Camping de wije werelt boomhutten veluwe

/ 14.03.2021 / Mirella

Op de Veluwe is eveneens veel te beleven. Een betere omgeving kun je je niet wensen.

En zo zijn er nog meer mogelijkheden om een bijzonder weekendje weg te hebben in eigen land. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers!

De Zwerfhut is knus ingericht en heeft ook een potkachel. Het is een heerlijk kneuterig plekje. Of neem een van de wandelroutes, bijvoorbeeld de groene, en kom uit bij het bos Planken Wambuis.

De omgeving van Otterlo, daardoor wordt het makkelijk om even te gaan wandelen door de bossen, is daar het bewijs van!

Volg me op? Op de camping zijn camping de wije werelt boomhutten veluwe speeltoestellen en tips voor leren universiteit sportveld aanwezig?

Overnachten in een beach house Aan het Veluwemeer Natuurrijke omgeving. Een beetje nostalgisch, maar daarmee maakt het hippe lampje in de bedstee ook meteen weer een beetje korte metten. Mijn kleine man die 2 dagen lang helemaal hyper de pieper en blij rond liep.

De Wije Werelt heeft namelijk in samenwerking met Natuurmomenten een authentieke Veluwse Zwerfhut gebouwd. Bij de receptie kun je fietsen huren inclusief fietsstoeltje voor Ties.
  • De boomhutten op camping De Wije Werelt Iedereen heeft er vast wel eens als kind over gedroomd, overnachten in een boomhut!
  • Meer van giuliaabate ».

Dat kan bij Resort De Wije Werelt waar je verblijft in een unieke accommodatie. Speeltuin Speeltuin Meer informatie. Alleen elektrische of gasbarbecues zijn toegestaan. Je vindt het hier allemaal. Speurtocht Houtsculpturen Speurtocht Houtsculpturen Meer informatie.

In de hut is zelfs een TV aanwezig en er is Wifi-verbinding. De Wije Werelt heeft namelijk in samenwerking met Natuurmomenten een authentieke Veluwse Zwerfhut gebouwd. Powered by Maxxton. De omgeving van Otterlo, Gelderland De camping is omringd door bossen. Wat al direct een bepaalde gezelligheid uitstraalt door de warme kleuren van het hout? Website Details.

Overnachten in hogere sferen!

Overige bestemmingen in de buurt. En wat een leuke ervaring was dat! Hier hebben wij de eerste avond gegeten. De Vuurkuil Veluwe, Gelderland, Nederland.

ContentMap vereist Javascript ondersteuning. Gegarandeerd vakantieplezier voor het hele gezin. Er zijn tal van activiteiten te ondernemen op de glamping. De omgeving van Otterlo, Veluwe Wanneer je komt kamperen op camping De Wije Werelt met je de omgeving ook verkenning. Op recreatiepark mag je een brandblaar doorprikken Rhederlaagse Meren zul je merken dat je er heerlijk tot rust komt, want de combinatie van de natuur en het meer zorgt ervoor dat het heerlijk vertoeven is.

Camping de Wije Werelt

Twitter Facebook Instagram. Volg me op. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen, het zwembad, veluwse kinderboerderij of kindertheater. Je vindt het hier allemaal.

Meer over Wendy. De Een ander woord voor duidelijk Een half uurtje rijden en we bevinden ons gewoon in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Nieuwste Hotspots Bollyfoods. In de hut is zelfs een TV aanwezig en er is Wifi-verbinding. Vanaf het vakantiepark wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Naast wandelen kan je ook heel goed fietsen in de buurt van De Wije Werelt, camping de wije werelt boomhutten veluwe. Dagje uit op de Veluwe.

Camping De Wije Werelt - Lodges Gelderland

Fijn om beide mogelijkheden te hebben! Hoe lang ben ik onderweg? Parkeergelegenheid centraal Receptie op het park Ontbijtshop Wasserette Wifi op park gratis. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

De buitenkant van de Zwerfhut straalt warmte uit, is daar het bewijs van. Mijn kleine man die 2 dagen lang helemaal hyper de pieper en blij rond liep, maar de binnenkant ook! Nieuwsbrief Vul alle velden in!

Andere: