Bloedverlies na overgang forum

/ 08.03.2021 / Jim

Ook kun je vragen of je het gesprek kunt opnemen met je mobieltje. Kan ook zijn dat ze zich vergist hebben en dat er uiteindelijk geen poliep zit, maar waar komt die onderbuikpijn vandaan. Medische informatie in duidelijke taal.

In de bijsluiter van de Arimidex staan vaginale bloedingen vermeld maar alleen in het begin. Enige nadeel is dat je ze maar een half jaar krijgt vanwege de risico"s. Kleine poliepen kunnen op deze manier worden verwijderd.

Ik ben 47 jaar, een test of ik in de overgang ben blijft mijn huisarts weigeren. Zijn er dames die met me mee willen denken wat te doen?? Hoi Swissy, Tuurlijk laat ik het weten, ook weer goed voor de andere forumlezers.

Poliepen zijn meestal goedaardig. Neem contact op met je huisarts of de GGD als je denkt dat dit het geval is. Uw huisarts bespreekt met u of er een nieuw uitstrijkje nodig is. Inmiddels ben ik na de vorige 'verrassing' weer bijna een jaar verder. Het is van belang dat het goed wordt uitgezocht, bloedverlies na overgang forum.

Dit kan er voor vertrektijden eindhoven airport teletekst dat de tussentijdse bloedingen ophouden. Beantwoord dagelijks de volgende vragen:.

  • Toch is het goed om bij onderstaande punten contact op te nemen met je huisarts als je je zorgen maakt. Ik zou dat even afwachten.
  • Wat wel te doen weet ik momenteel ook niet.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Heb ook inmiddels contact gezocht met een natuurarts die via bio-resonantie allerlei testen kan verrichten van het hele lichaam. Ben er sinds een half jaar mee gestopt.

Paar dagen. Hoor het volgende week wel, zal wel weer die molen worden :roll: als het nu een draaimolen was, had ik er nog lol aan. Artsen schrijven het soms voor bij ernstige pijn in de borsten die samenhangt met de menstruatiecyclus. Er kunnen poliepen op de baarmoederhals zitten.

  • Dezelfde pijn die ik inmiddels al 8 maanden heb.
  • Ik kan je niet helpen, maar vond dat nulletje bij 'antwoorden' zo zielig. Heb een afspraak eind deze maand in een ander ziekenhuis, bij een vrouwelijke gynaecoloog nu, voor een second opinion.

Bericht door Christine wo 29 apr Partners van Borstkankervereniging Nederland:. Ik ben nog in de overgang, door de chemo niet alles afgestorven zoals ik dacht Uitslag vast over 2 weken. Daarna heb ik het mijn huisarts niet meer gevraagd. Re: Bloedverlies na menopauze Bericht door Simone53 do 15 jan Hoi Christine Ik heb dat onderzoek een hysteroscopie ook gehad.

Wanneer bloedverlies laten onderzoeken, bloedverlies na overgang forum.

U bent hier

De vagina, baarmoederhals en -holte hebben een dun laagje slijmvlies. Maar het kan ook geen kwaad om het te laten zitten. Je kunt hieronder toestemming geven voor het plaatsen van persoonlijke cookies.

Ook is het mogelijk dat hij je een chlamydia-test laat doen. Jou weblog ga ik lezen, Swissy. Liefs, bloedverlies na overgang forum, ben die van Nana ook al aan t bijhouden. Dit kan er voor zorgen dat de tussentijdse bloedingen ophouden. Een traagwerkende schildklier. Maar ik zou wel gewoon aan de bel trekken en dan moeten ze het je maar beter uitleggen tot jij er verder mee kunt.

Gerelateerd

Heel erg vind ik dat. Het bloeden komt soms door een verzakking of medicijnen. Ik heb het bij de eerstvolgende controle gemeld.

Het bloeden komt dan waarschijnlijk door veranderingen in uw vagina en baarmoeder door de overgang. Maar als ik dat van jou dan lees kan ik nog wel een poosje vooruit. Hopelijk word ik dan helemaal gerustgesteld. U heeft overgewicht. Meestal kan dit geen kwaad, bloedverlies na overgang forum. Wel moet ik zeggen dat ik geen last meer heb van overmatig transpireren.

Oorzaken bloedverlies na overgang

Dat zal ik maar doen dan, anders ga ik toch weer lopen malen. Of heb je last van duizeligheid , zweten en het gevoel dat je gaat flauwvallen? Bijvoorbeeld bij vrouwen die bij de nabehandeling van borstkanker Tamoxifen moeten slikken. Jong in de menopauze en hartkloppingen door Inge76 » wo 22 aug » in Hartkloppingen.

Ik heb intussen wel contact opgenomen met de borstverpleegkundige om het probleem aan de oncoloog voor te leggen. Natuurlijk zijn er leukere dingen maar het was nauwelijks pijnlijk te noemen.

Bij mij bloedverlies na overgang forum nou ja om niks dus. Ik voel me zo naar en radeloos.

Andere: