Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje

/ 30.03.2021 / Hendrik-Jan

Loes Reageren 30 mei om Van harte gefeliciteerd! Prachtig geschreven.

De kaart ligt dan de volgende dag in de brievenbus! Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Kleertjes strijken, kleertjes vouwen, we weten nu voor wie ze zijn! Gefeliciteerd met Hazel! Wat fijn dat ze er nu is. Gelukkig gaat het met jullie beide goed en is die roze wolk lekker aanwezig.

Wat een snelle bevalling zeg, maar dat komt vast goed. Groetjes, Menno. Geboorte dochter ballon. Anette 5 februari om Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje, lijkt mij best heftig. Nu lekker genieten, wat een onwijs mooie naam. Geniet met volle teugen meis.

Geniet van die prachtige roze wolk, want was is die fijn!
  • Wat mooi beschreven!
  • Fleur zal het feest vanaf haar wolkje met jullie meevieren. Wat een mooi poppetjeā€¦ Van harte gefeliciteerd en heerlijk genieten nu!!

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie

We vinden het leuk om weer een neefje erbij te hebben. Sterkte met de nacht'rust' Gefeliciteerd Elise, Boris en Fos met jullie prachtige dochter Hazal, mooie naam! Welkom op de wereld Milou!! Van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje Hazel!

Hoera, en broertje Heel veel geluk met hem. Maar Milou heeft twee hele mooie zussen, jullie derde musketier. Vie de julie Reageren 30 mei om gefeliciteerd aan het hele gezin en wow wat een mooie baby. En blijf geniet van de mooie roze wolk. Gefeliciteerd met jullie mooie dochter. Max van Rijk Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zooneentje hier en eentje die altijd over haar zal waken.

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter

Liefs, Iris. Blijft voorlopig maar heerlijk op die roze wolk en geniet! Fleur zal super trots met jullie meekijken! Prachtige foto van haar heb je bijgevoegd!

Jullie allemaal, Milou, en bij de post ter verzending aangeboden, en gelukkig voor ons bleek hij niet nodig. Door corona kunnen we helaas niet langskomen. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter en zusje. De felicitatie kaart wordt dan dezelfde dag nog gedrukt. Met precies 39 weken zwangerschap zijn wij weer opnieuw ouders geworden.

De ambulance werd gebeld.

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje! En Django welkom op deze wereld. Geboorte dochter giraf.

But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience! Gefeliciteerd met jullie mooie dochter. Gefeliciteerd met de geboorte van Milou. Prachtig meisje met een hele mooie naam.

Laafje Joost. Sterkte met de nacht'rust' Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd?

U kent ons van:

Gefeliciteerd met Hazel! Fijn dat het allemaal zo goed is afgelopen! Tamara Reageren 30 mei om nogmaals gefeliciteerd!

Wat een prachtige naam!. Liefs Corry bloglezer. Hallo lief kindje, daar ben je dan.

Andere: