Geluid computer werkt niet windows 10

/ 23.03.2021 / Shamara

Als dat niet werkt, selecteert u op het tabblad Afspelen een ander standaardapparaat als u dat hebt en schakelt u het selectievakje Alle aanpassingen uitschakelen of Alle geluidseffecten uitschakelen in. De tips worden op volgorde weergegeven.

Hulp op locatie.

Zorg ervoor dat uw luidsprekers of hoofdtelefoon op de juiste aansluitingen zijn aangesloten en dat het volume omhoog staat.

Als het audioapparaat niet coorect werkt, dan staat er een kleine '! Afhankelijk van het aantal updates dat je gaat installeren kan dit een lange tijd duren om af te ronden.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Email address. Bel voor een gratis consult.

Makkelijk aanzetten. Home Computerhulp Geluid werkt niet Windows De schakeloptie moet Aan staan. Tijdens het oplossen van een audioprobleem is het aan tanden bleken baking soda bevelen dat je elke beschikbare update installeert.

Controleer dan of de juiste hardware wel als standaard afspeelapparaat staat ingeschakeld. Dit gaat als volgt:?

Hiermee stel je het geselecteerde apparaat in als het standaardapparaat voor je computer.
  • Bij PC Rework hanteren wij een no cure no pay garantie. Als Windows niets kan vinden, lees dan verder.
  • Machtigingen aanpassen. Gelukkig hebben wij bij PC Rework de oplossing.

Klik op 'Updates installeren' om het downloaden te starten en beschikbaar updates te installeren. Voor deze pagina is Javascript vereist. Apparaatbeheer is een hulpprogramma in Windows waarmee je een overzicht krijgt van alle geïnstalleerde hardware en die kunt beheren.

Hardwareproblemen kunnen worden veroorzaakt door verouderde of defecte stuurprogramma's. Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop op de vermelding voor je geluidsapparaat, selecteer Als standaardapparaat instellen , en selecteer vervolgens OK. Hoe het geen geluid in Windows 10 op te lossen.

  • Als het uitproberen van verschillende geluidsindelingen niet heeft geholpen, raadpleeg dan de volgende secties voor meer probleemoplossing.
  • Gebruikersportaal Verras me!

Is dit niet het geval, kunt u proberen het audiostuurprogramma terug te draaien. Heel goed. Als u geluidsproblemen hebt na installatie van updates Als uw geluid werkte voordat u Windows Update uitvoerde en geluid computer werkt niet windows 10 niet meer, dan zal je waarschijnlijk Windows volledig opnieuw moeten installeren. Bezig met laden. Werk het geluid van de pc niet meer. Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar.

Wees gewaarschuwd dat deze methode je computer iets minder veilig maakt, geluid computer werkt niet windows 10, en het beter is om Windows volledig overnieuw te installeren! Door ervoor te zorgen dat je drivers bijgewerkt zijn zal het achterhalen van het probleem een stuk gemakkelijker worden.

Selecteer de luidsprekers die je wilt gebruiken in het tabblad. Stap 5: De audiodriver bijwerken Gebruik Windows Update om bij te werken naar de nieuwste beschikbare audiodrivers voor uw computer. Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels. Zorg ervoor dat het selectievakje Uitschakelen is uitgeschakeld voor de uitvoer- en invoer apparaten.

Wij gaan dan samen met u de computer controleren op fouten. Windows 10 updates voegen veel functies toe, selecteer Stuurprogramma bijwerken en selecteer Automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken.

Geen geluid meer op laptop of maar tijdelijk na opstarten max 1 min. Deel 5 van ! Controleer alle volumeregelingen. Klik met de rechtermuisknop op de vermelding voor uw geluidskaart of geluidsapparaat, geluid computer werkt niet windows 10, maar ze kunnen ook ervoor zorgen dat nieuwe problemen ontstaan.

Standaard afspeelapparaat instellen

Selecteer elk van de volgende services, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Opnieuw opstarten:. Klik op het tabblad voor Probleemoplossing en oplossingen en klik vervolgens op Audiotest in de sectie Oplossingen net één klik. Er is een vreemde fout in Windows 7 waardoor het systeem programma's niet langer toestaat om toegang te krijgen tot het audioapparaat.

Plak deze in een browser om het model van je geluidskaart te vinden. Het selecteren van de juiste luidsprekers. Geluid computer werkt niet windows 10 je computer.

Poorten zonder aangesloten apparaten hebben de vermelding 'Niet aangesloten'. Controleer uw luidspreker- en hoofdtelefoonaansluitingen op loszittende snoeren of kabels.

Wacht tot de probleemoplosser klaar is. Houd er rekening mee dat sommige luidsprekers en apps hun eigen volumeregeling hebben. Bedankt voor uw feedback. Hebt u nog meer feedback.

Was deze informatie nuttig?

De nieuwe patch kan conflicteren met oudere audiodrivers of met de software van de fabrikant van uw geluidskaart. Secties verbergen Dit gaat als volgt: Selecteer het pictogram Luidsprekers op de taakbalk.

Hoi Emma, selecteer OK ,en test vervolgens uw audioapparaat opnieuw. Ga naar het tabblad Geavanceerd en wijzig de instelling onder Standaardindelingdat is zeker jammer. Franais: rsoudre un problme de son sur Geluid computer werkt niet windows 10. Bekijk de testresultaten op het scherm van de diagnostische resultaten voor audio en microfoon en klik daarna op Audio testen.

Andere: