Hotel den hoorn texel

/ 09.03.2021 / Colinda

Den Hoorn is een klein dorp met een aantal leuke uitgaandsgelegenheden en restaurants, en goede super en voor de rest overheerst vooral de rust. Sorteren op:.

Lijst wordt bijgewerkt All Rights Reserved. De accommodatie biedt uitzicht op de tuin, een terras, een uursreceptie en gratis WiFi in alle ruimtes. Vriendelijke ontvangst, goede bedden. Gezellig ingericht en groot genoeg voor ook nog de labrador zonder over hem te struikelen.

Sorteren op:. Wil je een last minute hotel boeken en vandaag nog in Den Hoorn Texel arriveren?

Door drukte en vanwege Corona-maatregelen moet je voor de lunch of diner overal reserveren, omdat er anders door de drukte geen plek is Toon meer Graafschappen zuid oost engeland minder, hotel den hoorn texel. Annabel Oey Nederland.

Een prima locatie, op een rustige plek aan de rand van Den Hoorn! Rolstoelvriendelijk 6 Rolstoelvriendelijk. Small town Den Hoorn nearby with a supermarket.

Midden op het boerenbedrijf. Het verschil in prijs hebben we uiteraard op de koop toe genomen.

OVERNACHTEN

Boek uw verblijf direct op onze site voor het meeste voordeel. Really comfortable, cozy and handy. Hotel De Pelikaan Texel. Voordeel Special 4 Voordeel Special. Informatie Bij een verblijf in ons hotel, krijgt u de Loodsmans gastenkaart.

  • Riante 4-persoons vakantiewoning — met eigen kippen!
  • Wederom weer heerlijk genoten!

Den Hoorn. Parkeergelegenheid 12 Parkeergelegenheid. Loved the room. Voor 2 personen is er ruimte genoeg in een chalet. Lees meer Sluiten. Bekijk beschikbaarheid.

Zoek hotels en meer in Den Hoorn

Kaart weergeven. Complimenten van ons! Midden op het boerenbedrijf. Wij plaatsen cookies om uw ervaring op de website te verbeteren.

Rolstoelvriendelijk 6 Rolstoelvriendelijk. Hoe werkt het. Veel speelruimte? Schrijf je in om Geheime Deals te zien. Sfeervol, karakteristiek.

Extra informatie

Reis voorbij? Vlakbij de duinen en het strand. We took Texelhopper bus to the northern part and spent a day at the other The Krim location and the swimming pool, which was great!

Betalingen aan ons kunnen de volgorde van hotel den hoorn texel weergegeven prijzen benvloeden. Familiekamer 2 Familiekamer. Forest Hotel. Een korte break op een heerlijk plek in Den Hoorn. Complimenten van ons. Twee gebouwen, en biedt een buitenzwembad en accommodatie met eigen kookgelegenheid!

Het Texelcamping Loodsmansduin bevindt zich in het zuiden van Texel, maximaal personen.

Uitwaaien en ontspannen

Inclusief ontbijt 2. Forest Hotel. We maken het eenvoudig om een hotel te boeken in Den Hoorn Texel die perfect bij je past.

Activiteiten op Texel Op Texel is er voor jong en oud meer dan genoeg te beleven. De kamertypes kunnen verschillen. Loodsmans gastenkaart Telefonisch reserveren.

Andere: