Avatar korra alle afleveringen nederlands

/ 17.03.2021 / Robbin

Nu ze bij de Vurige Fretten hoort kan ze meer tijd met Mako door brengen tijdens de trainingen dan ooit. Bij de vorige link in dit forum ontbreken er afleveringen Weet iemand hoe atla is geëindigd.

Avatar Roku Hoi klaas, The legend of Genji is een project dat zich afspeelt na de legende van Korra en is gemaakt door fans, het is dus niet officieel. Hij moet niezen en hij vliegt hoog de lucht in, maar hij stort niet neer. Op het Vuurnatie schip, is Prins Zuko zijn Vuursturen aan het oefenen, met zijn oom Iroh als zijn leraar.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid. Kindred Spirits: Tenzin's Family. Lin heeft na voor de tweede keer te zijn gefaald in haar missie besloten om zich terug te trekken als politie chef.

We hotmailcom sign in australia vier weken terug in de tijd, heeft niet veel moeite met het verslaan van Sokka, ontmoeten zij de familie van hun overleden vader, avatar korra alle afleveringen nederlands. Zuko die meer ervaring heeft, wanneer Appa werd gestolen!

Een Aarderijk dorp wordt aangevallen door een monster uit de geestenwereld! Maar de laatste Avatar verdween honderd jaar geleden en hij is sindsdien niet meer gezien. Op het moment dat ze wegvliegen komt oom Iroh het dek op.

Terwijl Mako en Bolin op zoek naar Kai zijn.

Een bende van guerrillastrijders, onder leiding van Jet, redden Aang, Katara en Sokka en uit een kleine groep van Vuurnatie soldaten. Raava leert Wan dat Vaatu de geest van chaos en vernieling is.

Navigatiemenu

The Aftermath. In Nederland werden deze afleveringen los van elkaar uitgezonden. Korra kan na de vorige heftige ontmoeting met Amon niet meer goed slapen en heeft nachtmerries hoe Amon haar sturen wegneemt. Out of the Past. Tenzin besluit daarom om hulp van buitenaf te vragen.

Raava stelt hem gerust: 'Maak je geen zorgen, we zullen samen zijn in al je levens en we zullen nooit opgeven.

Tenzin besluit de Mist van Verloren Zielen te betreden, waar mensen gek worden gemaakt door hun zwaktes. De grote eindstrijd staat voor de deur. Delen op social media. Nacht van Duizend Sterren! Klaas De link erboven is namelijk alleen een link naar aflevering 2 van boek 1 van matige kwaliteit.

Boek Lucht

Twee weken na het dichter bij elkaar brengen van de geestenwereld en de gewone wereld, wordt de stad bedolven onder wildgroeiende takken en wortels. Hun moeder Toph heeft het incident 'opgelost' door Suyin weg te sturen uit Republicasia en Lin te straffen. Met z'n drieën vertrekken ze naar de Noordpool. Nacht van Duizend Sterren.

Ondertussen is Zuko de Noordpool genfiltreerd. Het ijs breekt en een grote straal licht schiet de hemel in. Mako pakt het serieuzer aan door geld bij te verdienen in de elektriciteitscentrale. Avatar Aang en vuurheer Zuko vochten voor Republikazia. Ze proberen hem te laten vliegen maar het lukt niet.

Aanbevolen kanalen

Als Wan zijn menselijke en geestelijke vrienden met elkaar ziet vechten, combineert hij zich met Raava om ze tot rust te brengen, maar dit brengt hem in levensgevaar. De zoektocht naar een leraar Aardsturen breng Aang naar een toernooi.

Aang pakt zijn staf en hij rent van het schip, op het moment dat hij wil gaan vliegen springt Zuko naar hem toe, en hij grijpt zijn enkels beet. Korra graaft dieper in het verleden van de Avatar en beseft wat ze moet doen om het evenwicht tussen de fysieke en de spirituele wereld te herstellen. Nieuwsgierig naar de details nodigt Zhao hen uit voor een drankje.

  • Sokka begint met de jonge jongens van de Zuiderstam te leren hoe ze moeten vechten, maar een van de jongens moet plassen.
  • Avatarliefhebbe
  • Avatar: The Last Airbender.
  • Jinora komt erachter dat Wan Shi Tong in competitie is met Unalaq.

Sokka begint met de jonge jongens van de Zuiderstam te leren hoe ze moeten vechten, maar een van de jongens moet plassen. Onderwerpen avatar korra alle afleveringen nederlands. Katara wordt boos en verdedigt Aang, maar de Vuurmeesters zijn te talrijk, avatar korra alle afleveringen nederlands. Schrijven voor MijnSerie. Civil Wars 2. Aang, waarvan de eerste in oktober is uitgezonden, ze wil samen met hem naar de Noordpool zodat ze kan leren hoe ze moet Watersturen.

Lukt het Korra om Amon te verslaan of heeft Amon nog een truc achter de hand om voorgoed van de Avatar af te komen. Momenteel hebben we 92 uitzendingen in ons archief.

Quinten Korra kan na de vorige heftige ontmoeting met Amon niet meer goed slapen en heeft nachtmerries hoe Amon haar sturen weg neemt. Prince Wu. Hebben de nachtmerries te maken met het vreemde en onverwachte gedrag van Korra of zit er meer achter?

In Harm's Way. Het personage is gedeeltelijk genspireerd door Avatar Kyoshi uit de originele serie. Zhao verzamelt een enorme vloot.

Andere: