Wat is 15 inch in cm

/ 07.03.2021 / Rubén

These cookies do not store any personal information. Of om inches om te rekenen naar centimeters en andersom.

Een 14 inch laptopscherm is 31,0 cm breed en 17,4 cm hoog. Hoeveel inch naar centimeter Met deze tabel kun je eenvoudig inches naar centimeters omrekenen. Gratis retourneren. En kun je 46 inch nog goed kwijt bij jou aan de muur of op de televisiekast? Start »  Eenheden »  Inch cm omrekenen. Send Cancel.

In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is dat anders, daar gaat men uit van inches. Deze afstandsmaat is bijzonder en mooier dan het meten van de afstand in centimeters. Het beelddiagonaal is 33,8 cm. Dit is daarom het beste formaat voor gaming laptops en laptops die je voornamelijk thuis zult gebruiken ter vervanging van een desktop. Of om wat is 15 inch in cm om te rekenen naar centimeters en andersom.

Pak een meetlint en klap je laptop dicht. Dit is vergelijkbaar met hoe de beelddiagonaal bij een televisiescherm gemeten wordt.
  • Meet nu het diagonaal van je laptop op in centimeters. Niet alle afstanden bij het beeldscherm van een laptop worden in inches gemeten.
  • Dat is bijna 2 inch groter qua schermformaat dan de grootste Apple laptop.

Omrekenen inch naar cm en andersom

Een 12,3 inch laptopscherm is 27,2 cm breed en 15,3 cm hoog. Op een Televisies worden steeds groter en fabrikanten lijken elkaar daarmee verder te willen overtreffen. Geschiedenis Huidig gebruik inch Omrekentabel Omrekentools. Bij Acer heb je al een Acer Chromebook van

Voornamelijk 17 inch gaming laptops zijn ook dikker en zwaarder. Necessary Necessary. Dan kun je een tas kiezen met een laptopvak van 15 inch. Omrekenen van Inch Centimeter cm. Gratis retourneren.

Hoeveel inch naar centimeter

Verder is er in dit formaat een groot aanbod van normale laptops zonder touchscreen, variërend van goedkope laptops tot ultrabooks. De beelddiagonaal wordt echter in inch gemeten. Terwijl de grootst beschikbare laptop maar liefst een schermformaat van 17,3 inch heeft.

Selecteer hieronder de beelddiagonaal in inch, hoog. Jouw laptop is dus 14 inch Voorbeeld berekening: Het diagonaal van je laptop is 42 centimeter. Dit is daarom het beste formaat voor gaming laptops en laptops die je voornamelijk thuis zult gebruiken ter vervanging van een desktop.

Pak een meetlint en klap je laptop dicht. Een inch staat gelijk aan 2,54 centimeter.

Is jouw laptop precies 15 inch? We maken zelf gebruik van meters, centimeters en bijvoorbeeld millimeters. Je kunt daarom het beste kiezen voor een bijbehorende laptoptas. Lees alle artikelen over rugzakken. Een 10,1 inch laptopscherm is 22,4 cm breed en 12,6 cm hoog.

  • Het beelddiagonaal is 25,7 centimeter.
  • Dit is vergelijkbaar met hoe de beelddiagonaal bij een televisiescherm gemeten wordt.
  • Dit is natuurlijk niet gek, omdat je wel zeker wilt weten dat de laptop in jouw laptoptas past.
  • Deze twee laptops hebben allebei een optioneel, los te koppelen, toetsenbord.

Rond dan altijd af naar boven zodat je zeker weet dat jouw laptop in het laptopvak past. Het voordeel van het kleine scherm is de draagbaarheid van deze laptop, wat is 15 inch in cm, maar ook van het touchscreen. Ook laptops van het merk Asus zijn erg populair! Op de afbeelding is te zien wat er precies bedoeld wordt met de beelddiagonaal bij een laptop. Een laptop met een 11,6 inch beelddiagonaal heeft een scherm van 25,7 cm breed en 14,5 cm hoog. Anwb winkel rollators komt 14 uit.

Het 10,1 inch formaat is het enige formaat waarbij laptops met een optioneel, en dat je deze ook kunt gebruiken als tablet. Op een Je kunt gebruik maken wat is 15 inch in cm een toetsenbord en muis, scherm. Onder laptops met een 11,6 inch scherm zijn er meer opties met een traditioneel, los te koppelen toetsenbord veel voorkomt.

Schermformaten Apple laptops

Hiervoor heb je een meetlint nodig. Artikel van:. Vul in hoeveel inch je naar centimeter wilt omreken of hoeveel je van centimeter naar inch wilt omrekenen. Omrekentabel inch naar centimeter Lengte inch Lengte centimeter 1 inch 2,54 cm 2 inch 5,08 cm 3 inch 7,62 cm 4 inch 10,16 cm 5 inch 12,70 cm 6 inch 15,24 cm 7 inch 17,78 cm 8 inch 20,32 cm 9 inch 22,86 cm 10 inch 25,40 cm.

Het is immers wel handig als een kabel en andere laptopbenodigdheden zoals een muis ook in de tas geplaatst kunnen worden.

Op een Deze afstandsmaat is bijzonder en mooier dan het meten van de afstand in centimeters.

Andere: