Tekening zwart wit maken

/ 09.06.2021 / Resa

Hiermee kunt u de bestandsgrootte van de afbeelding verkleinen en de afdrukkosten verlagen. Klik vervolgens op één van de pijltjes onder het verloop en er verschijnt een puntje onder het midden van het verloop.

Foto:  maries.

Sleep een schuifregelaar naar links of rechts om de grijstonen van de oorspronkelijke afbeeldingskleuren respectievelijk donkerder of lichter te maken. Verander de modus naar Grijswaarden via  Afbeelding — Modus — Grijswaarden   klik op  Ok  bij de pop-up.

Hiermee kunt u de bestandsgrootte van de afbeelding verkleinen en de afdrukkosten verlagen. Photoshop haalt nu alle kleurgegevens weg en maakt er een zwart-wit beeld van. Klik onder afbeeldingsbesturingselement in de lijst kleur op automatisch. Klik in het dialoogvenster kleuren van afbeelding wijzigen op de pijl naast kleur , klik op de gewenste kleur of klik op meer kleuren , selecteer de gewenste opties en klik vervolgens op OK.

Klik rechts  op de laag en kies  Kanaal dupliceren. Klik op kleuren van gehele afbeelding wijzigen om tinten van de geselecteerde kleur op de hele afbeelding toe te passen. Eigenschappen voor de aanpassingslaag Zwart-wit. Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u wilt wijzigen en klik vervolgens in het snelmenu op Afbeelding opmaken. Vink de optie  Monochroom  aan, tekening zwart wit maken.

Klik op  Negeren Discard. Klik op zwarte gedeelten zwart laten om tinten van de geselecteerde kleur toe te passen op alleen de delen van de afbeelding die niet zwart of wit zijn. Klik onder afbeeldingsbesturingselement in de lijst kleur op grijswaarden of zwart-wit.

2. Lab-kleur

Doordat de verzadiging weg is, is het beeld zwart-wit geworden. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik vervolgens in het snelmenu op Afbeelding opmaken.

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Selecteer een artikel: Selecteer een artikel:. Foto:  maries. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid.

Klik op de afbeelding en sleep naar links donkerder of naar rechts lichter om de kleurregelaar voor de desbetreffende kleur en gulden omrekenen in euro die locatie te wijzigen.

Uw afbeelding omzetten naar zwart-wit met de aanpassingslaag Zwart-wit, tekening zwart wit maken. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik vervolgens in het snelmenu op Afbeelding opmaken. Kies bij  Doel  de optie  Document - Nieuw. Als u een uniforme kleur toepast op alle afbeeldingen in uw publicatie, kunt u de publicatie ook samenvoegen.

1. Grijswaarden

In plaats van de drie rgb-kanalen rood, groen, blauw is het nu Lichtsterkte, A en B. Je hebt bij deze methode meer invloed op de kleurtonen, maar het is vrij onhandig om alles los van elkaar in te stellen.

Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is? Een afbeelding wijzigen in grijswaarden of zwart-wit Klik op de afbeelding die u wilt wijzigen.

Hebt u nog meer feedback, tekening zwart wit maken. Deze aanpassingslaag is een simpele manier voor een mooi zwart-wit resultaat. Hiermee kunt u de bestandsgrootte van de afbeelding verkleinen en de afdrukkosten verlagen. Een tweede mogelijkheid is om de afbeeldingmodus naar Lab-kleur te veranderen Afbeelding - Modus - Lab-kleur.

Klik op  Negeren Discard.

Was deze informatie nuttig?

Klik nu op het  zwart-wit verloop  om deze aan te passen. Hartelijk dank voor uw feedback! Het verschil met Grijswaarden is dat bij deze aanpassingslaag de kleurgegevens nog wel bestaan.

Klik vervolgens op één van de pijltjes onder het verloop en er verschijnt een puntje onder het midden van het verloop.

Uw resultaten opslaan en delen Zodra u tevreden bent met uw zwart-wittransformatie, kunt u de resultaten opslaan en delen met de Adobe Photoshop-community en op sociale media. Schuif je het zwarte pijltje naar links, dan worden de donkere tonen donkerder, tekening zwart wit maken.

Ga naar  Afbeelding - Modus - Grijswaarden. Helaas kan je niet specifieke kleurtonen bewerken. Hiermee kunt tekening zwart wit maken de bestandsgrootte van de afbeelding verkleinen en de weert grootste kermis van nederland verlagen. Kleurregelaars:  Hiermee past u de grijstonen van specifieke kleuren in de afbeelding aan? Klik op de afbeelding, klik op het tabblad opmaak en klik vervolgens op Beginwaarden van de afbeelding.

Als eerste nieuwe functies krijgen. Kies bij  Doel  de optie  Document - Nieuw. Zie voor meer informatie over het opslaan en delen van workflows: Bestanden exporteren Snel uw creaties delen.

Android mobiel: foto zwart-wit maken

Verander de modus naar Grijswaarden via  Afbeelding — Modus — Grijswaarden   klik op  Ok  bij de pop-up. Het witte pijltje naar links maakt de lichte tonen lichter.

Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken.

Klik in het dialoogvenster kleuren van afbeelding wijzigen op de pijl naast kleurklik op de gewenste kleur of klik op meer kleuren. Een professionele manier is om gebruik te maken van de Kanaalmixer  Laag - Nieuwe aanpassingslaag - Kanaalmixer.

Zet je voor- en achtergrondkleur op zwart en wit door middel van tekening zwart wit maken D toets.

Andere: