Hoe schakel ik mijn vaste telefoon door naar mobiel

/ 02.04.2021 / Jairo

Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor jou. Om de doorschakeling weer ongedaan te maken kunt u 21 indrukken, de doorschakeling is nu weer ongedaan gemaakt.

Update dan je browser of installeer een andere browser.

De optie om door te schakelen bij in gesprek of wanneer er niet wordt opgenomen, is er helaas niet. Zoek je internetprovider hieronder en het doorschakelen van je vaste lijn naar je mobiel is zo gepiept! Reactie ontbreekt. Of dat het toch elke keer weer bij een sprintje blijft. Jij betaalt namelijk voor de verbinding van je vaste telefoon naar je mobiel.

Het beste product voor jou. XS4All biedt de mogelijkheid om gesprekken altijd door te schakelen naar je mobiele nummer. Ok, Annick van Prijsvergelijken. Even met de klantenservice bellen! Met vast mobiel integratie altijd je vaste nummer op mobiel Gelukkig is er een goede oplossing beschikbaar waarmee je mobiel bereikbaar bent op je vaste nummer zonder doorschakelen.

In dit artikel vertellen we welke dat zijn. Via je toestel.

Doorschakelen met KPN

Stel je persoonlijke code in. Beste Rob, Hier kun je lezen hoe je je vaste nummer doorschakelt naar mobiel bij Budget Alles-in Lukt dit ook niet? Wat veel mensen doen is hun vaste nummer op het werk doorschakelen naar hun eigen- of werk mobiel. Voor de vaste telefoon op je werk kun je de handleiding van je toestel checken. Hulp bij. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, en ontvang de nieuwste posts rechtstreeks in je inbox!

Voor de vaste telefoon op je werk kun je de handleiding van je toestel checken. Gesprekken die binnenkomen op je vaste toestel, kun je namelijk gemakkelijk doorschakelen naar je mobiele telefoon.

Anders dan bij KPN is het doorschakelen bij Ziggo echter altijd direct. About Latest Posts. Via een doorschakeling naar je smartphone kun je echter toch bereikbaar zijn.

Direct doorschakelen

Met vast mobiel integratie altijd je vaste nummer op mobiel Gelukkig is er een goede oplossing beschikbaar waarmee je mobiel bereikbaar bent op je vaste nummer zonder doorschakelen. Oproepdoorschakeling staat uit. Na deze melding kun je de verbinding verbreken.

Bellen en gebeld worden op 1 nummer! Zo kunnen wij het vergelijken voor jou nog persoonlijker en relevanter maken. Reactie op Kees. Beste Saskia, Suzanne van Prijsvergelijken, zijn er ook nog andere codes die je kunt proberen om het doorschakelen op te heffen? Jesper Vaste telefoon-specialist.

Zo werkt doorschakelen bij Ziggo

Toets 21 in om doorschakelen uit te zetten. The website is in Dutch. Hulp bij. Jij betaalt naar XS4All biedt de mogelijkheid om gesprekken altijd door te schakelen naar je mobiele nummer.

Doorschakelen met Ziggo Bij Ziggo werkt het doorschakelen van je vaste lijn eveneens met codes. Ik laat mij niet doorverbinden van mijn vaste naar mijn mobiel. Een extra optie die ervoor zorgt dat  bellers op je vaste lijn worden doorverbonden  met een ander nummer vast of mobiel. Play More. Je kunt er dus niet voor kiezen om de lijn eerst een paar keer over te laten gaan.

Hoor je een kiestoon. Doorschakelen naar nummer Een oproep doorschakelen naar een andere handset!

Contacteer ons!

Met deze cookies wordt het internetgedrag van bezoekers gevolgd door Prijsvergelijken. Stél dat je — in het hypothetische geval dus — thuis nog een vaste aansluiting hebt met een , , , , of daarvan afgeleid netnummer en je verwacht een belangrijk telefoontje, maar je moet ook écht de deur uit!

Via je toestel.

Geef de standaardcode in. Dit zijn de meest voorkomende oplossingen:. Let op: je provider kan kosten rekenen voor het doorschakelen van oproepen naar andere toestellen.

Andere: