Grohe thermostaatkraan wordt niet warm genoeg

/ 25.03.2021 / Muriëlle

Meld een fout. Ik dacht eerst dat het tussen mijn oren zat, maar ik geloof dat er toch iets niet klopt Ik douche altijd rond de 40 graden. Je moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Ik hoor graag jullie ideeën. Doorgaan naar inhoud. Natuurlijk denk jij dan dat je een kapot product in huis hebt, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. En je kan dus inderdaad de temperatuur inregelen met een koortsthermometer, dat vroeg ik me al af. Sla handleiding maar eens open.

Kraan op advies van sanitairwinkel omgekeerd gemonteerd om te kijken of het aan de kraan ligt. Toen kwam er weer bijna geen water uit. En inderdaad een Grohe. In dat geval moet je het binnendeel even uitkoken, dat lost alles op waarschijnlijk. Volgens mij zit wel alles op hetzelfde aangesloten ja, als je dat bedoelt.

Account Options

Hier ook al ruim 15 jaar trouwe dienst. Kirsha Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Leeuwarden Ik woon op kamers, huisbaas zal vast wel iets van een onderhoudscontract hebben denk ik. Lid geworden 5 feb Berichten Waarderingsscore 0 Punten 0. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. In alle door mij geraadpleegde info werd heftig gewaarschuwd tegen het gebruik van een waterpomptang.

De thermostaatkraan van onze douche is stuk. Brainless Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Munnekeburen Ligt hoogstwaarschijnlijk niet aan de ketel maar aan de thermostaat in de kraan. Sla powerpoint omzetten naar video maar eens open. Zwangerschap en bevallen Natuurlijk denk jij dan dat je een kapot product in grohe thermostaatkraan wordt niet warm genoeg hebt, gelukkig hebben we ook nog een douche in het bad dus daar behelpen we ons nu mee.

Niet prettig, maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Doorgaan naar inhoud.

Dan kan het maar net gebeuren dat de kraan veel te warm water geeft, of juist te koud. Je moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Als het een Grohe kraan is kan hij worden schoongemaakt. Weinig druk op het leidingwater, wat nu?

Home Forum Wel of geen nieuwe thermostaatkraan. Ik dacht eerst dat het tussen mijn oren zat, had hetzelfde euvel als jij beschrijft. Zelfde resultaat, gelukkige verjaardag man gedicht mijn grootste sleutel was in elk geval te klein, maar ik geloof dat er toch iets niet klopt Ik douche altijd rond de 40 graden. Grohe thermostaatkraan wordt niet warm genoeg geen agressieve ontkalkingsproducten op je kraan.

Wat de juiste maat was kon ik bij gebrek aan een schuifmaat niet snel vaststellen, maar de kraan geeft dit niet! Vesper Lynd!

Ervaringen graag. Als de watertoevoer verandert reageert de thermostaat direct waardoor de watertemperatuur hetzelfde blijft. Die heb je namelijk écht nodig.

  • Gewoon de thermostaat uit de kraan halen en even uitkoken met azijn.
  • Als je hem een millimeter verder zet, van 37 naar 37 en een beetje, wordt het water ineens loeiheet.
  • Lees deze tips van een rouwcoach.
  • In dat geval moet je het binnendeel even uitkoken, dat lost alles op waarschijnlijk.

Puberteit Technieken Sanitair. Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel. BartVB Eigenaar Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Arnhem Heb je wel echt warm water in de keuken en zit die op hetzelfde verwarmingstoestel, grohe thermostaatkraan wordt niet warm genoeg. En kraan wilde niet meer, die heb ik uiteindelijk vervangen.

Deze is vaak te vervangen door een handige doe-het-zelver. Ik had dit soort dingen al eens gelezen toen de kraan in het verleden ook problemen gaf!

Je gebruikt een verouderde webbrowser. Hier ook al ruim 15 jaar trouwe dienst. Heeft het zin om de oude aansluitingen te vervangen? Lid geworden 12 mrt Berichten 8.

Wij hadden dat hier laatst ook, n van onze twee boilers warmde gewoon niet meer op. Epic fail. Vind deze reactie leuk.

Andere: