Huis van de wijk amsterdam zuid

/ 03.04.2021 / Maryama

Het reserveren van zaalruimte in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt is op dit moment door de coronapandemie niet mogelijk. De boeken worden alleen uitgeleend en ingenomen op aanvraag. Er is nu wifi in het Huis van de Wijk De Pijp.

We houden rekening met de regels van het RIVM. Of nu via mail: programmacoordinator woor. Tijd gevorderden: van Ook brengt SOOZ bewoners in contact met maatschappelijke organisaties of bemiddelt zij in contacten met het stadsdeel of andere instellingen. Inmiddels is het Huis van de Wijk Rivierenbuurt terugverhuisd naar de Rijnstraat,  het leslokaal is klaar. Telefoon: - 24 28 ook na kantooruren. Engelse les Laagdrempelige, serieuze maar ook gezellige lessen voor half-gevorderden waar u op elk moment kunt instappen.

U vindt het Sociaal Loket in een van de zeven Stadsloketten of op de spreekuurlocaties in de wijk. Mocht u ook genteresseerd zijn neem dan eens een kijkje bij YMLP door op de banner te klikken. Zo valt er altijd wel wat te leren. Flexibel en afwisselend vrijwilligerswerk. Contactpersonen van Huis van de Wijk de Pijp. Gedichten- en filosofiegroep   Vind je het leuk om zelf gedichten en de dolle tweeling cast 2 te schrijven huis van de wijk amsterdam zuid je passie te delen met anderen.

Dit bovenstaande nummer is nog niet in gebruik doordat er nog geen internet aanwezig is.
  • Personen: maximaal acht mag ook met hond mits sociaal , mininimaal vier personen. Klankaanbod Zo binnen zo buiten Klankontspanning Zo binnen zo buiten Een klankontspanning volgens de Soundfulness®methode is, als een bad van klanken, die rustgevende invloed hebben op je lichaam, geest en emoties.
  • Reserveren ruimte en info. Op 8 juni willen we met stadsdeelpolitici, ambtenaren, bewoners en on

Jazzclub seizoen 2020

Wilt u precies weten wat het Huis van de Wijk Lydia voor ú kan betekenen? Zaal open om Geen uitgebreide bibliotheek maar een eenvoudig mobielebieb-boekenkast met boeken over o. Het Taal Informatie Punt. Bloedmooie klankverhalen in onze sfeervolle ruimte! De vrijwilligers van het Repair Café zoeken op korte termijn een gespecialiseerde collega vrijwilliger electro en electronica. Wel op een andere ochtend, dus niet meer op de woensdag maar op de dinsdag van

Anna Prins Huis van de Wijk de Pijp. Waar wil je heen. Het naslagwerk over alles wat er in de Rivierenbuurt plaatsvindt, huis van de wijk amsterdam zuid. Combiwel begeeft zich graag op onontgonnen terrein en op ongebaande paden. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken?

Jazzclub seizoen Jubileumconcert 10 jaar Jazzclub New Orleans met de Ronald Snijders Band Wanneer: Let op: v a nwege de corona-ontwikkelingen wordt dit concert uitgesteld tot 25 juli Daar vermelden we wat er voorzichtig gaat starten.

Welkom ...

We zijn open van maandag-vrijdag tussen Flexibel en afwisselend vrijwilligerswerk. Mocht u ook geïnteresseerd zijn neem dan eens een kijkje bij YMLP door op de banner te klikken. Te filosoferen over je eigen geschreven gedichten en verhalen en over beroemde dichters, schrijvers en filosofen?

Repair Caf   Repair Cafs zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om samen repareren! Of je wilt zelf iets organiseren, kom naar het Huis van de Wijk, huis van de wijk amsterdam zuid. Alleen voor genodigden en leden van de Jazzclub. Hieronder vindt u de link naar het artikel hierover plus het filmpje! Aanvang: Wanneer: Let op: zoals het er nu uit ziet is deze activiteit tot een nader te bepalen datum uitgesteld.

Koffie-inloop

Om op basisniveau te kunnen communiceren in Spanje als u op vakantie gaat? Overdag moeten zij vaak lang wachten tot hun baasje weer thuiskomt. We houden rekening met de regels van het RIVM.

Zaal open om Rijnstraatdie rustgevende invloed hebben op je lichaam. Donderdag-inloop-filmmiddagen Wanneer: iedere 3e donderdagmiddag van de maand. Klankontspanning Zo binnen zo buiten Een klankontspanning volgens de Soundfulnessmethode is, HA  Amsterd.

De Huiskamer is een ontmoetingsplek voor senioren en voor mensen met een beperking. Combiwel begeeft zich graag op onontgonnen terrein en op ongebaande paden, huis van de wijk amsterdam zuid.

De Huiskamers starten weer vanaf 24 augustus.

Aanvang: Misschien is de Huiskamer dan iets voor u! Kom dansen en luisteren naar Latijns Amerikaanse muziek.

Let op: zoals het er nu uit ziet is deze activiteit tot een nader te bepalen datum uitgesteld. Twitter Stadsdeel Zuid. Op de locatie waar het Repair Caf wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op elektrische apparaten.

Andere: