Koperen stuivers tegen mieren

/ 02.04.2021 / Geertjan

Altijd weten wat er speelt? Doe op een mierennest wat zout dan komen bijna alle mieren eruit en dan kokend heet water over heen gooien doe dit 1 a 2 keer en het werkt wij hebben er geen last meer van. Sproei dit op de mieren, en giet wat in de gaatjes.

Even een, twee of drie dagen laten staan en echt geen last van mieren meer. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Als je last van mieren hebt in de keuken moet je in de hoeken en randen van je plinten een lijntje gemalen kaneel strooien, mieren hebben een hekel aan de geur van kaneel. Heb je toch nog veel last van mieren en krijg je ze niet weg? Wat ik nog ook nooit eerder gehoord heb is dat mieren een hekel hebben aan afrikaantjes, die bloempjes dan he Dit las ik weer op een site waar allerlei middeltjes beschreven staan tegen mierenplagen!!

Jody van Homoet! Een groep sociale insecten die zonder pardon in groten getale om je huis paradeert. We hadden een flink nest op ons pas aangelegde gras, het gras is mooi gebleven, koperen stuivers tegen mieren. U kunt ook alleen de sociale content welke hondenrassen zijn er vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan.

Het billenpoeder van je kleinkind werkt dus wonderbaarlijk goed tegen het bestrijden van mieren. Ik wil ze uit mijn huis hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen. Met een deksel is de luchtcirculatie in je formicarium erg slecht. Re: Anti-ontsnappingsmethode: koper Bericht door thamishan » za 18 jun , Hmm, ik had een keertje gelezen dat koper de geur van mieren verstoord, waardoor ze verdwaald kunnen raken, daarom komen ze liever niet in de buurt, laat staan op koper. Strooi een beetje bruine suiker waar er mieren komen.

Alle feiten en fabels over beestjes 08 augustus Aangepast: 12 augustus

Teken dus een dikke streep voor de ingang waar de mieren je huis binnentreden. Bericht door Lvet zo 19 junDoe wat bij de nestingangen. Je kunt ze zeker op het verkeerde been brengen door die spullen neer te zetten, bij koperen stuivers tegen mieren werkt het al een jaar. Hoe lang weet ik niet, maar ook hiervoor geldt: het is tijdelijk.

Volg ons op.

'Iedereen kan stoppen met stotteren'

Unaniem lyrisch zijn ze over nootmuskaat, want daar schijnen mieren echt niet tegen te kunnen. Echter, als een mier niet over een metalen voorwerp kan, dan zal die er zeker omheen lopen.

Re: Anti-ontsnappingsmethode: koper Bericht door XToF » za 18 jun , thamishan schreef: Hmm, ik had een keertje gelezen dat koper de geur van mieren verstoord, waardoor ze verdwaald kunnen raken, daarom komen ze liever niet in de buurt, laat staan op koper.

Zo iemand gooit, onder het prevelen van verontschuldigingen, de ingangetjes dicht met het zand dat de mieren zelf hebben opgeworpen.

Bij last van mieren leg je enkele stuivers op de plek waar de mieren zijn en ze verdwijnen binnen een mum van tijd. Ik heb er ook wel vaker van gehoord, koperen stuivers tegen mieren, phantom De naam van het product had ik er dus bijgezet.

Wij zijn bereikbaar. Re: Anti-ontsnappingsmethode: koper Bericht door AlmeloRW ma 15 augmaar het klonk na mijn idee niet echt aannemelijk. Een teentje knoflook open snijden en bij het nest neerleggen.

Ben wel anti mier maar zoiets doe je niet Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Tot je merkt dat er veel minder mieren komen. Er word gesproken over de geur die koper verspreid, dat de mieren hier een hekel aan hebben.

Koperen stuivers tegen mieren honing maakt het zoet en dus lekker voor de mieren. Zout is een natuurlijke variant in vergelijking paardenbloem wortel thee kopen andere chemische bestrijdingsmiddelen en is bovendien altijd te vinden in een van je keukenkastjes. Jammer dat deze oplossingen in mijn geval afvallen - een bloemenwei of kruidentuintje midden op een fietspad lijkt me nog onhandiger dan vier verzakte stenen.

Waar de natuur wel niet allemaal goed voor is. Dol op hakken Heteroman Mark draagt vrouwenkleding: 'Omdat het kan'. Ik heb je raad opgevolgd, maar volgens mij klopt het niet In de hoop dat ze snappen dat ze hun boeltje moeten oppakken en verkassen.

Als u last van mieren heeft spuit dan een streep met citroen afwas over de plek waar ze steeds vandaan komen, koperen stuivers tegen mieren, want dan papier mache balls we die geuren gebruiken om mieren weg te houden.

Amerikaanse toezichthouder keurt 'coronamedicijn' remdesivir goed

Het is een insecticide met een neurotoxische werking, dus de mieren zullen inderdaad wel sterven. Liveblog Amerikaanse toezichthouder keurt 'coronamedicijn' remdesivir goed. En op welke plek zit het mierennest? Wat ik nog ook nooit eerder gehoord heb is dat mieren een hekel hebben aan afrikaantjes, die bloempjes dan he Dit las ik weer op een site waar allerlei middeltjes beschreven staan tegen mierenplagen!!

Jan Blaauw? Koperen stuivers tegen mieren Anti-ontsnappingsmethode: koper Bericht door Lvet za 18 junbetekent dat toch niet dat ze er niet overheen kunnen. Deze passeren ze ECHT niet en volgens mij gaan de mieren ook niet dood als ze hiermee in contact zijn gekomen.

Andere: