Restaurant de zoete inval zwolle

/ 09.05.2021 / Martina

Ideaal voor als je nooit kunt kiezen ; Het is vrij klein wat ik het juist knus vind maken , dus je moet wel reserveren. Je instellingen zijn opgeslagen.

Is dit een Zweeds restaurant? Wij komen zeker een keer terug. Johan 25 punten. Bediening zeer vriendelijk en de ambiance is ook top! Heerlijk gegeten! Één minpuntje, slagroom uit een bus, echte slagroom is veel fijner en het is meestal 't laatste wat je na een diner eet en dat blijft je dan 't langst bij.

Prijs kwaliteitverhouding is erg goed!

Voor de eerste keer hier gegeten. Duurde zo lang dat we uiteindelijk maar hebben afgerond en zijn gegaan Beoordeeld op 7 september De plek om heerlijk te dineren.

Zeker wel een aanrader voor kleine eters, maar niet meer voor mij. Het eten en drinken is erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar, restaurant de zoete inval zwolle. Johan 25 punten.

Dit hadden ze keurig gedaan. Is dit een Scandinavisch restaurant? Zoals ik al zei, een leuk menu, de proeverijtjes, echter door de soms erg kleine porties en het lange wachten raak je niet vol.

Algemeen over Bistro De Zoete Inval

Het personeel is altijd zeer vriendelijk en gastgericht. Zo'n beetje alle gerechtjes uitgeprobeerd. Niet twijfelen, gewoon doen! Service is echt prima. Prijs kwaliteit uitstekend.

  • Je kon trouwens proeven dat veel uit de diepvries kwam.
  • Erg lekker en de kaart wisselt regelmatig.

Jas met bontkraag kind proeverijtjes is de topper van dit restaurant, wij hadden deze dus ook. We hebben lekker gegeten bij De Zoete Inval, alleen vonden we het jammer dat we maar 1 gerechtje per keer konden bestellen en je mist eigenlijk wel een bijgerecht zoals sla en frietjes!

De inrichting is warm, net als de ontvangst, restaurant de zoete inval zwolle. Heerlijk moment om uit te buiken en bij te kletsen. Heel lang wachten op gerechtjes en daardoor niet verzadigd Wij hebben afgelopen vrijdag hier met zijn tweetjes gegeten.

Hoe was jouw ervaring?

Ander gerechtje waren kippevleugeltje, 2 stukjes. Die had ik dan weggelaten of desnoods voor het voorgerecht geserveerd. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … We hebben heerlijk gegeten en de service was top!

Selecteer tenminste Categorie categorien Geef de voucher cadeau. Zitruimte 60 zitplaatsen Maximaal 50 personen in n groep. Ik moest mijn best doen om mijn tafelgenoten te verstaan. We hebben veel verschillende gerechten restaurant de zoete inval zwolle en geen enkele van deze gerechten viel tegen, het was echt heerlijk!

Sorry is not allowed Max length for current filed is Je kunt alleen. Wat een ontzettend leuk concept.

Filter op restaurants:

De bediening was vriendelijk en behulpzaam. Meer geïnteresseerd in lunch? De kwaliteit van de gerechtjes vond ik net voldoende, ik had er wel wat meer van verwacht na het lezen van de recensies.

  • De sfeer is gemoedelijk maar het is er erg gehorig.
  • Datum van bezoek: juli
  • In Safari, the most common cause of this is using "Private Browsing Mode".
  • Deze krijg je er dus niet bij.

Duits retour ontvangen in het engels. Helaas bij de warme gerechten wel te lange wachttijd. Duitse biefstuk was droog, de garnering verbrand en over het dessert nog maar te zwijgen, restaurant de zoete inval zwolle.

De kwaliteit van de gerechtjes vond ik net voldoende, zelfs geen patat. Van tevoren enthousiaste recensies gelezen. Select delivery date Volgende Vorige Naam ontvanger: e-mailadres Confirm email address Annuleren Ok Error "er is een interne fout opgetreden" Your web browser does not support storing data locally.

Wij betaalden voor deze twee menu's en twee kindermenu's bijna euro. Geweldig restaurant. Voor 1 satestok betaal je 14 euro met weinig extra's, ik had er wel wat meer van verwacht na het lezen van de recensies.

Eigenschappen

Op aanraden van een taxichauffeuse hier wezen dineren. Mike 7 punten. Is dit een Mediterraans restaurant?

Dit restaurant is zeker 5 sterren waard? De door jouw ingevulde postcode bevat ongeldige tekens. Het eten was lekker maar voor mij niet bijzonder.

Andere: