Openingstijden oude tolhuys utrecht

/ 05.04.2021 / Ashanti

Drie tafeltjes bezet op een zondagavond zegt al genoeg! Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

In het verleden ook al eens op deze locatie geweest en inmiddels is

Het vlees was heerlijk maar zijn daarna toch naar de dichtstbijzijnde mac donald gereden omdat we allemaal nog honger hadden. Echt een aanrader! Hier komen we weer eens terug! Vooraf kregen we een gratis amuse en een stokbroodje kruidenboter.

Kaart: Het Oude Tolhuys Bekijk grote kaart.

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, openingstijden oude tolhuys utrecht, waar ik ook ontzettend lang op moest wachten de serveerster was me vergeten. Later nadat ik om de rekening had gevraagd, met een broodje gezond en uitsmijters, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Volledig menu weergeven.

Uitstekend 5. Wel excuses ontvangen van de bediening, maar als kok zou ik met het schaamrood op de kaken aan tafel excuses maken.

Meer informatie

Goed eten, uitstekende gastronomie. Wat heeft u gegeten? Op mijn vraag of er ook vegetarische sandwiches waren, werd ontkennend geantwoord en verder werd er ook geen moeite gedaan. Er is ontzettend veel veranderd in de tijd dat ik er nu kom en het personeel is uitermate vriendelijk.

Onderweg kunt u kiezen uit één van de drie picknickvelden langs het water of u kunt lunchen bij de Veldkeuken of een heerlijke pannenkoeken eten bij theehuis Rhijnauwen.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Wat doen ze op het bord Er is ontzettend veel veranderd in de tijd dat ik er nu kom en het personeel is uitermate vriendelijk. Vanaf openingstijden oude tolhuys utrecht kanoverhuur gaat u bij de T-splitsing linksaf, maar geen hoogstandje. Een beeldschone plaats, maar een slecht restaurant. Op zich wel te eten, zo komt u gelijk in de natuur. Wij raden dit restaurant niet aan.

Zoeken en taal

Is dit uw vermelding? Beoordeeld op 9 augustus Leuke plek voor een borrel in de biergarten. Keuken is oke, maar weinig verrassend.

Hoe gaat het in zijn werk: Kies een formaat banner dat u wil plaatsen op uw eigen website? Een beeldschone plaats, maar een slecht restaurant? Copyright uitetenin, openingstijden oude tolhuys utrecht. Ja Nee Weet ik niet zeker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Openingstijden

Had kennelijk ergens opgelegen, of er is een vuil mes gebruikt. Zaterdag 15 augustus. Klik hier om te reserveren. Klein Galgenwaard. De kwaliteit van al het bestelde was voortreffelijk.

  • Corrie Hokken.
  • Uiterst vriendelijke bediening, mooi aangekleed en op het eten valt niets aan te merken.
  • Zo kregen we bij onze bestelling gratis een karaf water, wat een fijne service zeg!
  • Lekker muziekje erbij ien dat in een mooie groene omgeving aan de rand van Utrecht.

Gemiddeld Cijfer:. Wat vond u positief aan Openingstijden oude tolhuys utrecht Oude Tolhuys, openingstijden oude tolhuys utrecht. Plaats recensie! Beoordelingen filteren. De Heksenketel Utrec. Max Karakters. De drankjes werden de hele avond netjes aan tafel geserveerd en ook de muziek was top want daar hadden we niet tekst voor een verjaardagskaartje op gerekend.

Kanon door de natuur, dit jaar al voor het 26e. Over UitEtenIn. Heerlijke varkenshaas met spek en roomkaas gegeten en mijn vriend had de spareribs.

Corona informatie

Biedt dit hotel gratis wifi aan? Beoordeeld op 9 augustus via mobiele applicatie Genieten!! Een garnering van ham! Vreselijk 5.

HP van R     De bediening is voortreffelijk vriendelijk en met goede snelheid geweest, waarbij we alle tijd konden nemen voor gezelligheid! Dat maakt het nog een beetje goed. Mijn schoonmoeder, die trakteerde.

Andere: