Kroatie dubrovnik weer oktober

/ 01.03.2021 / Aradhana

De nationale parken  in Kroatië blijven het hele jaar open voor bezoekers, maar buiten het hoogseizoen zul je wel op eigen initatief het park moeten verkennen, er zullen geen gidsen meer aanwezig zijn. Gemiddeld is het maximaal 27°C in juli in Dubrovnik en minimaal rond de 21°C. Weergegevens voor Dubrovnik in oktober zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Dubrovnik.

Zou de zomer nog wel wat langer mogen duren? Dit is niet alleen vanwege de schoonheid van de stad, maar ook omdat Dubrovnik beschikt over een bijzonder aangenaam klimaat. Hepatitis B Rabiës Tekenencefalitis. Natuurlijk is niets zo vervelend als dat je vakantie verregend wordt of dat je dagen in een snikhete stad loopt rond te sjokken. Korte beschrijving van de weersomstandigheden in Dubrovnik in Oktober Wanneer u een reis naar Dubrovnik in de Oktober kun je verwachten: vaak regen, soms Onweer, soms mist, af en toe Tornado, af en toe hagel.

Dubrovnik weer maandag 28 oktober Er valt in maart op 12 Dagen neerslag met een totaal van 61 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Dubrovnik.

Wie in oktober aan een excursie wil deelnemen zal vantevoren moeten informeren bij de organisatoren? Dubrovnik Vochtigheid. Met name topografische kaart noord brabant zijn ligging in de buurt van een gebergte, kroatie dubrovnik weer oktober. De watertemperatuur ligt rond de 20C. Ook las ik dat het bij de Plitvice Meren wel fris is.

  • Beste Tim, wild kamperen is streng verboden in Kroatie. Kroatie heeft verschillende klimaatzones.
  • Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank.

Beste Stijn, op deze site vind je bijna alle Kroatische campings: camping. Er valt in september op 9 Dagen neerslag met een totaal van 50 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Dubrovnik.

De watertemperatuur ligt rond de 15°C. Gemiddeld is het maximaal 19°C in oktober in Dubrovnik en minimaal rond de 14°C. De gemiddelde jaartemperatuur voor Dubrovnik is 16°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Dubrovnik overzicht.

  • Hier valt het meeste te beleven buiten het zomerseizoen om.
  • In oktober in Dubrovnik is het klimaat nogal droog met mm neerslag gedurende 9 dagen.

Alvast bedankt. Daar kun je de klimaattabellen zien waarin klimatologische gegevens staan zoals de gemiddelde maximumtemperaturen, aantal millimeter neerslag per maand en hoe vaak de zon schijnt. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Dubrovnik weer in november. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie.

Gemiddeld weer in Dubrovnik in oktober 2020

We hopen komende week naar Rijeka te vliegen en zullen daar ruim een week verblijven. Krka in oktober. Neem voorzorgsmaatregelen, zoals bedekken, als u buiten.

Misschien in Istri al wel in oktober, maar in Dalmati begint men eigenlijk pas met verwarmen in november, kroatie dubrovnik weer oktober. Er valt in totaal mm neerslag op 36 dagen.

Weer vandaag:. Dank voor de info? Op internet veel al enkel kust maar zitten er in het binnenland ook campings. De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Dubrovnik is ongeveer 2 u.

Dubrovnik Temperatuur grafiek

Uitstekend Goed Matig Slecht. Maar dan ben je met de bus al veel tijd kwijt aan het reizen. We gaan met t vliegtuig. Dubrovnik in September.

  • Ik kijk er echt naar uit, ben namelijk nog nooit in Kroatië geweest.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Op dat moment van het jaar kun je verwachten van mm van atmosferische neerslag gedurende de hele maand in Dubrovnik.
  • De stadsmuren zorgen er namelijk voor dat de wind geen invloed heeft in de stad waardoor de temperatuur in Dubrovnik soms wel enkele graden hoger kan liggen dan daarbuiten.

Wat valt er te zien en te doen in de herfst? Dubrovnik in Oktober. Mijn vraag: Is dit aan te raden. Accommodatie in het najaar De meeste hotels  zijn in september en oktober geopend tegen gunstige prijzen. Wat raadt u aan om te bezoeken!

Je kunt ongeveer de helft van de maand oktober regen verwachten in Dubrovnik, kroatie dubrovnik weer oktober. Het is de perfecte temperatuur om Dubrovnik te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben. Wij willen graag begin tot half september grote witte bloembak in Kroatie SIbenik, Zadar en zo omhoog naar Italie. Gemiddeld is het maximaal 10C in februari kroatie dubrovnik weer oktober Dubrovnik en minimaal rond de 6C.

Klimaat Dubrovnik

Groetjes Edwin. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken!

Ik gebruik of Kroatische sites of de Noorse site Yr.

Er valt in februari op 12 Dagen neerslag met een totaal van 70 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in Dubrovnik! Gemiddeld is het maximaal 19C in oktober in Dubrovnik en minimaal rond de 14C, kroatie dubrovnik weer oktober. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking!

Andere: