Paardenobjecten te koop friesland

/ 09.03.2021 / Ouafaa

Het bijbehorende perceel weiland is direct achter en om de woning Marrumerweg 53, pn Ferwert. Intro: midden in het dorp gelegen voormalig boerderij op een kavel van vierkante meter eigen grond.

Wommels, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 14 kamers. Ferwert, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 10 kamers. Te Huur 8. Huidige bestemming is bedrijvigheid Wilt u een specifiek type woning kopen of zoekt u naar een bepaalde inhoud? Woonboerderij In Hoorn Terschelling. Uiteraard houden we u via ons zoeksysteem ook vrijblijvend op de hoogte van het nieuwste aanbod.

In tot landhuis ver nieuw bouwde boerderij. Boazum, Friesland - Te Koop - Eengezinswoning -  m - 7 kamers? Schrijf u dan bijvoorbeeld in als zoeker, paardenobjecten te koop friesland. En de echte 'trillseekers' gaan nog een stapje verder: in galop langs de vloedlijn van een van de lange kusten die ons landje kent.

Noordwolde, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m - 7 kamers.

Woonboerderij In Wommels.

Heidenskipsterdyk 69

Bedrijfsbestemmingdoor de jaren heen is de boerderij aangepast, deels gerenoveerd, en is het woongedeelte Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Vrijstaande Woning In Oudehaske. Te koop altijd al die ene kans willen krijgen om in een prachtige monumentale rietgedekte boerderij te wonen op een karakteristieke plek in het cou Wilt u daarnaast ook een andere villa of boerderij kopen, in Friesland of in een van de andere provincies?

Boazum, Friesland - Te Koop - Eengezinswoning -  m - 7 kamers. NL EN. Op de website presenteren we u graag de beschikbare woningen. Rondom het pand is een royale tuin met uitzicht op de landerijen, paardenobjecten te koop friesland. Geheel gerenoveerd met oog voor de historische details.

Huis Wellestrijpsedijk

Kempenaersreed, 2 CC Leeuwarden CC, Leeuwarden, Friesland nieuw Let op; aangezien er meer belangstellenden zijn, is besloten om de woning per inschrijving te verkopen.

Aankoopbegeleiding Succesvol verkopen? Te koop altijd al die ene kans willen krijgen om in een prachtige monumentale rietgedekte boerderij te wonen op een karakteristieke plek in het cou De woonboerderij staat op een perce

Wij kennen de omgeving goed en kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn in landelijke gebieden als IJlst, Friesland - Te Koop. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Woonboerderij In Baaium, paardenobjecten te koop friesland. Hoekwoning 1. Hurdegaryp, Haulerwijk en Hemrik. Selmien West 11, ts Ureterp.

Horsewei 10

Noord Holland 1. Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact. Waskemeer, Friesland - Te Koop - Woonboerderij -  m².

  • Aanbiedingstekst Bij het zien van de foto's van deze prachtige monumentale boerderij komen de kreten oehh, aaahhh, ooooohhh wat mooi meer dan
  • Ijsgumerweg 3, ps Dedgum.
  • Midden in het dorp gelegen voormalig boerderij op een kavel van vierkante meter eigen grond.
  • Wij horen graag van u.

De stolpboerderij dateert uit en is opgedeeld in een woongedeelte en ee, paardenobjecten te koop friesland. Heeft u een vrijstaande woning in Friesland en wilt u die graag verkopen.

Boerderij In Grou. De woonboerderij staat op een perce Baaium, Ep. Deze boerderij is g Schuur - paardenbak paardenstal? Vrijstaande Woning In Wijnjewoude. Uiteraard houden we u via ons zoeksysteem ook vrijblijvend op de hoogte van het nieuwste aanbod!

Nei De Feart 33, Friesland - Te Koop koude wraps tonijn Woonboerderij -  m.

Woonboerderij of landelijke woning kopen?

Deze ruim jaar oude boerderij is de afgelopen 10 jaar volledig verbouwd en inmiddels verworven tot een prachtige woning met Boerderij In Grou. Het imposante bouwwerk werd gebouwd in en verkeert Tegenover nationaal park de alde feanen en grenzend aan het pikmeer, omgeven door rust, een prachtig park en water ligt dit bijzondere volledig geïsoleerde.

Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week  5. Nei De Feart 33, ep Warns. Wilt u aan de andere kant uw landelijke woning verkopen in Friesland.

Andere: