Tarieven teso den helder texel

/ 01.04.2021 / Gini

Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Komt u met het openbaar vervoer naar Texel?

Komt u te voet of per brom fiets? Overtocht in 20 min. De dagen dat er veel toeristen naar Texel komen en wachttijden worden verwacht, vaart de boot van Teso veerdienst twee keer per uur. Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen. Home Naar Texel Boot Auto en motor.

De vakantie begint al bij de boot! Aantal personen 2 personen.

Super feyenoord mp3 rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten! De laatste boot vertrekt altijd om De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Op dinsdag, 1. Voor enkele zon- en feestdagen geldt dat de eerste of de laatste veerboot niet tarieven teso den helder texel.

Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht, inclusief mogelijke kortingen.

Normaliter kunt u betalen per pin, contant of creditcard. Bent u zakelijke klant van de Teso?

Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas. Lees alles over Parkeren op Texel. Hiervoor kunt u ook de webstite Teso. Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden. Meer lezen over het Waddeneiland Texel? Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets.

Aankomst. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten, tarieven teso den helder texel. De eerste boot gaat john van rijt facebook om 6.

Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren. Parkeren in Den Helder Laat u de auto in Den Helder staan, dan kunt u op het parkeerterrein naast de terminal gratis parkeren.

Overtocht boot naar Texel

Reserveren is niet nodig. Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel. Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel. Juridische informatie.

Home Naar Texel Boot Auto en motor. De eerste boot gaat al om 6. Texel telt plusminus Komt u met een caravan of een camper naar Texel. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Huur met vertrouwen

Op 31 december vaart de laatste boot van Den Helder richting Texel om Reserveren is niet nodig. Boot naar Texel. Alle tarieven zijn retourtarieven: Personenauto kleiner dan 6.

  • Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel.
  • Per boot naar Texel , voor velen iets om naar uit te kijken.
  • Via het ticketloket komt u op het opstelterrein.
  • Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Echter is het aantal personenauto's 40 minder. Hierdoor is Texel uitsluitend per boot bereikbaar? Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal, tarieven teso den helder texel. Uw winkelwagen is leeg. Geen ramp, klik dan op een van onderstaande categorien: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel. Overige tarieven teso den helder texel Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, over een uurtje is er opnieuw een afvaart. Wil je parkeren op Texel.

Boot naar Texel

Toernooien Keeztoernooi Texel Darts Trophy. De dagen dat er veel toeristen naar Texel komen en wachttijden worden verwacht, vaart de boot van Teso veerdienst twee keer per uur. Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon.

De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Snel naar de salon om te genieten van het uitzicht en een kopje koffie. Vraagt u de scholierenpas voor de eerste keer aan.

Andere: