De oude waag drouwen

/ 12.03.2021 / Antonius

Groente uit een pot. Een prima maaltijd gehad.

Of Grieks of Turks? Hebben met de familie genoten van een heerlijk Drouwener avond!! Cappuccino gedronken en gelunched in dit gezellige en grote dorpsrestaurant. Tot sluitings tijd blijven zitten en lekker kletsen. Vandaag pannenkoek gegeten met de kinderen. Gezellig restaurant, vriendelijke bediening. Er wordt alles aan gedaan om het ons als gast naar het zin te maken.

Een prima maaltijd gehad. De soep was belegen vermicellisoep met soepvlees met enkele frisse groentesnippers. Voor de kinderen waren ze ook heel aardig. Minimum: 1Maximum: Dan ben je zeker nog niet bij in Drouwen geweest.

Robin Hood. Drinken was ook super glas leeg glas vol!!

Meest gelezen

Jammer dat ze afgelopen jaar dicht waren toen wij in de buurt waren. Gezellig eten of drinken? Fam B van dijk. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van CafÈ-Restaurant De Oude Waag in Drouwen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Echt goede keuken. Danny beernink.

  • Een aanrader voor mensen die van een gezellig avondje uit en van dansen houden! Community Hoe was jouw ervaring?
  • Kies achtergrondkleur: Achtergrondkleur:. Verre reizen vergelijken?

Laatste Reacties Wevershuisje 3. Brasserie de Berken, de oude waag drouwen. Regio Assen-Emmen. Jammer dat ze afgelopen jaar dicht waren toen wij in de buurt waren. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie. Van contactgegevens, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Caf-Restaurant De Oude Waag, rustige locatie.

Leuke.

De familie Harkema helpt je bij het vinden van je vakantie, hotel, restaurant of cafe

De Woudstee. Gerben en Sofie. Wij vonden het een heel geslaagde avond: vriendelijk en attent personeel, een sfeervolle ambiance, volop eten en drinken en niet te vergeten de dans muziek door Harry's One Man Showband! Acties voor: Cafe-Restaurant De Oude

Copyright uitetenin. Eetgelegenheid gesloten. Gerben en Sofie. Het kan allemaal. Wij gaan zeker weer terug.

Fotos (0): Cafe-Restaurant De Oude Waag

Kies achtergrondkleur: Achtergrondkleur:. Gezellig restaurant, heerlijk eten en vriendelijke bediening. Of stuur deze door naar uw webmaster. Hans Klingenberg.

Brasserie de Berken. Gezellig eten of drinken. Wij gaan regelmatig eten in dit restaurant en de sfeer en de gastvriendelijkheid is hier helemaal geweldig. Gezellig h, komen zeker terug, de oude waag drouwen.

Van contactgegevens, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Caf-Restaurant De Oude Waag, even lekker samen wat eten. Voor de kinderen waren ze ook heel aardig. Zin in  Restaurant! Sup.

Corona informatie

Of bezoek hun website:. Heerlijk en betaalbaar eten en zeer vriendelijke bediening. Sitemap Privacy.

Community Hoe was jouw ervaring. Algemene indruk:. Zeker voor herhaling vatbaar!.

Andere: