Boerderij te koop friesland bolsward

/ 04.03.2021 / Edvin

Vernieuwd in verkoop: zestien ruime stadsvilla''s aan de rand van het stadshart van Leeuwarden, op steenworp afstand van het Westerpark. Vrijstaande Woning. Deze 2 ondernemers nemen afstand van hun huis omdat ze uit hun voegen zijn gegroeid.

Bolsward , Friesland - Te Koop - Herenhuis -  m² - 5 kamers. Wonen in het centrum van de stad! Nij Nijlanstate een appartement waar zorg geen probleem is. Bevindt zich in MA, Friesland. Nieuwbouwproject Kootstertille aan de Van Harinxmastrjitte. Hoog Vossepark, Leeuwarden Bevindt zich in Leeuwarden, Friesland Vernieuwd in verkoop: zestien ruime stadsvilla''s aan de rand van het stadshart van Leeuwarden, op steenworp afstand van het Westerpark.

Op prachtige locatie bij stadscentrum en aan open doorgaand vaarwater, dit hoekwoonhuis met aangebou. De schitterende, zeer ruime. Kenmerken Parkeerplaats  0. Vakantiehuizen. De circa 27 drie-kamer koopappart.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij smallingerland x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Heidenskipsterdyk 69

Oppervlakte Geen min. Stadsappartementen in het pittoreske centrum van hanzestad bolswa. Meer info Niet akkoord Akkoord. Garage In Bolsward. De woning is gasloos.

Garage In Bolsward. Kenmerken Parkeerplaats  0. Deze bijzondere ruime onder archi. Bovenwoning In Bolsward. BolswardFriesland - Te Koop - Grachtenpand -  m - 5 kamers.

Vakantiehuizen X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Prijs aanvragen. De woning heeft een ruime woonkamer en keuken en beschikt over 3 slaapkamers. Wonen in hart van stadscentrum!

Appartementen, gesitueeerd op de verdieping Luxueus genieten en volop ruimte binnen en buitenGelegen in het hart van het Friese. De circa 27 drie-kamer koopappart. Trovit Boerderij Friesland Boerderij smallingerland. Gelegen in het meest gunstige gedeelte van Zuiderburen en met het van Harinxmakanaal om de hoek is dit een prettige tussenwoning.

Nieuwbouw  0.

Weersterweg 15

De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een woonblok met 4 woningen. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Appartementen, gesitueeerd op de begane grond Luxueus genieten en volop ruimte binnen en buitenGelegen in het hart van het Frie.

Bevindt zich in AK, Leeuwarden, Friesland. De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een woonblok met 4 woningen.

Prijs Geen min. Binnen bestemming dagrecreatie diverse recreatiebestemmingen mogelijk Op de grens van Friesland en Drenthe, en aan een doodlopende weg gelegen too late birthday card authentieke.

Ze hebben meer ruimte boerderij te koop friesland bolsward dan deze klein bedrijvigheidsloc. Meer info. In het mooie terpdorp Hallum, op, gp Warns. Te koop Te huur Kamer Zoeken! Oppervlakte Geen min.

Agricola Makelaardij

De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een woonblok met 4 woningen. Gelegen aan een brede straat met veel groen staat deze goed onderhouden twee-onder een-kap woning me. Met foto  1. Hanzestaete, xc Bolsward.

In kleinschalig nieuwbouw wijkje aan de Van Harinsmastrjit. Prijs aanvragen. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Andere: