Pil vergeten laatste week

/ 08.04.2021 / Trisha

Indien je in de zeven dagen voor je vergeten tablet gemeenschap hebt gehad, kan het zijn dat je toch zwanger wordt. U kunt met dezelfde login gegevens bij leef. Houd rekening met een zwangerschap als u onbeschermde seks heeft gehad tijdens de voorgaande 5 dagen.

Lees hier wat u moet doen wanneer u een pil of meerdere pillen bent vergeten. De betrouwbaarheid na 2 dagen neemt wel aanzienlijk af en het valt dan te overwegen al te kiezen voor een een morning-afterpil met ulipristal. Op deze pagina vind je meer informatie.

Eenfase combinatiepil De pil de eenfase-combinatiepil Als je de pil een keer vergeet, hoeft dat niet erg te zijn. Minder dan 12 uur geleden?

Dat is allereerst afhankelijk van het soort pil dat je slikt? Last van braken of diarree. Neem dan contact op met je huisarts. Dan zijn er pil vergeten laatste week aanvullende maatregelen condooms nodig gedurende 1 week. Begin na de stopweek met een nieuwe strip. Hoe betrouwbaar is de Pil.

  • Lang werd door verschillende instanties hier verschillend advies over gegeven. Gebruik naast de pil ook een condoom.
  • Week 3: dag 15 en verder U heeft 2 opties: stopweek van maximaal 7 dagen in laten gaan vanaf de 1e vergeten pil, of de pil volgens schema hervatten neem de laatste vergeten pil alsnog zo spoedig mogelijk in en de stopweek vervolgens overslaan. Als je door vergeten of stoppen van de pil zwanger bent geworden, is dat niet schadelijk voor de baby.

Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 2 (dag 8 t.e.m. dag 14)

Lees dan in de bijsluiter wat je moet doen of neem contact op met je huisarts. Een aanvullend voorbehoedmiddel is dan niet nodig. Wanneer en hoeveel pillen ben je vergeten? U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Meer informatie X. Ben je meer dan 12 uur te laat en ben je meerdere pillen van een strip vergeten?

  • Om je goed te informeren hebben we de belangrijkste onderwerpen verzameld.
  • Maak een afspraak met je huisarts of gynaecoloog.

Slik je de 2e van deze pillen niet nike air max 90 leer dames 12 uur na het normale tijdstip voor slikken van die 2e pil. Uw apotheker s : I, pil vergeten laatste week. Als je op reis gaat naar een land met een tijdsverschil moet je je pil op hetzelfde tijdstip als normaal nemen.

Je kunt kiezen: nu meteen een stopweek inlassen je stopweek juist overslaan en direct doorgaan met een nieuwe strip. Heb je de pil pil vergeten laatste week 7 dagen achter elkaar geslikt, dan ben je weer beschermd. Ook tijdens de stopweek ben je dan veilig.

Wat voor pil slik je?

U heeft 2 opties: stopweek van maximaal 7 dagen in laten gaan vanaf de 1e vergeten pil, of de pil volgens schema hervatten neem de laatste vergeten pil alsnog zo spoedig mogelijk in en de stopweek vervolgens overslaan.

Je kan ook de wekker op je mobiele telefoon elke dag op een vaste tijd af laten gaan. Maar hopelijk gebeurt het niet te vaak want de pil wordt  steeds minder betrouwbaar en kan het ook verstandig zijn extra voorzorgsmaatregelen te nemen.

Als je twijfelt of je al pil vergeten laatste week niet bent beschermd tegen zwangerschap, vraag dan zeker raad aan je huisarts of gynaecoloog. Informatie Wat weet jij over de pil. De pil vergeten in week 3. U wordt doorgelinkt naar leef. Je kan eventueel ook 2 strips na elkaar slikken.

Of kies je hier niet voor? Heb je 1 pil of meerdere pillen vergeten? Print Deel Facebook Twitter. Ik ben de pil vergeten. Dan ben je waarschijnlijk bezorgd of je anticonceptie nog wel goed werkt.

En onlangs is deze standaard geupdated. Pil vergeten laatste week wissel ik van anticonceptiepil. Deze pil neem je dagelijks, Zoely en Qlaira. Doe de Morning-aftertest. Inloggen op je bestaande account Gebruikersnaam Wachtwoord Login vergeten. Lees de bijsluiter voor informatie over Daylettezonder stopweek.

Op deze pagina geven we je graag meer informatie.

Heeft u nog heel eventjes?

Is er iets misgegaan met je condoom? Pil vergeten? Je kan eventueel ook 2 strips na elkaar slikken.

Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe neem ik de pil, hoe werkt de pil en vermindert de werking van de pil als ik andere medicijnen inneem. Ik ben 1 pil vergeten pil vergeten laatste week te nemen in week 1 dag 1 t. Hoe snel na onveilige seks slik je de morning-afterpil.

Andere: