Google services is gestopt

/ 16.03.2021 / Oeds

Een factory reset zou het probleem wel oplossen, maar daar had ik geen zin in. Dan ging het weer voor een uurtje. Als de instelling nog niet op automatisch staat vink de instelling dan aan.

U kunt het volgende doen:. Alles goed als je in intellingen geraakt, wil ik dit openen komt de melding google play store is gestopt. Met dank als het werkt. Hallo Enes, ik vrees dat ik je dan ook niet meer verder kan helpen. Het probleem was opgelost na het verwijderen van de updates.

Tik vervolgens op Gegevens wissen. Ik heb een backup gemaakt en daarna de fabrieksinstellingen hersteld. Veel van de informatie verschijnt weer op uw apparaat nadat u het account weer heeft toegevoegd. Pas als je dit gedaan hebt kun je de smartphone terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Hoi, Ik doe cache legen maar het werkt nog altijd niet. Tik google services is gestopt Accounts.

Account Options

En nu vanochtend blijft die melding maar komen! Zoals ik het nu zie is Google Play-services zowat het hart van je Android. Met dank als het werkt. De wraak van google? Alles deed het weer. Jhdebirk First Poster. Even naar de Google Play-store gaan en terug de meest recente versie van Google Play-services installeren ging niet, want de versie van de Google Play-store die ik op mijn toestel had heeft de meest recente Google Play-services nodig om te werken.

  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bedoelde u:.
  • Zorg dat u bent verbonden met een betrouwbaar wifi-netwerk. Ik heb een samsung telefoon.

Google Play? In antwoord op Oscr. Schakel een keer over van Wi-Fi naar mobiele data of andersom en controleer of het probleem zich nog steeds voordoet, google services is gestopt.

Deze data zal nooit met derde gedeeld worden. Ben je in een ander land.

Check uw opslagruimte

Dit zijn de stappen die je kunt proberen om het probleem op te lossen: De oplossingen De internetverbinding controleren Nieuwe apps uitschakelen Smartphone opnieuw opstarten Datum en tijd controleren Laatste versie van de Play Store installeren Play Store cache legen Play Store gegevens wissen Gegevens en cache Google Play Services wissen Google Play Store updaten Google account opnieuw installeren Updates verwijderen Terugzetten naar de fabrieksinstellingen Internetverbinding controleren Het is één van de simpelste oplossingen maar wordt vaak vergeten: de internetverbinding controleren.

Rien43 Observer. Als je vlak voor je problemen met de Google Play Store app een nieuwe app geïnstalleerd hebt dan is het mogelijk dat deze app in de weg zit.

Tik op Downloadbeheer. Leeg jouw cache eens in de zoveel tijd en jouw Play Store zal weer smooth gaan werken. Rien43 Observer! Ik heb hem als oplossing geaccepteerd? Deze informatie kan google services is gestopt onnodige problemen zorgen bij het opstarten van de Play Store.

Google Play Services stopt steeds: nieuwe apps verwijderen

Tik op Opslag Cache wissen. Longboarder met Ti in de pols, bushcrafter, geek. Het kan per apparaat verschillen hoe u kunt checken op updates.

SaskiaR First Poster.

Dikke rommel! Tik op het account google services is gestopt u wilt verwijderen  Account verwijderen. Dan klik je een keertje op cache wissen, alle gegevens worden dan recepten ramon beuker de smartphone gewist.

Controleer na het legen van de cache of de Play Store nog steeds ermee ophoudt of de melding toont? En welke procedure voor een Android Samsung Galaxy tablet. Erwin, en daarna op gegevens wissen ruimte beheren, google services is gestopt, iedere keer dat je zoekt in de Play Store er tijdelijk data wordt opgeslagen.

Controleren of de Play Store helemaal up to date is.

Check uw dataverbinding

Annie New Member. En nu vanochtend blijft die melding maar komen! Was er na 3 dagen wel helemaal klaar mee. Wat te doen,  behalve reset naar fabrieksinstellingen , wat ik leiver niet doe.

Als iemand een oplossing heeft gevonden die op de X werkt, hoor ik die samen met Bo heeeel graag. Wist je dat, iedere keer dat je zoekt in google services is gestopt Play Store er tijdelijk data wordt opgeslagen. Misschien vergelijkbaar met de privacy waar Golb het over had. Ja Nee.

Andere: