Netflix account verwijderen op tv

/ 19.03.2021 / Joseph

Workshop RunPee: Wees de natuur te slim af. Dit kun je doen via het profielmenu. Als je je Netflix-account wilt laten verwijderen en je bent een: Bestaand Netflix-lid Op netflix.

Maar 4K-video neemt heel veel ruimte in beslag, waardoor het moeilijk is om de best mogelijke kwaliteit te downloaden en te streamen. Ik wil hèm opnieuw installeren want ik kan niet meer aanloggen.

Goed, dan kan je meteen op de knop Beheren klikken, deze vind je terug in de rechterbovenhoek van je scherm. Gerelateerde artikelen. Het meest voor de hand liggend is natuurlijk om je Netflix -wachtwoord te veranderen.

Deel je jouw account nog steeds met je ex, of heb je een keer in een hotel je eigen Netflix gebruikt op de smart tv? Selecteer Verwijderen in het pop-upmenu om te bevestigen dat je de app wilt verwijderen.

Het blijkt dat je eerst moet klikken op 1 van de profielen. Chat is momenteel niet beschikbaar. Standaard verwijderen we automatisch Netflix-accounts die tien maanden geleden zijn opgezegd. JoeriS Maestro. Windows update verandert je computer in een familiehub 6 december Je kunt deze datum vinden op de pagina Factureringsgegevens, netflix account verwijderen op tv.

WANT Navigation

Je kan nu een profiel naar keuze selecteren, aanpassen en indien gewenst verwijderen. Ik wil dus beginnen met een leeg aanmeldscherm, waar ik mijn eigen account op kan invullen. Wat is de impact van de werknemer op cybersecurity? Hiermee wordt de Smart Hub op je Samsung-tv geopend.

Home » Zo zorg je ervoor dat niemand op jouw Netflix-account kan. De 9 beste laptops voor studenten in Interessante Artikelen.

Netflix gebruikt cookies en soortgelijke technologien op deze website om gegevens over je browseactiviteiten te verzamelen? Zo schop je ze van jouw Netflix-account af. Wanneer dat deelvenster wordt geopend, scrolt u naar beneden en tikt u op 'Account'. Als je je Netflix-account eerder wilt laten verwijderen, netflix account verwijderen op tv, tenzij je een expliciet verzoek indient om een eerdere datum. Hier zie je jouw contact- kun je na opzegging hoes ipad air 2 action bericht sturen naar privacy netflix!

Netflix-profiel verwijderen

Als je je account niet opzegt maar wel een betaalmiddel verwijdert, bewaren we een hash van de betalingsgegevens vanwege de bovenstaande redenen. Terug naar homepagina. Selecteer de Netflix app.

Dossier fintech: van cashloos naar kaartloos 21 oktober Elke keer je Netflix start neem je je voor om dat extra profiel te verwijderen, maar de volgende keer staat het er nog steeds.

Powered by inSided. Account verwijderen. Selecteer netflix account verwijderen op tv Netflix app. Het meest voor de hand liggend is natuurlijk om je Netflix -wachtwoord te veranderen.

Netflix-account verwijderen

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Gebruiker Aantal likes.

Suggesties voor artikelen Facturering en betalingen Je telefoonnummer instellen om je wachtwoord te kunnen herstellen Netflix geeft de verkeerde taal weer Hoe verberg ik titels in mijn kijkactiviteit?

Get help. Om hetzelfde te bereiken gebruik de iOS- en Android-apps, netflix account verwijderen op tv, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van onze website, open eerst de app en tik vervolgens op het pictogram in de linkerbovenhoek. In dit artikel: Stappen! Nu kan je rechts het e-mailadres easy fix maxi cosi citi en het nieuwe toevoegen. Gerelateerde artikelen. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Meld je aan

Het is gelukt, dank je wel. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Zo schop je ze van jouw Netflix-account af. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Vervolgens kies je voor "Afmelden". Je kan nu een profiel naar keuze selecteren, aanpassen en indien gewenst verwijderen!

Je kan nu een profiel naar keuze selecteren, aanpassen en indien gewenst verwijderen.

Andere: