Huis van de wijk amsterdam centrum

/ 19.03.2021 / Zara

Zie ook; www. Nadruk ligt op conversatie, grammatica, lezen en woordenschat.

De inloop "De Buurvrouw" draait weer op woensdag en donderdag van Bekijk de Zelfhulpbieb boekenlijst. Wie is online. Elke maand is er een nieuwe inlogcode. Jerry Straub Voorzitter.

Alleen voor genodigden en leden van de Jazzclub. Repair Caf   Repair Cafs zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om samen repareren. Woont u in de Pijp! Voor de kleine groepen welke vanaf 1 oktober j. We hebben zin om jullie weer te ontmoeten.

Neem contact op met Lieke of Loes: Lieke Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
  • Er is nu wifi in het Huis van de Wijk De Pijp. De medewerker van het Sociaal Loket:.
  • Welke activiteiten gaan er na de zomer starten? Wanneer: e l ke dinsdagochtend Tijd: van

Tijdelijke sluiting Café

Entree: zolang het Huis van de Wijk Rivierenbuurt op de huidige tijdelijke locatie gehuisvest is is de entree gratis! Training: Zo maak je jouw sociale leven weer leuk.

Nadruk ligt op conversatie, grammatica, lezen en woordenschat. Voor de Huis van de Wijk Rivierenbuurt e-mail nieuwsbrief gebruiken we dit programma. Juanita leert u te bewegen op Latijns Amerikaanse muziek, laat u kennis maken met drankjes en hapjes uit Zuid Amerika. Vanwege de corona-ontwikkelingen komt dit concert te vervallen! Woont u in de Pijp?

  • Mocht u ook geïnteresseerd zijn neem dan eens een kijkje bij YMLP door op de banner te klikken. Dus schrijf je in en doe mee.
  • Zo valt er altijd wel wat te leren. Voor informatie kunt u contact opnemen met de beheerders via e-mail: beheerhvdwr woor.

E-mailadres: hvdw. De Huizen van de Wijk zijn een ontmoetingsruimte voor en door bewoners, ondernemers en organisaties in uw wijk. De cursisten worden aangespoord actief informatie uit te wisselen over hun ervaringen en interesses. Geen uitgebreide bibliotheek maar een eenvoudig mobielebieb-boekenkast met boeken over o, huis van de wijk amsterdam centrum.

Welkom vanaf Training: Zo maak je jouw sociale leven weer leuk. Bloedmooie klankverhalen in onze sfeervolle ruimte.

Nieuwe Vloer Buurthuis België - Stem op ons!

Update 13 oktober   Het bestuur van het WOOR Stichting Welzijn, Ontmoeting en Ondersteuning Rivierenbuurt , verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het het Huis van de Wijk Rivierenbuurt, heeft na de persconferentie van dinsdag 13 oktober j.

Dan bent u bij Voor Elkaar in Zuid aan het juiste adres. In het Huis van de Wijk kunt u terecht wanneer u een goed idee heeft voor de wijk of uw steentje wilt bijdragen ten behoeve van de leefbaarheid en het welzijn in uw wijk.

Of nu via mail: programmacoordinator woor.

Genteresseerden kunnen zich aanmelden! Elke les is een eenheid. De proefles is gratis. Update 13 oktober   Het bestuur van het WOOR Stichting Welzijn, Ontmoeting en Ondersteuning Rivierenbuu. Door snel in te haken op actuele ontwikkelingen wil Combiwel bijdragen aan de sociale samenhang in de wijken.

Deel deze site.

Huis van de Wijk Buitenveldert

In het Huis van de Wijk kunt u terecht wanneer u een goed idee heeft voor de wijk of uw steentje wilt bijdragen ten behoeve van de leefbaarheid en het welzijn in uw wijk.

Speedcoaching: vragen over je toekomst? Kijk snel wat er voor u bij zit en kom langs! Om op basisniveau te kunnen communiceren in Spanje als u op vakantie gaat? Of samen met een groep vrijwilligers bewoners te helpen die extra steun kunnen gebruiken.

U bent van harte welkom. Tijd gevorderden: van. Het Huis van de Wijk Buitenveldert is te vinden aan de A. U kunt hier ook terecht om andere wijkbewoners te ontmoeten en om deel te nemen aan een van de vele activiteiten.

MEER doen. U kunt ervan op aan dat alles wat we doen goed doordacht is en dat we volgens de regels van het RIVM werken. U maakt iemand dolgelukkig met uw hulp. We gaan het cursusboek Frans la carte gebruiken. Oproep De vrijwilligers van het Repair Caf huis van de wijk amsterdam centrum op korte termijn een gespecialiseerde collega vrijwilliger electro en electronica.

Welkom ...

En, niet onbelangrijk, we houden natuurlijk rekening met de 1,5 m regel. Hopelijk kunnen deze zondagmiddagconcerten doorgeschoven worden naar het nieuwe jaar! Heeft u een helpende hand nodig? Wanneer: e l ke dinsdagochtend Tijd: van

Wanneer: iedere 3e donderdagmiddag van de maand. Wilt u ons steunen. Aanmelden: via inschrijfmap in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt.

Andere: