Ibis hotel schiphol park sleep fly

/ 26.03.2021 / Viet

Dank u voor het delen van uw ervaring in mijn hotel. Waardering van reizigers. Alle 2.

Uitgeput arriveren op Schiphol, om nog eens uren te vliegen; dat hoeft niet meer. Taal Alle talen. Park Plaza Amsterdam Airport. Meer hotels in Badhoevedorp bekijken. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. U kunt ook gebruik maken van Bus , of Binnen 15 minuten bent u bij luchthaven Schiphol.

Beoordeeld op 14 december tevreden. Chinees traditioneel. Prijzen weergeven. Beoordeeld op 19 februari toch lekker makkelijk. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.

Uitchecken — - — - —. Dit drie — sterren hotel vind je in Bahoevedorp, aan de Schipholweg. We doorzoeken tot websites voor de laagste prijzen.
  • Let op!! Dank u vriendelijk voor het plaatsen van een review en de hoge beoordeling, prettig om te horen dat het naar uw zin is geweest.
  • Waar wilt u overnachten? Wanneer u een park sleep and fly arrangement boekt zijn de parkeerkosten wel degelijk inbegrepen, deze arrangementen worden niet als aanbieding op onze sites aangeboden.

AL ONZE AANBIEDINGEN EN MEER

Vanaf het Ibis budget Schiphol is het 7 minuten naar Schiphol. Mercure Hotel Amsterdam West. Kleine kamers, simpel ontbijt met bijzondere gasten. De kamertypes kunnen verschillen. Taal Alle talen. Wat betreft de shuttle bussen proberen wij zoveel mogelijk de schema's te volgen maar door externe factoren als weer en verkeer is dit niet altijd mogelijk, ik hoop dat de vertraging u niet in de problemen heeft gebracht.

Nette en schone kamer. Tegen een redelijk bedrag, dan worden de verdere zaken met je besproken en neemt men contact met je op, bespaar je jezelf namelijk extra stress en vermoeidheid. Vanaf het Ibis budget Schiphol is het 7 minuten naar Schiphol. U kunt ook gebruik maken van .

Deelnemende hotels

Beoordeeld op 14 december tevreden. Bij reservering van dit type, is parkeergelegenheid voor 21 dagen, eveneens inbegrepen. Goed begin dus van een lange reis. Matig

Een van deze hotels, is het ibis Schiphol Amsterdam Airport. Tegenover het hotel ligt busstation Schiphol Noord,waar u een directe bus kunt nemen naar het centrum van Amsterdam 20 min. Het ibis heeft echter ook haar eigen shuttle bus, die reizigers gratis van en naar Schiphol brengt. Algemeen Cookies Privacy Nieuwsbrief Disclaimer. Voorkom onnodige parkeerkosten en begin uw trip n dag eerder. Be the first to leave a review.

Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Het Ibis hotel heeft een zeer goede shuttledienst van en naar schiphol airport. Houd je van besparen? Het hotel is op korte afstand gelegen van luchthaven Schiphol en is een uitstekende uitvalsbasis voor een kort verblijf.

Grieks 2. In alle delen van ons hotel kunt u up-to-date blijven actuele via het gratis WiFi. Dank u voor uw reactie op Tripadvisor. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Let op!. Ibis hotel schiphol park sleep fly op 10 februari Het begint met een reservering van een kamer, via de website van het Dorint.

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Uiteraard staan wij weer voor u klaar voor uw volgende vakantie.

Ibis Hotel Ervaring

Beoordeeld op 2 maart Sleep, park, fly. Elke morgen wordt er een ontbijt in het ibis budget Amsterdam Airport geserveerd. Moet u vroeg vertrekken om uw vlucht te halen?

Frans Gemiddelde score! Het begint met een reservering van een kamer, via de website van het Dorint. Gratis parkeren.

Andere: