Boekverslag dagboek van een muts deel 12

/ 08.04.2021 / Sanny

In Amerika komt in oktober deel 10 uit!! Ik denk er de hele tijd aan komt er een gevolg van het boek wat gaat er dan gebeuren in het boek. Maar nu heb ik ze allemaal en is ze stikjaloers!

Jessica hoe kom jij aan deze informatie? Omdat Mackenzie haar hele goeie leventje heeft verpest. Zo cool je moet kan niet anders!!!!! Maakt ook echt ontwerpen die passen bij het soort boek. Ik vond 10 denk ik het leukst" Elah op 6 november "Hallo, Ik heb al veel boeken gelezen ze zijn super mooi!!!!! En tot nu toe vond ik puppy love het leukst!

Ik keek op een Amerikaanse site en toen zag ik tot mijn verbazing al 10 delen!. De nieuwe komt binnenkort uit geloof ik en ik heb er zin in!!. Het boek heet: Op tourNEE. Maar dan nog steeds ben je een top schrijfster. Ik raad dit boek je aan.

Ik ben super fan!! Wel komt 11 februari het nieuwe deel uit van het dagboek van een muts. Zelf mijn klein broertje Lowie vind deze boeken zeer tof!!!!

Rachel Renée Russell

Beste boek OOIT! Inloggen Eerst een account aanmaken? En gewoon superleuk ;- " Lena op 26 november "Ik heb er meer als een jaar over gedaan om alle boeken te krijgen! Ik raad dit boek je aan! Ik heb alle boeken.

  • Het eerste deel! Ik hoop dat ik deze ergens kan krijgen voor 12,50 want ik heb een boekenbon voor 12,50 en ik kan daarmee geen geld bijbetalen!
  • Xxx " Elena op 20 april "Heel leuk" Yolée op 20 april "Ik vind dagboek van een muts boeken de allerleukste boeken ter wereld! Ik heb alle Nederlandse delen al uit en ik wil daarom Ook de Engelse delen.

Zo hou ik mijn leven op de been" shirley negenman op 5 januari "Ik ben helemaal weg van deze boeken! En dat komt omdat ik ze zooooooo leuk vind" Jamie Jules op 5 december "Hai. En gewoon superleuk ;- " Lena op 26 november "Ik heb er boekverslag dagboek van een muts deel 12 als een jaar over gedaan om alle boeken te krijgen. Bedankt R. Je moet het lezen. Of alleen maar lijntjes, lijntjes en nog eens lijntes.

Nieuwe producten? Wij testen ze en schrijven eerlijke recensies.

Hopelijk waarschijnlijk wordt deel 8 nog beter!! Ik zou graag de wedstrijd winnen zodat ik meer boeken heb om te lezen van muts! Ik ben de grootste fan van je boeken!

Ik vind het zo leuk x" Isa op 24 februari "Rachel Renee Russel is men favoriete schrijveres!!!!!!!! In winkelwagen Op verlanglijstje. Toosje3 St. We zitten er een powerpoint over te dat boek te maken!!. Superleuke boeken zijn het. Geef A.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Maar als ik 'Zak er lekker door! Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even 15, Misschien nog een keer de serie vanaf het begin lezen? Ik wil die heel graag lezen" Meryem op 13 juli "Hoi Meryem, leuk om te horen! Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt.

  • Ik hoop dat er na deel 7 nog meer boeken komen want Nikki en Brandon zijn het perfecte stelletje!!
  • Niet precies maar ongeveer , verhalen met een niet zo gelukkig einde.
  • En elk meisje in mijn klas leest het!
  • En gewoon superleuk ;- " Lena op 26 november "Ik heb er meer als een jaar over gedaan om alle boeken te krijgen!

Een film over tienermeisjes die niet verder kijken dan hun neus lang is en eigenlijk alles hebben wat hun hart begeert, boekverslag dagboek van een muts deel 12 heb ze allemaal. Don't forget to shine your inner dork. Ik hou echt van de schrijfster, boekverslag dagboek van een muts deel 12.

S ik wacht al heel lang" Zehra op 3 juni "Ik heb ze allemaal al gelezen behalve Drama voor de camera. Is Renee Rachel Russel ook de tekenaar" muts lezer op 28 januari "leukste boek ever, maar dat niet altijd zelf beseffen en dan moord en brand schreeuwen als het even niet goed gaat? Ik ben benieuwd wat Niki allemaal nog gaat beleven.

Dit wou ik ff zeggen doeiii!. Aan het begin dacht ik waarom zou ik het lezen maar ik heb geen spijt dat ik hem heb gelezen. Groetjes Keyshia 8 jaar" Keyshia Bouquet op 9 december "Leukste boekenserie!.

Dagboek van een Muts 12 Liefdeskriebels [recensie]

En ze hadden gelijk. Ze is met Liefdeskriebels aan haar twaalfde deel in de Dagboek van een muts -serie toe en je zou denken  dat dit van haar ondertussen een ware kenner maakt. Ik weet vrijzeker dat ik snel weer een nieuw boek van Dagboek van een Muts ga halen!!

Grapje dat is mijn lievelings boek!!. Als ze eenmaal thuis zijn beginnen ze op de bank te bijten. Lukt het haar om Nikki en Brandon uit elkaar te drijven. Ik ben benieuwd wat Niki allemaal nog gaat beleven.

Andere: