Hoe werkt een condoom

/ 08.04.2021 / Eduardo

Was ook het sperma van je handen. Check daarom of het CE-label en het lotnummer op de verpakking vermeld staan. Kies dan voor een glijmiddel op waterbasis.

Lees alles over het condoom voor mannen. EXP 05 20 betekent: houdbaar tot mei Soms -maar niet altijd- helpt het om een dunner exemplaar te gebruiken. Ook anti-schimmelcrèmes, vaseline en massageproducten beschadigen het rubber van het condoom. Gebruik nooit twee condooms tegelijk.

Meer over Condooms. Enkele voorbeelden: Het condoom kan scheuren in het geval van vaginale droogheid of door een gebrek aan glijmiddel. Condooms en glijmiddel Condooms en glijmiddel Je kunt condooms samen met een glijmiddel gebruiken.

Zo kun je kiezen wat het beste bij je past. Die condooms hebben speciale ribbels en noppen die extra stimulatie geven. Je hoe werkt een condoom glijmiddel op oliebasis gebruikt.

Een condoom is een hoesje van rubber dat om de penis past.

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Een te groot condoom glijdt makkelijker af. In de laatste 20 jaar zijn condooms verschenen in verschillende maten, kleuren, vormen, geuren en smaken. Gebruik noodanticonceptie om een zwangerschap te voorkomen.

Kies dan voor een glijmiddel op waterbasis. Bovendien bieden ze bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Meer informatie.

  • Heb je al een tijd een relatie en vraag jij je af of je nog door moet gaan met condooms? Moet ik een speciaal condoom gebruiken bij anale seks?
  • Gooi condoom in de vuilbak.

Als dat niet zo is, neem dan een nieuw condoom en probeer het opnieuw. Lees deze tips! Hou daarbij de rand van het condoom vast.

Rol het condoom af over de penis. Het voorbehoedsmiddel wordt gerekend tot de barriremethode.

Bijwerkingen

Is het condoom geschikt voor jou? Enkele voorbeelden: Het condoom kan scheuren in het geval van vaginale droogheid of door een gebrek aan glijmiddel. Voor de indeling van de anticonceptiemiddelen baseren we ons op de studie van James Trussell. Wat nu?

Bespreek het dan met je partner en kijk eens of hoe werkt een condoom er samen een spel van kan maken? Je moet wel een paar dingen weten over glijmiddel: Neem een glijmiddel dat is gemaakt van water of siliconen.

Adviezen Adviezen als je condooms gebruikt Als je nog nooit een condoom hebt gebruikt, pil en meer Condooms Wat is een condoom. Huidcondooms Een huidcondoom is een condoom gemaakt van schapendarm, hoe werkt een condoom.

Wat nu. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item?

Wat is een condoom?

Home Condoom, pil en meer Condooms Wat is een condoom? Condoom voor mannen. Sommige mensen met een latexallergie kunnen hypo-allergene condooms gebruiken. Je bent dan verzekerd van een kwalitatief goed condoom.

Want in het topje wordt het sperma opgevangen. Glijmiddel gebruiken waar olie of vaseline inzit daarvan gaat het rubber van een condoom kapot? Je bent nu ook niet langer beschermd tegen gratis af te halen zuid limburg SOA? Plaats condoom op top van de penis en knijp reservoirtje dicht. Als je een condoom goed hoe werkt een condoom, beschermt het goed tegen zwangerschap en soa's! Neem die tussen duim en wijsvinger en knijp het dicht, want er mag geen lucht in zitten.

Waar koop je condooms.

Het condoom gebruiken

De meeste condooms bevatten een glijmiddel met tegenwoordig vaak een zaaddodende werking, maar dit is geen afdoend alternatief voor het gebruik van een apart zaaddodende pasta. In het topje wordt namelijk het sperma opgevangen. Rol het condoom af over de penis.

In dit filmpje op soaaids. Meer informatie X. Meer informatie. Samen met sterilisatie het enige middel waarbij je als man de controle kan hebben over anticonceptie.

Andere: