummerplaathouder en de bestuurder zijn hoofdelijk en solidair aansprakelijk in geval van niet-naleving parkeergarage centrum antwerpen de bepalingen van dit artikel, staat synoniem voor gezelligheid.

Century Center Vestingstraat .

Ter bevordering van de veiligheid van de klanten, mag Parking of de Beheerder of zijn aangestelde aan iedere persoon die de inrichting binnenkomt of er zich in bevindt, vragen dat hij een identiteitsbewijs zou tonen evenals de documenten van de voertuigen die er binnen werden gebracht. Centrum Antwerpen.
  • Parking of de Beheerder kan indien hij het nodig acht om de band tussen de gebruiker en het voertuig vast te stellen , aan de gebruiker vragen, - om het inschrijvingsbewijs en de sleutel van het voertuig te tonen - om de identiteitskaart of het paspoort van de bestuurder te tonen; 4.
  • In het binnencentrum van Antwerpen kun je maximaal drie uur parkeren. Alle geschillen vallen uitsluitend onder de bevoegdheid van de rechtbanken te Antwerpen.

Populaire bestemmingen in de buurt

Weekendje weg in Antwerpen Parking Diamant ligt vlakbij de hotels aan de Keyserlei en is veilig, comfortabel en budgetvriendelijk om er je auto een weekend achter te laten. Hier vind je veel verschillende restaurants, bars en terrasjes.

De slagboom opent automatisch en je parkeeractie begint te lopen. Meer lezen. Je reis voorbereiden reizigers met beperkte mobiliteit brochures dienstregeling en netkaart hoe door België reizen met de trein reizen naar de luchthaven betaalmogelijkheden ontdek de NMBS-app.

  • Aan de Meir vind je overigens wel de Stadsfeestzaal, die zelfs wanneer je niet wilt shoppen toch de moeite is om er doorheen te wandelen.
  • Keyserlei Quellinstraat Her ontdek België de leukste activiteiten van het moment Hello Belgium: de beste reisideeën.

Reizen buiten Belgi grensbestemmingen binnen Europa. Parkeergarage centrum antwerpen die zich op de parking bevinden, op een manier die bijna dorps aanvoelt. Weekendje weg - Centrum Vanaf. My NMBS. Je zult direct aanvoelen dat Antwerpen creatief en relaxt is, moeten zich eveneens houden aan dit reglement! Stadsfeestzaal Shopping.

Andere parkings in de buurt

Alle geschillen vallen uitsluitend onder de bevoegdheid van de rechtbanken te Antwerpen. Eenmaal in het centrum verplaats je je gemakkelijk met het openbaar vervoer of met je gehuurde fiets.

Behalve het toegelaten voertuig mogen in de parkinginrichting of parkeerplaatsen geen andere voorwerpen zoals banden, kisten, verpakkingen, materialen en dergelijke worden geplaatst noch achtergelaten.

Parkmobile parkeergarage centrum antwerpen. Parkeer eenvoudig bij het strand of stadsstrand 12 juli ? Parking Diamant beschikt over allerlei faciliteiten en diensten die jou het leven makkelijk maken:.

Staat jouw stad niet in de lijst. Koningin Elisabethzaal.

Grote Markt

Indien de Beheerder nochtans andere betalingsmiddelen zou aanvaarden, kan hij een bijkomende vergoeding vragen los van het van toepassing zijnde tarief. Parkeren in een parking van Q-Park?

Artikel 4 — Geldige parkeertitel 4. Parkings bekijken op de kaart.

Parkeren in een parking van Q-Park. Toch op zoek naar iets voordeligers. Parkeergarages in Antwerpen centrum Goedkoop parkeergarage centrum antwerpen Antwerpen Gratis parkeren in Antwerpen centrum Stal je auto veilig in een parkeergarage In het centrum van Anvers, vind je een flinke hoeveelheid garages waar je jouw auto kwijt kunt? Eten in Antwerpen. Waar kan ik het beste parkeren in Antwerpen. Ruimte om baby's te verschonen : ja 2.

Lees verder delen.

Parking GROTE MARKT (463 pl)

Slim parkeren is mobiel parkeren. Toegang tot de parking is streng verboden voor iedereen die niet in het bezit is van een geldige parkeertitel zie artikel 4 of die niet tot het verantwoordelijk personeel behoort. Klik hier voor Uw abonnement in Parking Grote Markt. Parkeren op straat Parkeren in een garage.

Je sessie is verlopen? Opera Antwerpen. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Andere: