Hoeveel dagen voor nod testen met kruidvat

/ 08.04.2021 / Sevde

Populaire topics. Zwanger en fit. Dus ook geen licht-roze streepje.

New born set. Met name als de ene test negatief is en de andere positief. Ik was wel een beetje sceptisch over de betrouwbaarheid, maar ja ik twijfelde ook aan de betrouwbaarheid van de Kruidvat zwangerschapstest die duidelijk veel duurder was.

Van Bloemenleven In Geslacht van je baby. Miepel, spannend weer!! Ik ben nu 4 dagen over tijd en heb al 3 negatieve testen.

Wij waren dus al die tijd zwanger en mijn intutie had het ook hartstikke goed weer deze keer. Hi dames, nu is het sowieso nog te vroeg. Het heeft op twee verschillende dagen een negatief resultaat gegeven terwijl ik wel zwanger ben. En als je TOCH niet wil wachten. Schuldig voelen teleurstelling geslacht Van Bloemenleven In Geslacht van je baby 65 4 dagen.

Hoe vroeg testen jullie voor NOD en was je zwanger of niet? Ik testte pas 4 dagen na nod positief en dat was heel licht. Ben nu 2 dagen overtijd en heb vage cb test.
  • Dit is duidelijker dan wanneer je zelf moet beoordelen of er wel of geen tweede streep zichtbaar is.
  • Ik dacht ook wel dat het raak was, ik voelde me namelijk heel anders. De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af!

Bem vindo a arcoplex Cinemas

Maar volgens vriendlief is dat gewoon het voorgedrukte streepje wat normaal zou moeten verkleuren. Ik testte meerdere keren licht positief voor mijn NOD met deze testen. Omdat ik toch niks te verliezen had en zeer nieuwsgierig was, heb ik besloten om de vroege zwangerschapstests te gaan testen op hun nauwkeurigheid.

Bij beide 3 a 4 dagen voor ongesteldheid. Ik ga morgen de gok wel wagen..

Had niet de normale verschijnselen die ik altijd had voor mijn menstruatie. Dit keer zelfs met een dikkere streep. Ook kruidvat is negatief, dus ik wacht op mijn duivels…? Ik snap alleen de logica van testen dan niet. Werd later donkerder. Korting op vakanties.

Cookies en privacy

Ik heb gekozen voor de Kruidvat early zwangerschapstest omdat ik er bij mijn eerste zwangerschap goede ervaring mee had. Wacht je NOD altijd af. Werd later donkerder. Morgen zou jouw uitgerekende datum zijn..

De Kruidvat 2v5 was toen al positief, Action early nog niet. Ik testte pas 4 dagen na nod positief en dat was heel licht. Als je toch voor een goedkopere vroege zwangerschapstest wil gaan hoeveel dagen voor nod testen met kruidvat wel betrouwbaar is dan wibi soerjadi huis twente ik eerder voor de Action Lifecare vroege zwangerschapstest gaan.

Korting op vakanties! Van Minion1 In Babynamen. Moet eigenlijk wel lachen om mijn eigen logica nu :lol:.

Wat wij doen

Maar heeft het ook daadwerkelijk zin om zo vroeg te testen? Ik vind het dubbel. Ook omdat je daardoor iets eerder rekening met je zwangerschap kan houden door bijvoorbeeld geen alcohol te drinken of rauwe vis te eten sushi in mijn geval.

Op de test zelf zie ik toch echt met een geoefent oog een heeeel licht streepje, terwijl afgelopen zondag, 3 dagen voor nod, nog helemaal niks te zien was.

  • Hierin zaten 2 stuks.
  • Groeikalender Hoe oud is je kind?
  • Wat is dat toch de laatste tijd met al die teleurstellingen over het geslacht?!
  • Ik kan natuurlijk zeggen dat het geen zin heeft om zo vroeg te testen, omdat de betrouwbaarheid van tests pas echt heel hoog is vanaf de datum waarop je ongesteld had moeten worden.

De tweede lijn was dit keer iets donkerder dan bij de eerste test. Voor de prijs vind ik het ook enorm verrassend hoe betrouwbaar het is. Of anders eens een ander merk test proberen. Ik heb hoeveel dagen voor nod testen met kruidvat gevraagd om mij tas met tekst bedrukken helpen.

Maar wel heel veel te voelen. Zou ik mijn ei heel laat gehad hebben. Ik dacht even dat ik dan ook echt niet zwanger zou zijn.

Ga naar pagina ...

En andere word ik dus gewoon ongesteld. Toch afwachten dus :mrgreen:. Fabrikanten spelen graag in op de ongeduldige wannabe zwangere.

Omdat er hier bij ons op loopafstand een Action zit en ik overal op internet goede reviews vind van hun zwangerschapstests, dacht ik het maakt dan niet uit om deze test ook nog even te doen. Aanmelden Inloggen. Bij de eerste 1 dag voor nod een knaltest.

Andere: