Winkelcentrum centro oberhausen winkels

/ 08.04.2021 / Eddy

Dit is de kerstmarkt van Oberhausen dat elk jaar van eind november tot kerstmis plaatsvindt. Designer Outlet Roermond.

Nieuw zijn de driehonderd zeesterren. Elke winkel zijn eigen laatste trends en aanbiedingen. De drie kerstmarkten zijn verdeeld in de Wichtelmarkt, met als thema sprookjes, de BergWeihnachtsmarkt met Alpen thema en Santa Village.

All rights reserved. De website winkelen in Duitsland beschikt over de data van de koopzondagen. Parkeren bij CentrO Oberhausen.

Weekendplanner V. CentrO ligt aan de snelweg en is dus vanuit Nederland met de auto gemakkelijk te ester van den boogaard Lekker shoppen. Dit is de kerstmarkt van Oberhausen dat elk jaar van eind november tot kerstmis plaatsvindt.

Vanaf het dak van de Gasometer heeft winkelcentrum centro oberhausen winkels een prachtig uitzicht over Oberhausen en omstreken?

De König-Pilsener-Arena Dit is de plek voor grote concerten en wedstrijden. Vrije­tijds­pa­ra­dijs Cen­tro: Op het voor­ma­li­ge ter­rein van de Gu­te­hof­f­nungs­h­üt­te be­vindt zich te­gen­woor­dig het groot­ste win­kel­cen­trum van Eu­ro­pa, een mu­si­cal-hal, een aqua­ri­um en nog veel meer.
  • In CentrO zijn meer dan winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants. Bovendien beschikt het nog over
  • De attracties van Oberhausen. Een weekend shoppen.

Navigatiemenu

Hier vindt u meer dan winkels, zeer veel restaurants, een pretpark en een promenade. Pas in werden de hoogovens van Thyssen AG gesloopt en op hun plaats bevindt zich het huidige vrijetijdsparadijs Centro. Grote keuze aan winkels. Themapark Movie Park Germany. Het Archeologisch Park in Xanten.

  • Uitzicht vanaf het dak van Gasometer. Leuke winkelcentra bij de grens.
  • Meer info.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … De attracties van Oberhausen. De reusachtige parkeergarage in CentrO? Welke restaurants zijn er in de buurt van CentrO. Leuk winkelen. In en rond Oberhausen zijn echter meer goede hotels te winkelcentrum centro oberhausen winkels. De stad Oberhausen ligt in cadeautje half jaar relatie Ruhrgebied op ongeveer km van Utrecht. Vooral de grote Duitse winkelcentra zijn in trek bij de Nederlanders.

Beoordelingen

De kerstmarkten in Duitsland. Vanaf het centraal station in Oberhausen is CentrO gemakkelijk met de tram of bus te bereiken. Leuk dagje uit.

Parkeren bij CentrO Oberhausen. Gasometer Vanaf het dak van Gasometer heeft u een mooi uitzicht over het Ruhrgebied! Langs CentrO ligt een meter lange boulevard waar u kunt uitgaan. All rights reserved. Kort overzicht.

Belangrijke links

De website winkelen in Duitsland beschikt over de data van de koopzondagen. Stedentrips in het Ruhrgebied. Welke attracties zijn er in de buurt van CentrO? Foodcourt is ook fijn er is voor iedereen wel wat.

Leuk dagje uit, winkelcentrum centro oberhausen winkels. All rights reserved. Hardenberg, Sea Life Oberhausen. Factory Outlet Centrum van Ochtrup. Restaurants in de buurt van CentrO: 0. De Knig-Pilsener-Arena Dit is de plek voor grote concerten en wedstrijden.

Wat zijn de openingstijden van CentrO. Ideen voor uw vakantie Tips voor een overnachting Eropuit met kinderen Leuke dingen doen.

Eten & Drinken

Overnachten bij CentrO Oberhausen. Waardering van reizigers. Welke attracties zijn er in de buurt van CentrO?

De kerstmarkten in Duitsland. De hotels en appartementen in Oberhausen. Ooit was de Gasometer een opslagplaats voor gas voor de ovens van het Ruhrgebied!

Andere: